Sunday, 30 October 2011

> Aktiviti Weekend Dah Selesai

HOlla Peeps,


Alhamdulillah, program anak angkat yang berlangsung selama 3 hari berakhir dengan jayanya.. InsyaAllah aku akan publish program aku ketika mengikuti program anak angkat pada entry akan datang.. As for now, i need a rest and need to study for tomorrows test.. (",)


-zuan-
p.s : i'll miss my keluarga angkat  

42 comments:

  1. selamat berehat and all d best for your test! =D

    ReplyDelete
  2. hohoho rehat..rehat..
    gud luck k..^^,

    ReplyDelete
  3. rehat dulu bro,
    pocket dulu ada gak,
    anak diorang comel.
    tapi bawah umur so...
    ku diamkan kenakalan ku...



    kamu bagaimana?
    (Pocket ni tak abih abih kan..)

    ReplyDelete
  4. tu diaa..abes dah berehat..hehe

    gudluck test besok ;)

    ReplyDelete
  5. hahaha..boleh tahan gtal pocket.
    hehehe.

    kau macm mana?
    ada anak yang bawah umur ke sama umur?.

    goodluck bro.

    ReplyDelete
  6. pasni kontek2 la diorg
    jgn terus senyap je :)

    ReplyDelete
  7. rehat dulu...hialngkan letih2...Btw, good luck utk test esok..=)

    ReplyDelete
  8. ak dlu penah join gak program ank angkat..best.. lagi best umah dia de adik or kakak angkat yg cun hahaha

    ReplyDelete
  9. dapat yang sporting lebih best heheee

    ReplyDelete
  10. hey zuan, selamat berehat. :) good luck on ur test k :)waiting for ur long entry :)

    ReplyDelete
  11. aku doakan kau boleh jawab test esok =) amin!

    ReplyDelete
  12. balik pon...rest puas2 ye....gudluck ! :D

    ReplyDelete
  13. goodluck n allthebest SB!!

    ReplyDelete
  14. bro,,,gud luck for your test ya :) :) ,,,,

    ReplyDelete
  15. hai..jom? awak ditag oleh saye..=)
    http://emosbloggingforlifes.blogspot.com/2011/10/game-tagged-pulak.html

    ReplyDelete
  16. Ohhhh kalau rumah angkat tu ada anak dara cun ok lahhh.... all the best... jadi anak angkat yang selalu menghubungi dan kontek mereka selalu yerr..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

    ReplyDelete
  17. zuan.. ko tau kn blog frommetoyou.. ?? yg husband dia belajar kat jepun tuh.. btul2 dah delete blog or tuka url.. ?

    aku nk tau.. risau

    ReplyDelete
  18. betol..betol dedikasi ye zuan..Nway..best of luck on ur test...jgn tertidor dalam exam hall sudah.....;p

    ReplyDelete
  19. so, how's da test..? wah! untunglah ade kuarga angkat! best! :) ehehe!

    ReplyDelete
  20. p/s : Syrena wat contest dalam blog aku, sile join kalau free

    ReplyDelete
  21. hav a gud rest & gudluck on ur exam! :)

    ReplyDelete
  22. err syabab xpenah join lagi program anak angkat so xtau r mcmmne flow dia tu yg nk tau spe yg diangkat oleh spe e?hahaha... mcm best jer program cmtu..
    p/s: cr bini dlm program anak angkat tuu leh lak rase2nyer?kekeke...

    ReplyDelete
  23. menanti pengalaman prgrm anak angkat tuh di sini. n all the best lahhh testt tuh. xD

    ReplyDelete
  24. wuuuu~~ mcm best je dpt join program mcm nih...

    ReplyDelete
  25. Will be waiting for that story. All the best!

    ReplyDelete
  26. welcome home and gud luck for ur exam! :)

    ReplyDelete
  27. wah wah dah miss keluara angkat dia. mesti best kan.

    ReplyDelete
  28. selamat berehat dan good luck yawww

    ReplyDelete
  29. gudluck untuk test. :)

    ReplyDelete
  30. program anak angkat? emmmm.. pernah gak join.. rehat elok2 naa :)

    ReplyDelete
  31. surely zuan dapat banyak experiences berharga :)

    well, have a good rest before doing something :'D

    all the best for the tests!

    ReplyDelete
  32. hee, welcome back zuan :D

    waiting for ur entry~

    btw, take a rest and gud luck for tests ya.

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah
    usaiii dh


    waaa
    terbaikk la kamu
    x pe..rehat2

    esok test jwb yg terbaik yep!

    ReplyDelete
  34. rehat dulu bagi cukup...nak test lagi nanti...lepas settle tu baru la boleh berblog dengan tenang..hee~

    ReplyDelete
  35. Macam best bila ada keluarga angkat.Have a good rest yaww. :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...