Friday, 17 June 2011

> Jom Pi Masjid

HOlla Bloggers,

Aq rasa bulan ni paling banyak aq post entry.. haha semangatu blogging tu.. ada sehari tu, dekat 6 entry aq buat (tapi ngarut2 je, nanti aq nk delete la..hahaha)

OK, pada yang suka main Twitter macam aq tu, how about korang follow Islamic Thoughts, yang akan membuatkan korang berfiikir secara Islam & petikan-petikan untuk membuat anda berfikir. Jika kita belajar satu perkara baru tentang pencipta kita setiap hari kita membuka minda kita ke hari yang lebih baik. :)

Laman Twitter aq, jangan lupa follow.. hehe

Profile Islamic Thoughts

Dah-dah, jom p masjid..

-zuan-
p.s malam ni jangan lupa Maharaja Lawak.. Tapi jagan abaikan kewajipan.. ;)

7 comments:

  1. sementara ade semngat berblogging, post aje.. nti dah x semangat, nk create 1 post pon susa tahu.. hehe..

    btw, dah follow islamic thoughts tu..
    ;)

    ReplyDelete
  2. Senorita :

    haha tau xpe.. dlu time malas, 1-2 entry je sebulan..hahaha

    ReplyDelete
  3. xpayah la nak delete,.bia kan aje,.=p

    will poloooo,.^^

    vote for SEPAH!!!

    ReplyDelete
  4. Dulu ade je twitter but dh deactived. Hahaha, mls nk on XD

    ML kita skong Jozannnn ^________^

    ReplyDelete
  5. sy pon follow islamic thoughts..then satu lagi love truth-love Allah

    ReplyDelete
  6. tak larat dah...

    FB dengan blog pun dah penat.

    tumblr pun terbiar tak update ape2.

    nak tweet pulak? nantilah dulu...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...