Sunday, 19 June 2011

> Kelainan

HOlla Bloggers,

Harini, waktu aku kat Melaka (Kampung belah Abah aku), aku banyak terfikir pasal blog aku ni, apa kelainan aku nak buat dekat blog aku ni... Tetiba terfikir pasal komik ATWR aku, sampai bila aku nak guna Exia dan Dynames dalam komik aku tu? Orang suka ke watak dua ekor robot tu?

Lepas tu aku dapat satu idea, aku peminat papercraft, dengan modal yang rendah aku boleh buat model-model yang cantik (walaupun masa nak siapkan tu lama) tapi memuaskkan hati dengan hasilnya, ye la, buat dengan usaha sendiri, setiap titik peluh dikira..


OK, dengan papercraft tu, aku akan buat beberapa model robot baru, robot-robot tu yang akan menggantikan Exia dan Dynames dalam komik ATWR aku.. Jadi untuk seminggu dua ni, mungkin aku akan kurang blogwalking kerana aku nak fokus dengan pembikinan watak-watak baru, sekaligus menghapuskan watak Exia dan Dynames..

-zuan-
p.s penat la harini, so aku tidor awal kot, sori ek bloggers lain, tak dapat nak blogwalking ke blog korang malam ni, esok ek.. :D

8 comments:

  1. wahhh..kreatif 2...thumb up..

    ok2..fokus 2 pnting..:P

    ReplyDelete
  2. reka bentuk robot yg amat menarik ^_^....semoga berjaya utk model robot tu ya...komik? amazing! :D

    ReplyDelete
  3. come on come on nak tengok kelainan ni :) haha caiyokk

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Zuan

    moga berjaya dgn cemerlang

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tgk komik baru^^

    ReplyDelete
  6. erk ada buat komik ke.baru tau nih..huhu

    ReplyDelete
  7. t bagi aq satu robot ciptaan ko ye..hahah~ ;p

    ReplyDelete
  8. hebak

    cayok

    nntikan hasil nye je ni

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...