Wednesday, 15 June 2011

> Harap Membantu

ALRIGHT, NO MORE WORDLESS WEDNESDAY!!! HEHE!!!! ;D

HOlla Bloggers,

Pada yang sudah biasa membaca Movie Review aq, hope korang berpuas hati dengan review-review yang aq buat setakat ni, setiap rating, dan komen yang aq buat berdasarkan pendapat aq sendiri dan berpandukan laman web filem itu sendiri.. Sebagai seorang yang suka tengok wayang, aq rasa best kalau share pendapat dan review aq tentang apa yang aq tengok dengan semua reader, dan suatu penghormatan kalau dapat komen mengenai review yang aq buat.. Aq masih lagi baru dalam reviewing ni, banyak lagi kena blajar, dan hope so far, review aq membantu la..



-zuan-
p.s mgu ni mungkin ada review dari aq mengenai green lantern

3 comments:

  1. Kalau boleh lah kan.. kau cari satu cerita yang akan meletok kat pawagam nanti.. kau kupas detail mengenai cerita tuh.. kau buat la cerita2 yg best2..

    :D

    ReplyDelete
  2. Wahh~ Lepas ni kita date nak? Review filem sama sama. haha :D

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...