Sunday, 26 June 2011

> Ada Antara Korang Join Ni Tak???

HOlla Bloggers,

Ok, merujuk kepada perkara di atas, apa ek??? Haha, sapa join Blogger Sports Carnival with City Golf anjuran City Golf, Nuffnang dan Bodega?? OK boleh rujuk sini kalau blurblur... Ok so far, yang aku tau nak join meaw dan tomatokering.. lagi??

Bila? tengok gambar bawah la senang..



-zuan-
p.s : harini tak dapat nak blogwalking sangat, penat mandi-manda and bbq party kat pd..


8 comments:

  1. errrkkk nape ada nama beta di situ ? huaha ;p

    ReplyDelete
  2. perghh layan giler bro lepak2 bbq kt pd :D ..

    ReplyDelete
  3. perhhh bbq....best wooo

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Zuan

    ada bbq kambing ke...
    woooo best nyer

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. bbq kat pd...wah best gila..

    ReplyDelete
  6. bbq tak ajak kita pun. huhu :'D

    ReplyDelete
  7. waaaaaaa,nama sape tu lekat kat atas,hehe.....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...