Saturday, 18 June 2011

> Sebulan Dah KOt???

HOlla Bloggers,

Dulu (lama tu, bulan 12 kot, first time aku daftar nuffnang, time tu update entry aku pernah cecah 31 sebulan)
Lagi Dulu (tahun 2009, first entry aq Blackout! Transform)

dan menyepi jap (ada pun 2-3 update je sepanjang Januari ke April)

Bulan Lepas (Demam blogging aq kembali, last month, Mei, 32 entry Aku wat)

Bulan Ni (Rekod pribadi, 38 update(tak termasuk update ni) dan ada lagi beberapa enrty aku aq draftkan tunggu masa je nk publish..)

-zuan-
p.s selagi ada idea, aku post je.. Lagi ngarut idea tu, lagi aku nk post.hahaha tapi bagi blogger-blogger otai, satu update sehari pun da cukup.. huhu

dah lama gak ek aku dalam dunia blogging ni..? 

12 comments:

  1. Assalamualaikum Saiazuan

    38 n3 sebulan...kira hebat la tuu

    saya masih berbelas ajerr

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. haha keep it up bro :)
    jgn berhenti berblogging .. haha

    ReplyDelete
  3. wahhh u're such a creative guy laah nii :)

    keep on blogging then!

    ReplyDelete
  4. keep it up bro.heeeee.:)

    ReplyDelete
  5. untung la banyak idea kan...
    kita ni jangan harap la ada entri kat draft...nak hapdet sehari sekali pon susah :D

    ReplyDelete
  6. wahh... byk ler tu... mge terus maju lam dunia blogging! fighting!

    ReplyDelete
  7. Tak lama lg otai la tu~~ :]

    ReplyDelete
  8. lame jugak ye blog zuan..hbat la..zora tak sampai setahun pon ag au....

    ReplyDelete
  9. geram juga sebab otak tu pandai jem bila nak update entri tp kalau takde masa nak update entri, idea tu mencurah-curah datang!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...