Monday, 27 June 2011

> ATWR Comic : #3 Transformers dan Blog

HOlla Bloggers,

Selepas part1 dan part2 yang dikeluarkan pada December tahun lepas, After Tea With Robot (ATWR)  RETURNED with Transformers dan Blog???

click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge

-zuan-
p.s hope everyone loves it.. ;D
please leave comment for improvement 


66 comments:

  1. best2 ! hahaha. kelakar pon ade

    ReplyDelete
  2. NasZ
    saidatul_syamin
    Zuewairy


    thanks :D

    ReplyDelete
  3. ceitttt, tuan tu mesti zuan kan,hahaha! cakap jela nak beli yg baru :P

    ReplyDelete
  4. sengal sangat2..hahaha..
    kreatif2..jom tgk transformers :D

    ReplyDelete
  5. wahh banyak info pasal tranformers ni...ni mesti pengumpul tegar

    ReplyDelete
  6. Hai, sy suka sgt dgn blog awk
    salam perkenalan
    nice blog
    follow me back ok

    ReplyDelete
  7. part 1 je tgk sbb x minat sgt la..hehe

    ReplyDelete
  8. hehe...best jugak...
    bile xd keje nk wat..mcm nie la jdik nye..
    nway,,enjoy sgt.. ^_^

    ReplyDelete
  9. haih
    minat sngguh dgn mnde alah ni
    =)

    ReplyDelete
  10. hahah..awk...awk.. trnsformer tu mengata blakg awk tu..

    ReplyDelete
  11. hahahah mcm ayat si aaron aziz dlm kl gansgter..cuti sudah habis

    good job kreatif la zuan ni

    ReplyDelete
  12. suka TRANSFORMER juga!! :)

    ReplyDelete
  13. haha,,tak sbar nak tengok yang 3d rabu ni.hehe

    ReplyDelete
  14. Lawak plak baca komik nii.. HEHE

    ReplyDelete
  15. kreatif la.....terbaik..:)

    ReplyDelete
  16. super-duper kreatif!!..dem bro..kuang ajar punye robot..nanti gua soh nuffnang anta be banyak2 utk lu...kekeke...

    ReplyDelete
  17. tranformer tanam anggur XD
    nuffnang ok pe kihkihkih

    ReplyDelete
  18. hahahaha..kreatif bro!!..

    kreatif.menarik!!.

    terbaik!

    ReplyDelete
  19. hahahhaa.. kelakar la.. gelak guling2 saya.. hhehee!!~

    ReplyDelete
  20. bwahahahahaha...so funny XD

    ReplyDelete
  21. haha nice lah bro :)

    transformer pn boleh jadi komik .. hehe ^^

    ReplyDelete
  22. hahahaha cuti sudah habisss . baek tanam tomato la ;p

    ReplyDelete
  23. hahaha..tahniah..satu cerita yg menarik

    ReplyDelete
  24. psstt: ni kalau dapat dek si kecikku, ranap habis.. setengah jam belum tentu selamat..

    ReplyDelete
  25. x abis2 robot.ni mesti x sabar nk tgu transformer! yeay!

    ReplyDelete
  26. ini klau micheal bay tgk ni..mau jadi tranformers 4 ni..hahah

    ReplyDelete
  27. TO ALL :

    dah tak terbalas komen korang semua.. thanks :D
    zuan akan buat yang trbak untuk masa akan datang :D

    ReplyDelete
  28. haha. kreatif la bro. header baru ni pun menarik. buatkan satu utk aku boleh?? hehe

    ReplyDelete
  29. Tak tau ape yang nak di drop..this is Best Bro..waakakkaka

    ReplyDelete
  30. hahaha, memang best lah ko ni.. 2 thumbs up 4 u..^^

    ReplyDelete
  31. cantik header baru ni....sha je tak terdesign lagi header..dah fed up

    ReplyDelete
  32. wahh!!!
    nnt buat musical pulak ek...huhu

    ReplyDelete
  33. sory... bloglist gadis melayu utk si gadis jer...nt ayu wat bloglist jejaka idaman malaya lak eh...jgn lupa join...:p
    btw...x sbr nk tgk muvie transformer...giler kreatif...

    ReplyDelete
  34. damn awesome. keep it up zuann! :))

    ReplyDelete
  35. wahhh..ni mmg peminat setia transformer ni..=)

    ReplyDelete
  36. fuyoooo. smart arrr!

    jelessss. hehe

    #6 WW

    ReplyDelete
  37. erk da mcm tgk movie tranformers btol2 lak ni ha..hehe

    ReplyDelete
  38. menarik !. hehe. xsabar nk tgk transformer . hehe

    ReplyDelete
  39. awesome..tak sabar nak tengok..:)
    nad promot anda di sini :: Miss Nadya Promoye Blog Part 7

    ReplyDelete
  40. TO ALL :

    Thanks peeps :')

    ReplyDelete
  41. hahaha... KeLaKar ToL~~~
    KeSiaN 2 model tu..
    NasiHaT sy kaT TuaN kpd 2 modeL Transformers tu:
    " JgN Laa awk LuPa kaN MeReKa SimPaN dLm KoTaK JeK, KesiaN MereKa, KaLau Ye poN da MuaK tgK MereKa, Bg Laa Chance kan dorG TeroKa DuNia LuaR dGn TuaN yG BaRu" hahaha...
    amacam? ok kan?
    =D

    ReplyDelete
  42. walawei..
    conversation tuh cam familiar lak..
    ahahahaha

    ReplyDelete
  43. hahaha best2...sian model lame... kalu beli yg baru pun, jgn simpan lam kotak yg yg lame tu..sila kasi kt sy pun takpe..sekian mekaseh.. :D

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. hi zuan...folo here =)

    ReplyDelete
  46. aku pun x slalu bersihkan gundam aku...berhabuk... =.="

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...