Wednesday, 20 June 2012

> UiTM Perlis Promotional Video: AT220 - Bachelor of Plantation Technology and Management

HOlla Peeps,

One of hasil kerja aku yang aku berjaya siapkan minggu lepas.. Video ini dibuat untuk mempromosikan kursus Bachelor of Plantation Technology and Management yang ditawarkan di UiTM Perlis.

Maaf la, kualiti video terpaksa dikurangkan sebab internet terlalu lambat untuk upload video ke youtube.. 

 One done, much more to go~ LOL




-zuan-
p.s : pasni kalau ada sesapa nak buat video koperat leh la contact team aku..hehe 

42 comments:

  1. kerja nie ey yang zuan teramat bz last week??

    tahniah...berjaya hasilkan yang terbaik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. one of.. haha dah ujung2 sem kan, xkn la dok goyang kaki je :P

      Delete
    2. kalau goyang kaki nanti menyesalkan bro...huhu

      Delete
    3. lepas ni boleh goyang kaki laa bro.. heheheee

      Delete
    4. goyang tangan pun boleh lepas ni

      Delete
  2. wah! berkebolehan semua benda leh buat. pttla sibuk je skrg.

    ReplyDelete
  3. Sibuk yer, All the best dik..

    Petutla jarang update blog skrang...

    ReplyDelete
  4. sadly,kat ofis ak uutak leh tgk video ni.tgu la balik rumah. so no comment buat sementara waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun nak tengok kat rumah nanti.. hhehee

      Delete
  5. rindu zaman aku wat video koporat... muahaha

    ReplyDelete
  6. aku nak masuk u kau boleh ke zuan??haha

    ReplyDelete
  7. byk gak bdak2 perladangan uitm wat praktikal kat ladang tmpt ayah sy kerja.. :)

    ReplyDelete
  8. mana muka kau zuan..tak laku la video tak de muka ko..kah3..eh.pakai software apa ni..?

    ReplyDelete
  9. patut bz semacam. hehe.. amik bedio pakai apa??

    ReplyDelete
  10. fuhh..hebakk la zuan ^_^

    kao vdeo kawen cmne?? heheeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. vid kawin? blum try tapi ada minat nak try.. :)

      Delete
  11. i found this to be a great video, Zuan. congratulations to you and your team! semoga nanti kalian dapat membuat lebih banyak lagi video. :)

    ReplyDelete
  12. first time aku tengok hasil kerja kauu. patutlah suka buat video. hehe

    ReplyDelete
  13. hoho
    memang kene ngan jiwa kau bro! :)

    ReplyDelete
  14. kaya2....masyuk byk video koporat..hhaha
    enah ikut kwn aku wat dubbing tuk video koporat unimap

    ReplyDelete
  15. terbaik la team ko ni zuan...teruja aq tgk sampai habis video ni...sound effect dia yg best tu...lagi2 bila part credits tu...hee...:D

    ReplyDelete
  16. nice video...

    terubat rindu akak kat uitm arau ni....

    >_<

    academic height, masjid annur, byk kenangan kat sini.

    unit perladangan tu , akak pernah p . masa nak pilih pokok utk final project presentation, akak ajk cari pokok tuk pentas.

    ReplyDelete
  17. macam mne dengan bayaran tu..cm bes je ade video fakulti neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bayaran? hehe ni konsider kerja tanpa earning untuk uitm :)

      Delete
  18. salam... berkunjung ke sini melalui link di sebuah blog. betullah kata blogger tersebut. blog ni mmg bagus.

    ReplyDelete
  19. woww!!awesome video..buat la 1 utk information management jgak..heheh..
    sy pon bakal mghabiskan sisa2 masa kat uitm ni dah..:( huhu

    ReplyDelete
  20. nice~ bilalah aku nak sambung study ni..haha

    ReplyDelete
  21. bagus video ni Zuan...boleh buat side income...guna kelebihan kau utk jana pendapatan.....buat video orang kahwin ke?

    ReplyDelete
  22. wp permulaan tu cam x stabil sbb keta goyang2 langgar batu kecik dan besar tp itu no hal..bole cuba lg..overall "mantop!" aku suka cara slide tu going on..interbiu etc tu

    ReplyDelete
  23. Anonymous16/6/13 01:39

    Simply desire to say your article is as amazing.
    The clearness on your publish is simply excellent and i could assume you are an expert
    on this subject. Fine along with your permission let me to grasp your RSS feed to keep up
    to date with imminent post. Thank you one million and
    please keep up the gratifying work.

    Feel free to surf to my page :: only the best review

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...