Friday, 26 November 2010

> FB Emoticon

FB chat, sure sume fbookers familiar chatting kt fb right? Lately ada mbr2 "eh mcm mana kau buat tu?" "ala ajar la.." .. tanya psl pe? haha pasal aq buzz diorng ngan emoticon2 pelik, haha cm ne nk wat emoticon mcm penguin, shark, robot,pacman dan mcm2 lagi... so pas ni klu diorng tnye je aq trs bg link ni.. senang, haha..so ape itu emoticon? ok, emoticon ni adalah expressi muke hasil gabungan beberapa character and letter yg ada kt keyboard korang.. ia bnyk digunakan kt ym, on9 game, dan web forum.. ada bnyk evolusi emoticon nie.. so nk tau lg bnyk lawan laman web wikipedia.. mcm2 lg korang leh tau psl emoticon.. 

ok ni list2 emoticon yg aq tau leh guna kat chatting fb.. ni pn jmpa kt google.. so thanks to mr google..hehe

klu blur je nmpk, tekan je kt pic tu.. dia besar sndri t.. hebat an ;p

p/s pasni bz2 kan diri anda buzz mbr2 pakai emoticon2 pelik2 kt diorng.. haha..

10 comments:

  1. nice entry...

    blogwalking here and follow ur blog.. follow me back k..

    http://gary-danial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Oh, mcm tu buat emoticon..
    stakat ni ak cma tau nk buat smile je.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @A.D.A.M. :: haha gadis2 suke bnda2 cm ne

    ReplyDelete
  4. @g@Ry DaNi@L:: alrite thanks

    ReplyDelete
  5. @wasabi onee-san :: hehe blaja lg k..

    ReplyDelete
  6. Hebat...tp dah malas nak main FB.
    boring sudah...

    ReplyDelete
  7. Princess MOMOY :: haha ni mesti kes da addict ngan blogging nie

    ReplyDelete
  8. Hahaha. biase la tu. tp laki pun ada gak. ^__^V

    ReplyDelete
  9. tp skrg FB dah sediakan emoticon kat chat. hehehhe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...