Tuesday, 21 June 2011

> Review : Top Rated Movie

HOlla Bloggers,

Kali ni aku nk share ngan korang top rated movie of all time yang aku jumpa dari IMDb (aku slalu bukak laman web ni kalau nk dapatkan review dan komen mengenai movie-movie yang aku nak tengok)


> link ke aku punya movie review 


#10

#9

#8

#7

#5

#5

#4

#3

#2

#1



-zuan-
p.s dari 10 movie ni, hanya 3 je aku dah tengok, iaitu The Dark Knight, Inception dan The Shawshank Redemption, dan aku harap dalam masa akan datang aku leh tengok lagi 7 movie yang aku masih belum tengok

14 comments:

  1. horror movie tak tersenarai jugak ke?

    ReplyDelete
  2. asal semua ni aku tak pernah tgk ? arghh kene cari gak ni .. nk tgk .. haha

    ReplyDelete
  3. penah tgk inception je kot..huhu

    ReplyDelete
  4. haah la,.semua ni aku xpernah tgk,.ceett,.

    ReplyDelete
  5. tak pnah tgk pon sume cte ni kcuali the drk night je..huuhhh

    ReplyDelete
  6. sume tak pernah tgk lagi.. hehe.. jarang tgk movie english ni.. slalu tgk movie korea je.. :P

    ReplyDelete
  7. inception sangat mabeles!!! dark nite ade dalam external, tapi tak penah tengok lagi... huhuhu...

    ReplyDelete
  8. xpenah tengok semua!

    ReplyDelete
  9. bnyk gak blom tgok...smpai sudah x kn tgok kot.hhaha

    ReplyDelete
  10. semua tak pernah tgk lagi...

    ReplyDelete
  11. dalam list tu saye penah tgok darknight jee..

    huhu..

    ReplyDelete
  12. suke tgk movie ye zuan??

    ReplyDelete
  13. semua tak pernah tgk XD

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...