Wednesday, 27 June 2012

> Wordless World: Cards

HOlla Peeps,



-zuan-
p.s : who will be the 1st to throw this card in the garbage? hehe 

35 comments:

  1. ituew la nk tanya soklan yg sama gak...
    card apa ekkk

    ReplyDelete
  2. wahh card SB nak 1 zuan ^_^

    ReplyDelete
  3. WOW..APE NI? konfius jap

    ReplyDelete
  4. wah siap ada business card lagi ~

    :D

    ReplyDelete
  5. cayalah dah ada kad :D bak satu nk simpan.hehehe

    ReplyDelete
  6. Tudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nak satu! wahahaha

    ReplyDelete
  7. hohoho apakahhh iniiiii???? heheheh

    ReplyDelete
  8. amboii... bila kita nak bertukar2 kad ni zuan?

    ReplyDelete
  9. Anonymous27/6/12 19:02

    kad tu kalu cucuk kat msin atm kuar duit tak..?

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. pada mulanya nak jadikan business kad, tapi bila difikirkan balik, baik jadikan ia kad memperkenalkan diri :)

      Delete
  11. wah!! cantik name card tu.. aku pun nak buat satu ler

    ReplyDelete
  12. smart kad ni..tapi tak dpt tgk full pulak...nak satu..ahakkss~

    ReplyDelete
  13. Ringkas tapi cantik Zuan! Jom tukar kad! ;D

    ReplyDelete
  14. Yeay...Zuan da ada kad...nanti boleh kasi I hehehehe

    ReplyDelete
  15. feeewitt...mantap la. dah ada kad.

    ReplyDelete
  16. amboiii...siap ber-card2 lg..nk jugak :D

    ReplyDelete
  17. nie business card atau kad jemputan majlis kahwin/ tunang....?? ehehe...;)

    ReplyDelete
  18. wahhhhh !! besnye !! nak ! nak ! nak!!






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. mantop dah wat kad segala!

    #tgh cari manila kad pastu paksa Hanie potong segiempat..amik paper, print tampal haha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...