Sunday, 26 June 2011

> Upcoming July

HOlla Bloggers,

Aku nak share ngan korang list-list movie yang best July depan.. (reff here)

Transformers: Dark of the Moon
pembuka tirai July, dan antara filem yang dinantikan peminat-peminat robot ;D

Larry Crowne
lakonan Tom Hanks, aku tak tau la tayang tak kat Malaysia sebab aku tak perasan pun poster dia..

Monte Carlo
filem ringan lakonan awek Beiber, Selena Gomez, aku tengok trailer dia macam best je, sebab crita-crita remaja an..

Zookeeper
Ok, aku tengok trailer dia pun separuh gelak separuh tak nak, sebab banyak lawak-lawak yang dah biasa tengok.. kalau ada duit lebih dan masa lapang aku tengok la kot..

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Filem yang paling aku tunggu-tunggu sebenarnya.. :D Kalau ada duit lebih, aku layan 3D kot.. Pada pembaca novel HP, jangan spoilkan aku dengan ending dia please..hehe

ok aku baru tau ada crita ni, so trailer pn tak pernah tengok, so tengok la macam mana nanti..hehe

ok ni pun salah satu yang aku nak sangat tengok, trailer padat dengan aksi-aksi menarik, latar perang, memang favorite.. 

Pada peminat Justin Timberlake, jangan terlepas crita ni, dia beganding dengan Mila Kunis..

Cerita ni penutup tirai July dan pembuka August (Puasa la time tu), aku tak ada idea apa crita ni sebenarnya, tapi poster dia macam best je.. so aq letak dalam senarai filem yang aku nak tengok nanti..




-zuan-
p.s secara keseluruhannya, bulan 7 memang padat dengan movie-movie best, so makin kering la poket aku bulan depan.. huhu
so nantikan MOVIE REVIEW transformers hari rabu ni :D
adakah movie-movie ni akan trsenarai dalam TOP RATED movie?




28 comments:

  1. yep, semua moveis tu nampak best je kann.

    kat sini pun byk sinteron@movie indon yg best2 jugak! hehe.

    ReplyDelete
  2. perghhhhh! rajinnya tengok movie! HP part 2 da nak kuar? part 1 tak tengok lagi...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Hanna laah bulan julai ! best ! g tengok trailer dia :D

    ReplyDelete
  4. aku da tengok trailer cowboys vs aliens..best gak siott.. rasa cam james bond blonde jadi hero dia

    ReplyDelete
  5. cik su tak sabar nak tengok transformer.. best nya

    ReplyDelete
  6. nak tengok transformer..

    ReplyDelete
  7. hehe..aku tunggu dua jer..trenspomer denga heri poter..eheheh

    ReplyDelete
  8. memang di tunggu2x kemunculan transformer ngn harry potter tu!! :)

    ReplyDelete
  9. byk betul cter

    erk tak paham ke

    maksudnye aipah tu kire cm aipad la

    jd bateri kong...

    kene la cas..

    bygkan sy ialah gps y tkde btri

    ReplyDelete
  10. ermm bukan leh tngok pun..
    kat cnie xde panggung

    ReplyDelete
  11. adeyh...
    transformer ade..
    harry potter ade....



    eh? Winnie the pooh pn ade??

    ReplyDelete
  12. gomez msti comel dlm monte carlo. haha

    ReplyDelete
  13. transformers! x boleh tinggal okei :D

    ReplyDelete
  14. waa...aku bakal terlepas semua tu..perlis xda cinema..=(

    ReplyDelete
  15. july mmg mencabar....memang boleh bikin poket kering..hahha~

    ReplyDelete
  16. asyik movie barat jeee
    ce review psl SEKALI LAGI plakkk
    ade tunang sy blakon dlm filem tuh :P

    ReplyDelete
  17. yeah..finally harry potter comes to an end...tak sabar nak tgk..

    ReplyDelete
  18. captain amerika!!!!!!!!!!! hehehe

    ReplyDelete
  19. satu lagi! BReaking dawn : PArt 1 movie. hehuhuhu... nak tengok transformer... hmm ala.. nak tengok semua lah! hehehe ... singgah balik sini :D

    ReplyDelete
  20. jijah tak sabar nak tunggu harry potter! yey!! nak masuk bulan 7! nak tengok harry potter!!

    ReplyDelete
  21. nk tgk transformers tu..!
    saya dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

    ReplyDelete
  22. nk tngok la sume movie nie.. :)

    ReplyDelete
  23. perghh best tu .. mst tengok ni .. huhu .. :D

    ReplyDelete
  24. xsbr nk tgk filem trasformer yg br ni..
    mesti gempak kan..=)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...