Wednesday, 29 June 2011

> Aku Dan Alexa : Part 1

HOlla Peeps,

Siapakah Alexa? Seorang gadis hot dari America, bertubuh sexy, mata berwarna biru, dan berkulit gebu ;D

BWAHAHAHA!!! Just joking~

Semua orang mesti dah firmiliar dengan ALEXA!!! Apa tugas Alexa? Ia menyediakan Free traffic metrics, search analytics, demographics, and more for websites...


menurut Alexa,
Based on internet averages, eleventx.blogspot.com is visited more frequently by females who are in the age range 18-24, have no children and browse this site from home.
So mostly pembaca blog aku adalah perempuan dan sekitar pelajar rasanya...Walau bagaimanapun (Gaya Mamat Khaild) blog aku masih belum ada review atau rating dari Alexa, hope ada soon :D

Thanks for the support~ ;D

-zuan-
p.s : dah tengok T3?  

17 comments:

  1. owh saya tk tahu apa2..sgt jakun kan?

    ReplyDelete
  2. saya pon tak tahu apa2.. huhu.. tQ sebab bagitau :)

    ReplyDelete
  3. zOeY zAu YaH
    Bella Bell :

    selamat mencuba :D

    ReplyDelete
  4. sy xtaw menahu..huhu...;( tq share

    ReplyDelete
  5. saya tergolong dalam golongan orang yang baca blog awak! ;p

    ReplyDelete
  6. tia @ Ini Kisah Tia30/6/11 00:41

    blogger majoriti perempuan :)

    ReplyDelete
  7. skodeng malam2 buta kat sini.
    blog dia best, that's y ramai kaki skodeng. muahaha :D

    ReplyDelete
  8. belog amiyo :

    ops.. salah eja.. hahahaha thanks sbb betulkan :D

    ReplyDelete
  9. waahh not bad bro :)

    keep it up ..

    aku pn lom try lagi alexa rank aku ni ..hehe salu je dgr tp tak pernah cuba kui3

    ReplyDelete
  10. saya la tu gegurl yang tergolong dalam visitors tu... :p

    ReplyDelete
  11. wahhhhh....menarik ni....thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  12. fatin pun xtau sal ni hehe
    thnks sharing :D

    ReplyDelete
  13. yeah..kebanyakkan pembaca blog aku pun perempuan menurut alexa

    ReplyDelete
  14. wahhh..kira ok lah ni..=)

    ReplyDelete
  15. yeah!

    i lah golongan itu....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...