Friday, 24 June 2011

> Aku WOW!!! di Tengah Malam

HOlla Bloggers,

Hasil kisah dongeng aku pada our-world-their-war, thanks to Nuffnang dan GSC-EON Bank Credit Card (click here and here)!!!


Aku menang apa? Aku menang pair of tickets untuk tengok premiere screening Transformers : Dark of The Moon pada 28 June 2011 (tuesday) waktu 9.00 pm di GSC MidValley!!! Walaupun hanya pair of tickets, aku sangat hargai sebab first time dapat special invitation!!!

SO tunggu MOVIE REVIEW aku yang akan datang, T3!!! here's a little special thanks to nuffnang for the tickets.. :D




robot color kuning pe tu? klik sini

btw, congrats to Ahmad Syafiq! for winning the grand price!!!

-zuan-
better try harder next time, this is just a warm up.. hehe
and for those who won the ticket, see ya this 28 June at Mid Valley






33 comments:

  1. huyooo..tahniah2...tringin jgk nk hadiah dr nuffnang..huhu

    ReplyDelete
  2. ahh tak aci rak aci, nak jugakkk dpt ticktet free!!!
    hahaha.

    ReplyDelete
  3. 28 JUNE EA? ok jom date :)

    ReplyDelete
  4. congrats...tak penah pun sha dapat...huhuhu...maybe sebab sha dok penang kot...hmmm

    ReplyDelete
  5. hahaha..tahniah2..aritu aku nk try dah wat cerita..tapi tengok tiket tu..apik masih takder kat KL..ehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah wan.. Wah.. Bertuah betul.. Masa dedulu tak layan sgt transfomer.. Skang ni baru nk lyn.. Camno? Masih sempatkah?

    ReplyDelete
  7. NURUL AINI
    Mohd Khairi

    thanks :D

    ReplyDelete
  8. Rtp Farra Arisha

    hehe ari r.. :D

    ReplyDelete
  9. Syera Khalid

    transform!!

    ReplyDelete
  10. nasyitahahmadzaini

    wow!!

    ReplyDelete
  11. Nour Akmal

    dah full.. huhu

    ReplyDelete
  12. ...Minah BluR..

    hehe jeles ek

    ReplyDelete
  13. syAzAnA

    dah full la.. hehe

    ReplyDelete
  14. Golden Rose

    thanks, rezeki :D

    ReplyDelete
  15. apik pehe

    guluck apik :D

    ReplyDelete
  16. Perghh! aku tak saboooo nk tgk transfomer!

    ReplyDelete
  17. wahhhhhhhhh! pinjammm!

    ReplyDelete
  18. geram dgn robot kecik tu...hahahah xD

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...