Sunday, 12 June 2011

> Top Post (Until 12 June 2011)

HOlla Bloggers,

Selama aq menjadi bloggers ni, aq sentiasa menginginkan setiap entry aq dibaca sekurang-sekurangnya seorang (Ok la sorang, dari takde orang nak baca langsung kan?)... Aq start blogging dari 2 June 2009 dengan entry pertama aq Blackout! Transform! tapi aq tak pernah serius or update regularly pun blog aq sebelum ni, dan biasanya aq akan post entry kalau aq bosan, atau ada something aq nak share... Tapi semakin lama, hari aq semakin dekat dengan dunia blogging ni, aq semakin ingin update something, sentiasa ingin share something.. Dan until now Alhamdulillah, aq ada pembaca setia aq dan follower (aq lebih selesa panggil korang supporter or kawan) aq sendiri...

Ni aq nak share top 10 entry aq sepanjang aq blogging until skarang :

#1   > After Tea With Robot : Apa Sudah Jadi Dengan Bos...
#2   > After Tea With Robot : Habis Bateri
#3   > Uninteresting 2 Weeks in April
#4   > My Collection - One Piece (Going Merry)
#5   > My Story : Pertarungan Antara Gajah Dan Ular
#6   > KDrama : My Fav Drama List
#7   > Kepada Pengemar Minuman Berwarna Cokelat
#8   > Exia and Dynames Rampages!!!
#9   > Garam
#10 > FB Emoticon

-zuan-
p.s tak xde peluang nak tengok KL Gangster lg, korang?

11 comments:

  1. hahahaha...post ko yg first tu tebaek...

    ReplyDelete
  2. wah seperti di angkasa pula rasanye

    ReplyDelete
  3. Wahh~ Lama jugak dah menapak dalam dunia belog ni ye? Btw, ni nak panggil apa eh? Saiazuan?

    Shag dah tgk KL Gangster Khamis lepas hihi. Tunggu Isnin lah tgk. Bebudak dah habis cuti jadi cinema bakal lapang sikit :P

    ReplyDelete
  4. bgusnye kalo rjin nak updte blog...susah kot nak dapt mood gini...:P

    ReplyDelete
  5. KL gangster ta tgk lg T^T

    ReplyDelete
  6. hehe.. xde feel minum tea ngn robot. ngn awek ok kot ahaha... sgah dan folo anda

    ReplyDelete
  7. nak pakwe robot buleh ? ;p

    xdapat tgk lagi jugak T_T

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...