Saturday, 9 June 2012

> Short Break

HOlla Peeps,


Semakin kita kurang kelapangan akibat kesuntukkan masa,
semakin kita terpaksa berenggang dengan yang rapat dengan kita,
yang rapat harap tidak di jauhi,
kerna yang rapat masih dikasihi..


-zuan-
p.s : off dari dunia blog untuk beberapa hari kerna perlu fokus dengan beberapa buah projek :) 

36 comments:

  1. bro..tak pe. rakan2 lain akan tetap setia bersama dengan blog ko ni

    ReplyDelete
  2. good luck eh zuan,aku takkan lupakan kau :D

    ReplyDelete
  3. akan sentiasa menunggu entri dari blog zuan..
    all the best utk projek tu. :)

    ReplyDelete
  4. masa ada 4 jam jer,
    nak lepak ngan member?
    nak lepak ngan famili?
    nak lepak utk diri sendiri?? (Layan DVD?)

    kena taruk keutamaan kut nanti,
    ohh... kengkawan akan jadi nombor 6
    right after makan which is nombor 5...
    aper nombor satu?

    ReplyDelete
  5. jangan riso, zuan tetap di hati dkna :)

    ReplyDelete
  6. smoge fokus ngn mende y nk dibuat

    cayok

    ReplyDelete
  7. tak reti nak komen tapi gambar dalam entri ni lawa...serius!

    ReplyDelete
  8. akan selalu ku tunggu entrimu zuan
    hehe. :)

    ReplyDelete
  9. goodluck dengan projek!!

    ReplyDelete
  10. selamat berjaya, semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. goodluck 4 ur projek :)

    ReplyDelete
  12. sape yang rapat tu zuan??awek ke..?haha

    ReplyDelete
  13. xpe penting kan ape yg lebih penting..

    ReplyDelete
  14. mmg ttp ziarah blog ni bro.. :)

    ReplyDelete
  15. ahaaaaa.. sekali skala curi masa update bloge bro.. schedule kan ke... =)

    ReplyDelete
  16. Utamakan apa yang perlu. dah ade smart phone nanti bole la aktif balik? hee-hee-hee XD

    ReplyDelete
  17. sabar la itu la kehidupan manusia :)

    ReplyDelete
  18. baru tau, aku tak pernah folo lagi rupanya.
    ohoi hehehehe
    projek?
    ke sibuk final exam?

    ReplyDelete
  19. Good luck & all the best dik... ;)

    ReplyDelete
  20. berenggang dgn yg rapat...alahai rindu gilak dohhhh

    ReplyDelete
  21. ha ah.. skrg dah tak rapat

    ReplyDelete
  22. kesibukan yang x dijangke...
    ila pon same...
    huuu...

    ReplyDelete
  23. semoga semuo nyer berjalan dgn lancar yer bro...amin...

    ReplyDelete
  24. Berenggang tak bermakna berpisah... ;)

    All the best bro..

    ReplyDelete
  25. semoga dimudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  26. all the best bro.dahulukan mana yang lebih penting dulu

    ReplyDelete
  27. prioritization bro...prioritize... :)
    apa apa pun,buat yang terbaikkk!

    ReplyDelete
  28. hehe..dun worry zuan pmbca setia sntiasa dblkg zuan ^_^

    ReplyDelete
  29. patutla ruang komen sunyi xda zuan :)

    ReplyDelete
  30. :) nnt dh blik kita meriahkan lg blog sesame ea..hihi

    ReplyDelete
  31. halo3....blog sy bila nak jenguk ni..haha..mari3..kita berkenalan bersama rakan blogger meh ..salam perkenalan

    ReplyDelete
  32. ahha betul2...ayat mendalam..contoh bila dak keje, takde masa nak buat benda2 yang dulu buat salu

    ReplyDelete
  33. xpe... utamakan apa yg utama ok! :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...