Thursday, 6 October 2011

> Tech Thursday : LED Watch

HOlla Peeps,

Haha korang memang tau aku ni giler gadjet yang unik-unik and futuristic macam LED Touch Screen Watch yang aku post dulu kan? Kalini aku nak tunjuk kat korang satu lagi jam LED yang unik lagi menarik perhatian aku..


lagi gambar kat sini



Aku tak boleh cerita detail sangat pasal jam ni sebab tak pernah pakai lagi, but teringin nak ada satu.. Aku tak sure if available kat kedai-kedai jam di Malaysia or not, kalau ada jumpa aku akan alert korang ek! Sementara tu, korang boleh usya model-model jam LED di LED Watch Shop.. Disebabkan mahal, aku tak berani nak beli online, kang Umi aku ketuk kepala aku pulak haha.. 







-zuan-
 p.s : dah macam blog promote jam pulak ek? haha mana-mana advertising company yang jual jam nak aku promote contact gua, bagi 1 jam free kat gua, gua publish entry untuk korang.. huhu


43 comments:

  1. macam mana nak tengok jam tu hahaa..nnti blur je?

    ReplyDelete
  2. memang tol ar ko ni mamat gadget...hohohoho...

    Ashraf kim salam kat ko

    ;-)p

    ReplyDelete
  3. Woooh...woooh best kalau ade satu kat tgn nih...perghh!

    p.s hahahaaa duit terspend...Q_Q boleh ke camtu..haha xD

    ReplyDelete
  4. wuuu~ mmg bertknologi ahh zuan nih. xD

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    macam menarik ja jam tu.sebelum ni tgk orang pakai jam biasa-biasa ja.yang jual kat pasar malam tu.hihihi

    ReplyDelete
  6. canggih gajet tuh dah jadi cam perisik dah tuh hehe..

    ReplyDelete
  7. kalau pakai ni kompom stylo milo....hehe

    ReplyDelete
  8. lelaki pakai jam latest ni nmpak handsome,
    hahaha, bodek2.

    ReplyDelete
  9. mahal ye jam camni. hmm.. tgh consider nk beli hadiah besday utk adik lelaki i...

    ReplyDelete
  10. in my thinking, this must be so high-priced. but it looks unique. :))

    but u wanna something? when i went to a mall in indonesia last weekend, i saw a watch and ia berfungsi sebagai hp juga. canggih bukan!!

    ReplyDelete
  11. uish.penign aku nak tgk masa kene tenung dulu. ee..tp lawa la.

    ReplyDelete
  12. cantik. kalau yang harga biase2 agak boleh dpt ke jam mcm ni??

    ReplyDelete
  13. kalau ko dapat jam free, jangan lpe share aku skali ek?

    ReplyDelete
  14. agak ahak,,kalau aku buat contest,,hadiahnya jam ni untuk 3 org,,kau join tak bro??hahah

    ReplyDelete
  15. lebih function, lebih money
    dats business ^^!

    p/s : hmm. msti kes ta baca betul-betul ni. yup, kucing tu juz punya 1 telinga. ;)

    ReplyDelete
  16. Hi Mr. Tech!!!

    Just wanna say Hi actually.

    p/s: don't forget bout the issue I've came up with, okay? tc!

    ReplyDelete
  17. pergh. sempoi. tapi mesti harga pun sempoi. haha.

    ReplyDelete
  18. nanti aku cuba2 usha sponsor kay hehehe

    ReplyDelete
  19. haha..minat gak LED watch tu tp mampu pakai G-shock je skg..

    ReplyDelete
  20. haha mcm susah je nak interprete pukul bapa :D

    ReplyDelete
  21. errr..kalo beli cash sure tak mampu nihh.. haha

    ReplyDelete
  22. Anonymous6/10/11 21:05

    gilo canggih....
    Nama saintifik jam ni x salah aku "jebon_watch_xx"

    org bese x bleh pakai jam ni....

    ReplyDelete
  23. terlalu canggih sampai tak mampu nak beli..heheeeeee

    ReplyDelete
  24. canggih bebenor gamaknya

    ReplyDelete
  25. coool....duit je tak cool..huhu

    ReplyDelete
  26. style gila..

    macam susah je nak tengok.
    bila orang tanya.
    5 sec baru jawab.

    ReplyDelete
  27. wahhhh.
    teringin nak pakai jam tuhhhhhhh

    ReplyDelete
  28. aisehhh
    bape ribu bateri la pakai nih
    heheheheh
    nice!

    ReplyDelete
  29. ehem! aku ada jam ni
    malas ah nak blagak tapi alahai tcakap pulok!hahaha

    ReplyDelete
  30. xpernah pkai lg....teringin nk pkai tp tkot pnin..hihi

    ReplyDelete
  31. ...cantik la...kalau jalan malam mmg best...dari jauh org dah alert...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...