Sunday, 5 June 2011

> Sampai Dengan Selamat

HOlla Bloggers,

Dikejutkan oleh Umi pada pukul 5 pagi dan bersiap-siap sebelum dipaksa untuk drive sehingga mengantuk oleh Abahku, itulah tugas ku bermula pagi tadi sehingga Abah mengambil tugas sbagai driver hingga tiba ke kulim kedah dengan selamat pada pukul 12 tengah hari... Alhamdulillah perjalanan lancar dan tiada ganguan trafik atau masaalah kereta.. skrng ni bru ada sikit masa tuk aq on9 dan tengok-tengok status blog aq.. huhu.. memang drop trafik aq arini.. pape pn, aq nk kna enjoy cuti aq kt kedah untuk 5 hari ni, dan mungkin jauh dari dunia blog untuk seketika.. sekian..






-zuan-
p.s panas dan hujan.. tu la cuaca kat kedah skrng.. hehe

6 comments:

  1. waah bestnya dapat cuti lame2 ;)
    alhamdullilah dah smpai ;)

    ReplyDelete
  2. yesss. sila enjoy saat2 di kedah.

    :D

    ReplyDelete
  3. enjoy your holiday :)

    ReplyDelete
  4. cuti??? kedah??? mcm best...

    ReplyDelete
  5. KEDAH!

    Aku dulu lahir dan tinggal di Baling selama 17 tahun heheheh

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...