Saturday, 11 June 2011

> BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


HOlla Bloggers,

Aq dah lama tulis blog, tp tak pernah nk serius bila tulis sebelum ni
so bru-baru ni aq mula rasa minat nk serius ngan blog ni
sebab pe? kalau minat, hati je tau sebab pe..hehe

ok mosly blog aq citr pasal pape je yang aq nk citer asalkan
ia menarik untuk dibaca semua lapisan masyarakat terutama pelajar
hurm, blog aq ad Movie Review, My Story, Comic, dan macam-macam lagi..

sebab apa aq nk korang tengok blog aq? 
sebab fun share something ngan korang!!!
hehe ;)



-zuan-
p.s aq ad join stu contest ni, hope korang baca n bg komen korang, http://eleventx.blogspot.com/2011/06/our-world-their-war.html thanks

13 comments:

  1. Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

    Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    ReplyDelete
  2. salam blogging :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    singgah sini ye :)

    ReplyDelete
  3. mari berkenalan..dari blog ben ashari :)

    Sejarah 11 haribulan

    ReplyDelete
  4. Dah berkurun tak join segmen Bro Ben ni. Malas nak kejar ke sana ke mari :P

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan , jum singgah :D
    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  7. cik sue datang singgah tambah kenalan...

    salam perkenalan..happy blogging.. =)

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah...:) dari blog BA...thnx sudi visit my blog..

    ReplyDelete
  9. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  10. ziarah dari doha..salam kenal dari mamanajlaa

    ReplyDelete
  11. heya,, tanx leave a comment at my blog
    and sorry for the late reply,,
    like ur blog header..
    salam perkenalan..
    kirinfauzi.blogspot

    ReplyDelete
  12. salam. edy plak datang bergegar ke mari. hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...