Saturday, 4 June 2011

> Balik Kampung For 5 Days

HOlla Blogges,

Starting esok until next friday aq mayb unavailable and kurang menziarah blog rakan-rakan blog sekalian kerana berada di kampung (sebelah Umiku di Kulim, Kedah) untuk menghantar rombongan meminang gadis idamanku (bwahaha tipu je.., nk melawat nenek aq)...

Hmm antara sebab-sebab aq mungkin kurang blogging is :

  1. kna follow parent melawat sudara mara
  2. mayb tenet slow kat sana so malas la nk on9
  3. kena layan budak-budak kecik
  4. cuaca panas di kedah yang mungkin membuatkn aq malas nk berpanas 
so mayb trafik aq low for a week.. hmm xpe la.. klu orng igt kita msti orng jenguk kita.. hehe enjoy ur day mate.. 
-zuan-
p.s kena tdo awl mlm ni.. so xde msa nk bw mlm ni.. sowi mate.. 

11 comments:

  1. uwarrrrrr.......mocik pasti merindui kamu ! kirim salam kat nenek tahu! :P

    ReplyDelete
  2. its oke . lepaih balik cuti mai singgah blog cheq noh !

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  3. enjoy ur holiday..best tu kan blik kg..

    ReplyDelete
  4. ahhh alasan je semua tu ;p

    ReplyDelete
  5. takpe..balik kg lupakan sekejap blog..enjoy your holiday..awat baca semua blog semua nak balik kg nih..isk2

    ReplyDelete
  6. Selamat melyn budak kecik XD

    ReplyDelete
  7. kita berada di kedah pada tarikh yg sama. haha

    ReplyDelete
  8. kalau betul lah balik kedah nak pinang someone utk u, ape u nak buat?

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...