Saturday, 11 June 2011

> Habis Quota

HOlla Bloggers,

Pagi tadi aq dapat satu mail sedih dari si pemberi khidmat internet kepada aq mengatakan quota untuk aq sudah sp 5gb.. sob sob.. mula la menitis air mata aq sebab speed internet akan drop slow, drop it like its hot~

so tuk seminggu ni aq tak dapat la nak blogwalking dan post entry sangat... btw ni latest entry aq.. http://eleventx.blogspot.com/2011/06/our-world-their-war.html hope korang terhibur...

enjoy ur weekend ;)






-zuan- 
p.s kena training beberapa hari ni tuk fitkan badan aq, sebab selasa ni aq join tourney futsal.. 

5 comments:

  1. ada quota bagai plak internet u... pelik.

    ReplyDelete
  2. kan best kalau internet kat mesia ni tak pakai quota cam kat US. nak layan youtube pun macam berbelah bagi. haihhh..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...