Wednesday, 12 October 2011

> WW : Dari Mata Ame Kusanagy

HOlla Peeps,



-zuan-
p.s : Wordless Wednesday kalini, aku nak promote sorang photographer hebat lagi berbakat Ame Kusanagy! 

56 comments:

  1. cantik...

    teringat percutian dekat Pulau Tuba, Langkawi.. hihi

    ReplyDelete
  2. tym kecik2 je pnah naek bot...
    da besar ni tade org nk bwk naek bot...huhu
    btw,nice colour blending...

    ReplyDelete
  3. pandai amik shoot terbaik. ^^

    ReplyDelete
  4. siyes cantik pemandangan dia..nmpk nyaman je..:)

    ReplyDelete
  5. jiwa tenang tgk gambar tu..:) terjah sama dia!

    ReplyDelete
  6. lawa gilek! haha. katne ni?

    lame doe tak lepak sini..huhu. rumah baru tadak internet..sobsobs. T__T

    ReplyDelete
  7. nice gambr ni zuan...cantik!

    ReplyDelete
  8. his shoot is very amazing. talented photoG. he is right? :)

    ReplyDelete
  9. cmne la nak snap gambo secantik ni kan

    ReplyDelete
  10. oh dat one one of my x-scoolmate :) btw,nice shoot!

    ReplyDelete
  11. subahanallah..canteknyeee!!

    err, aku baru je nak tanye sape ame kusanagy tu..seb bek ko gtaw awal2..hehe

    ReplyDelete
  12. cantik pmandgan laut dan kapal tu :)

    ReplyDelete
  13. :) :) :),,kau bila nak jadi fotographr bro//hehehh

    ReplyDelete
  14. hurm....lawanya gambar ni....memang berbakat dalam fotografi lah heheheh

    ReplyDelete
  15. eee..cantik nya.. aku ingat gambar ko kat langkawi.

    ReplyDelete
  16. PERGHH.dah macam lukisan aku tengok.awesome ;)

    ReplyDelete
  17. ni bukan kat dayang bunting kew?
    hehehe hurmm syok mnd sana..moinyeeeiitt pon byk

    ReplyDelete
  18. eh saya dalam boat tu!! nampak tak? hehe

    ReplyDelete
  19. first time dengar nama dia. huhu :) :)

    ReplyDelete
  20. pada yang clueless kat mana lokasi gambar ni, kat area dayang bunting langkawi

    ReplyDelete
  21. wa sejuk je mata memandang..

    ReplyDelete
  22. memang cantik gambar tu. teringin nak ke sana ... :)

    ReplyDelete
  23. permandangan mmg sgt cntk.
    lokasi yang memang di jgkakn.
    nice shoot ame kusanagy! :D

    ReplyDelete
  24. Cantik gambar yang diambil.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  25. wahhh! nice ;)



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. menenangkn jiwa tgk benda yg blue... yelah laut kn blue... lalalalal~~~

    ReplyDelete
  27. nice. tpi kaler dia kuat sangt. hee

    ReplyDelete
  28. cantik betul pemandangan ni..kat mana ye..? :)

    ReplyDelete
  29. cantik..suka tgk gambar alam..tenang

    ReplyDelete
  30. smart beb gambar ni...suka tgk

    ReplyDelete
  31. Kireii kat langkawi ke?

    ReplyDelete
  32. Smart beb pix neh. Msh mood bw lg ke

    ReplyDelete
  33. wowwww!cantiknyaaaa,,nak kene jenguk die nih,,love photography much

    ReplyDelete
  34. gambar memang dah awesome.Kalau edit sikit je lagi memang ummph. sekadar pendapat :)

    ReplyDelete
  35. oh, kite selected..mekasih! terharu~ ^^

    ReplyDelete
  36. Langkawi...langkawi >w<

    ReplyDelete
  37. Pergghhh mengamit ketenangan jiwa betul lahh... cantik suasana disana

    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip cara mudah bersihkan seat kereta

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...