Friday, 8 June 2012

> Tiga Tahun

HOlla Peeps,

"OMAIII!!! DAH 3 TAHUN aku ada BLOG!!"

Well itu should be 1st shout word yang keluar dari mulut aku! Pejam celik pejam celik, yeahhh dah 3 tahun aku dalam dunia blog ni..

Dengan bilangan follower 1910, total entry yang dipublish 557 dan total komen melebihi 18k! Ia adalah satu pencapaian yang membanggakan pada aku (ditambah lagi dengan achievement lain)!


http://www.onislam.net/english/health-and-science/faith-and-the-sciences/422632-health-benefits-of-saying-qalhamdulillahq.html?the_Sciences=
Alhamdulillah

Alhamdulillah semakin banyak kawan aku dapat dari dunia blog ni..N masih tak ada musuh! Musuh? Err aku tak cari musuh, mungkin musuh carik aku..hehe.

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk share something to the world. Masih diberikan idea untuk menyampaikan sesuatu dengan cara aku.

Alhamdulillah walaupun busy dengan Student Life, aku masih diberi peulang untuk update 'regularly'.

Alhamdulillah blog ni dapat 100k hit setelah 3 tahun blogging.

Alhamdulillah walaupun aku jarang blogwalking, masih mendapat hit dan komen dari pembaca setia blog ini.


Terima kasih.. 
Hanya Allah yang mampu membalas budi korang semua :')


Harapan aku untuk tahun ke 4 ni,
"Menjadi blogger yang mampu menyumbang sesuatu kepada masyarakat, dan mampu memberi impak kepada kehidupan orang lain.. dan harap lebih murah rezeki dalam dunia blogging ni..hehe"


-zuan-
p.s : aku ada terfikir untuk tukar template blog ni, tapi nanti nanti la.. kepala masih fokus kat projek jawi je untuk masa terdekat ini..  

66 comments:

  1. wah tahniah..byk pengalaman ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, pengalamn sikit je.. semua dah share kat sini rasanya

      Delete
    2. lagi lama dari aku.. tahniah bro!!

      Delete
  2. Replies
    1. tahniah buat tuan tanah

      Delete
  3. insyaallah kamu dapat ape yang dihajati...tahniah atas semua pencapaian tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting,. teruskan berusaha.. jangan mengalah..

      Delete
  4. Alhamdulilah zuan :)
    happy bloging and happy birthday to eleventx.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy blogging the happy blogger

      Delete
  5. tahniah zuan =)
    keep it up ^^

    ReplyDelete
  6. perghh... hebat hebat... dah tiga tahun.. ramai blogger yg tak sampai setahun dah give up.. #eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai tak punya masa rasanya :)

      Delete
    2. zuan punyai masa.. hebat!

      Delete
  7. selamat hari jadi blog saiazuan. semoga terus sukses ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buat kek untuk blog nih.. hehehehee

      Delete
  8. 3 years ? oh. aku masih muda lagi. ahaaa.

    dalam masa 3 tahun jugak, aku akn cuba potong ap yg kau dah dapat :p

    tapi, bab2 nuffnang free movie ticket tuh, jangan lerrr. haha. aku tak aktif bernuffnang ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha atas dasar rajin je.. plus semua aktiviti diorng kat kl, agak leceh kan

      Delete
    2. marilah ke KL.. kekadang aku pun tak dapat join event nih

      Delete
  9. Salam.

    Kalau ikutkan, dah banyak tahun jugak dalam blogging, tapi, aktif cuma akhir2 ni. So, tak rela nak sambut apa-apa. Tahniah la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambut untuk motivasi diri sendiri je.. boleh

      Delete
  10. Replies
    1. tahniah saiazuan... =)

      Delete
  11. wahhh, dah sampai 3 tahun.. hebat2... blog ini pun dah semakin jauh ke hadapan.. nice...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya masih di tempat yang sama.. thanks :D

      Delete
    2. mungkin ada pertambahan dari segi pengalaman..

      Delete
  12. waahhh..blogger veteran dah ni..hahahhaha..
    alhamdulillah semua yg berlaku pun atas izin-Nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu klu baby dah boleh berlari2..

      Delete
    2. kalau dah berlari bukan baby,tu budak..hahahahahaha...

      Delete
    3. hanie dew dah berapa tahun?

      Delete
  13. happy birthday kat blog nie!

    ReplyDelete
  14. tahniah zuan

    untungla byk komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita rajin, insyaAllah, dapat la :)

      Delete
  15. x sangka dah tiga tahun ya..tahniah :)

    ReplyDelete
  16. wow..... kak sha baru nak setahun .. tahniah zuan

    ReplyDelete
  17. wahhh dah 3 tahun rupenye zuan
    dlm blogging arena ea??
    tahniah3!! otai dah ni..hehe


    cik ana pon da tukar template..
    pstu rase mcm nk tukar lg je..
    tetibe mood rajin nk tukar2..
    hahaha haru =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tula.. tak sedar dah 3 taun mengarut kat dalam blog ni..hee

      Delete
    2. zuan yang hebat!! kena maintain...

      Delete
  18. gile ler.. komen dah 18k.. wah! terbaeekk.. chai yo chai yo bro!! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat.. hebat.. lepas nih 20K

      Delete
  19. tahniah zuannnnn! heeee. ping pong!keepitup ;))

    ReplyDelete
  20. perghhhh mantttoppp bro!!!!tahniahhh!pastikan untuk the next 3 years akan jadi lebihhh gempak!!!!

    ReplyDelete
  21. Bila setiap kali ulangtahun blog kita nie.... mesti dah banyak perubahan dari gaya penulisan dan topik yang kita update kan blog kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups.. berbeza dengan entry lama2.. :D

      Delete
    2. itulah namanya perubahan positif bro.. keep it up!

      Delete
  22. alhamdulilah, tahniah zuan. semoga terus menjadi blogger yang sentiasa memberi info berguna ;)

    ReplyDelete
  23. wah!! tahniah zuann!! bangga jd rakan blogger awak.. org femes nih! hehehe

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah...nnti jemput makan nasi minyak akak ek....dtg belah seremban la dkt sikit.

    ReplyDelete
  25. tahniah tahniah...aku gak newbies..baru sebulan.

    ReplyDelete
  26. Congrats bro... Aku belum smp lagi semua yang ko dapat tu... InsyaAllah tahun nie mungkin..

    ReplyDelete
  27. Mantap...

    Kalah bro he..23x

    ReplyDelete
  28. tahniah zuan... berkat usaha dan kesabaran inilah hasilnya!

    ReplyDelete
  29. hepy besday saiazuan blog!
    yeyehh..
    tahun depan leh masuk tadika!
    hahahaha

    :)

    ReplyDelete
  30. Tahniah dik.. all the best.. ;)

    ReplyDelete
  31. selamat tiga tahun zuan... eh, blog zuan! :)
    seronok la, mantap! :)

    ReplyDelete
  32. happi aniversary ur blog.. eh btul ke ucpan aku ni? ah lantak lah.. all the best zuan

    ReplyDelete
  33. terbaik.. smoga trus sukses yer :)

    ReplyDelete
  34. congratz zuan...keep blogging & keep sharing a good things for us :)

    ReplyDelete
  35. congrats! keep uo the good work.. :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...