Wednesday, 22 June 2011

> List Blog : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

HOlla Bloggers,

dari segmen benashaari : 

"terjah sini n promote :D

aku selitkan beberapa url blog yang telah melawat aku, dan aku tah terjah:

  1. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/
  2. http://atuk-phd.blogspot.com/
  3. http://fiqracake.blogspot.com/
  4. http://inikisahtia.blogspot.com/
  5. http://dalittledeeya.blogspot.com/
  6. http://puterianggerikrimba.blogspot.com/
  7. http://lytulip.blogspot.com/
  8. http://www.alyaesprezzo.com/
  9. http://www.lailyqaisyirah.com/
  10. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/
  11. http://lassierose.blogspot.com/
  12. http://nadznur.blogspot.com/
  13. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
  14. http://sukmabintara.blogspot.com/
  15. http://gurlgemini.blogspot.com/
  16. http://www.prince91.com/
  17. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/
  18. http://rosita-rizal.blogspot.com/
  19. http://simpl3blog.blogspot.com/
  20. http://mrbaiz.blogspot.com/
  21. http://viniyamey.blogspot.com/
  22. http://www.areliff.com/
  23. http://ryushychomya88.blogspot.com/
  24. http://fadzli-rt.blogspot.com/
  25. http://esmeda.blogspot.com/
  26. http://aku-amin.blogspot.com/
  27. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/
  28. http://zippomiller.blogspot.com/
  29. http://hadifar-fyda.blogspot.com/
  30. http://www.my-shopping2u.com/
  31. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/
  32. http://laman-ayahsu.blogspot.com/
  33. http://www.apikpehe.com/
  34. http://ilhamology.blogspot.com/
  35. http://takkeciksgtpown.blogspot.com/
  36. http://gadislollipops.blogspot.com/
  37. http://inibelogfyna.blogspot.com/
  38. http://mohdnaser.blogspot.com/
  39. http://teddysweetheart.blogspot.com/
  40. http://mysarah4.blogspot.com/

-zuan-
let's make it a win-win situation (kau promote aku, aku promote kau) :D
ni bukan list aku blogwalking tau, list aku promote je so sama-sama la promote blog member-member

20 comments:

  1. penat sioott aku singgah menyggah ni,.
    eh ada url aku ada la,.he3

    ReplyDelete
  2. Weeehuuu~ tersenarai juga.. :) macehh.. follow kamoo yer..

    ReplyDelete
  3. hehe..apik tak reti main segmen

    ReplyDelete
  4. panjang tol senarai blog walks die

    cam i xde je hahaha

    ReplyDelete
  5. nama arisha tersenarai jugak ehh? thanksss ok!

    ReplyDelete
  6. wah best kena pomot,..:)

    ReplyDelete
  7. huhu..tahniah2..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  8. chemay tak ada.
    sobs3
    :(

    ReplyDelete
  9. tak sempat pula join segmen ni..hukhukhuk

    ReplyDelete
  10. ni main promo2 ye (~_~)

    ReplyDelete
  11. thanx letak sy dlm list ini jugak..

    sy sudah singgah & follow juga.. ^_^

    blog anda juga sudah berada di dalam senarai di blog sy!

    ReplyDelete
  12. peh!
    byk gak eh paedah join segmen ben.
    tapi aku malas ah. hehehe.

    ReplyDelete
  13. malas la plak~ hikhikhik.

    ReplyDelete
  14. promote jangan xpromote...hehe...

    ;-)

    ReplyDelete
  15. cmne eh msukkan link satu2 tu..smlm fening kepale buat list ni..last2 tak keluar mcm link..aa takleh klik direct..huhu

    ReplyDelete
  16. promote menpromote amalan mulia..:P

    ReplyDelete
  17. pergh bnyak siot...aku sehari xsampai bnyak ni bleh BW...stakat berapa je yg mampu...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...