Wednesday, 27 June 2012

> Wordless World: Cards

HOlla Peeps,



-zuan-
p.s : who will be the 1st to throw this card in the garbage? hehe 

35 comments:

  1. ituew la nk tanya soklan yg sama gak...
    card apa ekkk

    ReplyDelete
  2. wahh card SB nak 1 zuan ^_^

    ReplyDelete
  3. WOW..APE NI? konfius jap

    ReplyDelete
  4. wah siap ada business card lagi ~

    :D

    ReplyDelete
  5. cayalah dah ada kad :D bak satu nk simpan.hehehe

    ReplyDelete
  6. Tudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nak satu! wahahaha

    ReplyDelete
  7. hohoho apakahhh iniiiii???? heheheh

    ReplyDelete
  8. amboii... bila kita nak bertukar2 kad ni zuan?

    ReplyDelete
  9. kad tu kalu cucuk kat msin atm kuar duit tak..?

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. pada mulanya nak jadikan business kad, tapi bila difikirkan balik, baik jadikan ia kad memperkenalkan diri :)

      Delete
  11. wah!! cantik name card tu.. aku pun nak buat satu ler

    ReplyDelete
  12. smart kad ni..tapi tak dpt tgk full pulak...nak satu..ahakkss~

    ReplyDelete
  13. Ringkas tapi cantik Zuan! Jom tukar kad! ;D

    ReplyDelete
  14. Yeay...Zuan da ada kad...nanti boleh kasi I hehehehe

    ReplyDelete
  15. feeewitt...mantap la. dah ada kad.

    ReplyDelete
  16. amboiii...siap ber-card2 lg..nk jugak :D

    ReplyDelete
  17. nie business card atau kad jemputan majlis kahwin/ tunang....?? ehehe...;)

    ReplyDelete
  18. wahhhhh !! besnye !! nak ! nak ! nak!!






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. mantop dah wat kad segala!

    #tgh cari manila kad pastu paksa Hanie potong segiempat..amik paper, print tampal haha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...