Tuesday, 7 June 2011

> Transformers 3 OST : List Track

HOlla Bloggers,

Mesti korang dah tak sabar nak tengok Transformers 3 (T3) an? The Final Battle!!! Ok untuk heat up korang nye keinginan untuk berTransformers, aq nk share official track list untuk upcoming album T3, korang leh gak dapatkn lagu-lagu ni kt iTunes, ni antara list-list dia (reff):

CD VERSION

01. Linkin Park - Iridescent
02. Paramore - Monster*
03. My Chemical Romance - The Only Hope For Me Is You
04. Taking Back Sunday - Faith
05. Staind - The Bottom*
06. Art Of Dying - Get Thru This
07. Goo Goo Dolls - All That you Are*
08. Theory Of A Deadman - Head Above Water*
09. Black Veil Brides - Set The World On Fire
10. Skillet - Alive & Awake (Remix)
11. Mastodon - Just Got Paid [ZZ Top cover]*

iTUNES EXCLUSIVE

01. Linkin Park - Iridescent
02. Paramore - Monster*
03. My Chemical Romance - The Only Hope For Me Is You
04. Taking Back Sunday - Faith
05. Staind - The Bottom*
06. Art Of Dying - Get Thru This
07. Goo Goo Dolls - All That you Are*
08. Theory Of A Deadman - Head Above Water*
09. Black Veil Brides - Set The World On Fire
10. Skillet - Alive & Awake (Remix)
11. Mastodon - Just Got Paid [ZZ Top cover]*
12. Biffy Clyro - Many of Horror**
13. Stone Sour - The Pessimist**
14. Serj Tankian - Gate 21**

* - Denotes new song 
** - Denotes exclusive track 





Korang leh dapatkan album ni kat store-store music berdekatan pada June 14, 2011!!
-zuan-
p.s tuk final movie ni, mcm biasa la trailer dia best! Tapi aq tak expect the best sbb takut fail mcm Transformers 2..

2 comments:

  1. when i was in secondary school, im a kind of yg selalu update dgn lagu2 tu semua. and a kind yg ta dengar langsung lagu bm and slow =="

    tapi bila da besar ni dah kurang. i guess since belajar kenal l.O.v.E. haha

    funny but serious. hee




    p/s : nice to know u too :)

    ReplyDelete
  2. tak penah dengar pun lagu2 macam nie
    -.-
    hehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...