Wednesday, 1 June 2011

> Menjerit Tanpa Sedar Limitasi

HOlla Bloggers,

Secara jujur, kebelakangan ni aq suka sangat menjerit-jerit atau dengan kata dasar, KARAOKE.. haha xde kaitan pun sangat karaoke dengan menjerit, sebab korang jerit kalau nyanyi lagi Linkin Park je..haha

Aq addicted bai kebelakangan ni, dan lagu yang aq tak puas hari slagi tak boleh jerit dengan sempurna adalah lagu Bukti oleh Fiq.. Serius susah lagu ni, lagi-lagi part chorus dia, kena tarik nafas dalam-dalam before tarik lagu tu.. pastu klu berjaya tarik sampai abis, memang wa sgt kembang hidung..hahaha

OK salah satu yang aq addict skrng, mesti la BLOGGING!!!

Dan jangan lupa, movie movie movie.. Aq suka tgk movie, so sesape yg nk tgk movie tapi takde teman, leh ajk aq tgk skali (area Seremban or KL je k) sebab aq kan nak jadi seorang Movie Reviewer, so kna la slalu tengok movie..hehe

-zuan-

p.s sok x-men.. jom!!!






4 comments:

  1. tak sakit tekak ke menjerit sini, menjerit situ. haha.

    well, keep on blogging! :)

    ReplyDelete
  2. wah! samew lah kiter! ritu pown berkarok tak hengat dunia ngan geng3 ros...siap cam tak nak lepaskan jek mic n namo pass kat org len jugak~ padahal suara biase3 jek~:P cam katakkk kuang3 jek kiter nyer suara~ hehe~:P

    ReplyDelete
  3. heh! same la kite suke karokss..

    lagi2 pekena lagu zaiton sameon, peh puasss tu.

    hahahah..

    ReplyDelete
  4. sakit tekak kalau asyik menjerit... apa lagi? amalkan air asam jawa bnyk2. lepas ni, one song for me lah eh? with origami roses. haaa.... mesti best.

    karaoke, movie... tak minat!

    blogging YES!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...