Saturday, 4 June 2011

> Balik Kampung For 5 Days

HOlla Blogges,

Starting esok until next friday aq mayb unavailable and kurang menziarah blog rakan-rakan blog sekalian kerana berada di kampung (sebelah Umiku di Kulim, Kedah) untuk menghantar rombongan meminang gadis idamanku (bwahaha tipu je.., nk melawat nenek aq)...

Hmm antara sebab-sebab aq mungkin kurang blogging is :

  1. kna follow parent melawat sudara mara
  2. mayb tenet slow kat sana so malas la nk on9
  3. kena layan budak-budak kecik
  4. cuaca panas di kedah yang mungkin membuatkn aq malas nk berpanas 
so mayb trafik aq low for a week.. hmm xpe la.. klu orng igt kita msti orng jenguk kita.. hehe enjoy ur day mate.. 
-zuan-
p.s kena tdo awl mlm ni.. so xde msa nk bw mlm ni.. sowi mate.. 

11 comments:

  1. uwarrrrrr.......mocik pasti merindui kamu ! kirim salam kat nenek tahu! :P

    ReplyDelete
  2. its oke . lepaih balik cuti mai singgah blog cheq noh !

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  3. enjoy ur holiday..best tu kan blik kg..

    ReplyDelete
  4. ahhh alasan je semua tu ;p

    ReplyDelete
  5. takpe..balik kg lupakan sekejap blog..enjoy your holiday..awat baca semua blog semua nak balik kg nih..isk2

    ReplyDelete
  6. Anonymous5/6/11 20:24

    Selamat melyn budak kecik XD

    ReplyDelete
  7. kita berada di kedah pada tarikh yg sama. haha

    ReplyDelete
  8. kalau betul lah balik kedah nak pinang someone utk u, ape u nak buat?

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...