Friday, 7 October 2011

> Holiday dan Bloglist

HOlla Peeps,

Weekend ni aku off la kejap dari dunia blogging ni.. Nak bercuti ke langkawi.. Wah baru masuk study nak holiday lagi? Haha takde la holiday sangat.. Saja jejalan, aku ni mana reti dok diam-diam kat satu tempat.. huhu

Alright, lama aku tak update bloglist aku.. Dan end of week ni, aku nak update bloglist aku.. So sapa berminat tinggal link kat  komen bawah dan nyatakan kenapa aku perlu letak blog korang dalam bloglist aku (tak perlu buat segment or entry pun untuk ni).. Ops but 1st, make sure blog korang tak ada dalam bloglist aku sebelum korang apply untuk masuk dalam bloglist aku (jangan tamak, orang tamak selalu rugi kan? hehe)..


Got it? Senang je kan? Then kalau terpilih aku alert korang kat blog korang (then kalau rajin, letak la blog aku dalam bloglist korang lak hehe) (",) 

Apa yang best pasal bloglist ni? Alrite sebagai student, memang tak sempat nak blogwalking semua blog dalam satu hari (selalunya aku sempat balas balik komen-komen korang je, n minggu ni sorry sangat-sangat sebab tak dapat nak spend time blogging.. soooo busy)... So bloglist ni sebagai jalan alternative untuk aku blogwalking, hope lagi banyak blog aku dapat visit lepas ni..

Enjoy ur weekend guys 


-zuan-
p.s : aku try suruh kawan aku snap gambar-gambar tempat menarik kat langkawi and upload kat blog nanti.. 

52 comments:

  1. untung lah dia pegi langkawi.

    eh, singgah2 la. dkt dah tu.
    HAHA!

    ReplyDelete
  2. nak pesan choc daim! =)

    nak joinnn. hehe.

    http://rozeetarashid.blogspot.com/

    kenapa?

    i see things differently and i want u to see it too through what i write on my blog.

    ReplyDelete
  3. dulu sy rasa sy ade dlm bloglist kamu..tp bila dah tukar url ni..xtau ada lagi ke tak.hehe

    nak coklat eh?hee

    ReplyDelete
  4. tak ajak aku pun!

    weh, tak berat ke blog letak bloglist banyak banyak?

    aku nak letak banyak banyak,
    tapi risau berat plak.

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti bro..:D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/

    nak la join bloglist..kenapa..?

    sebab aq da lama letak ko dalam bloglist..boleh ke jawapan ni...haha~

    ReplyDelete
  6. eh aku dah ada lah,,hahaha,,kau jgn ngade ngade buang bro,,hehehe,,,wah pergi langkawi,,aku nak kirim jam,,heheheh

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. saiazuan blog nih already in my blog list since the first day u join my blog!!

    ;P

    so amacam? is there any space for me here?

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti zuan. :)
    pergi bercuti suka hati,
    tapi jangn smpi xjaga diri,
    destinasi cuti di langkawi,
    bawa ole2 untk blogger disini.
    hahaha. have fun ya!

    ReplyDelete
  10. Hey.Have a safe trip yeah.Olw-ole jangan lupa.Aku pun dah lama tak travel mana2.huhu

    ReplyDelete
  11. err nk cube nasib la... http://hikayatsyabab.blogspot.com/
    blogger biase yg sekdar pencetus minda seorang remaja biase sje ttg kehidupan... err bombastik sgt x sbb tu?? lalalalala~~~

    ReplyDelete
  12. syoknye pi holiday :)

    http://eerashera.blogspot.com/

    >>sbb sy selalu dtg sini..hehe

    ReplyDelete
  13. Hepi wiken bro... Asa nak join gak la blog list sini...


    http://www.amirfx.blogspot.com/

    Sebab nak join aku nak tambahkan bilangan kenalan dalam blog.. The more the merrier.. :D

    ReplyDelete
  14. oh ye bro, this is mine,

    http://arizakiah.blogspot.com/

    saiazuan blog is not just a blog to me! its kinda therapy plus sumber inspirasi!

    ;}

    ReplyDelete
  15. nk kirim choc byk byk:D

    www.diannorhayati.blogspot.com


    kenape perlu ade dalambloglist ye? hmmm sbb kalau tak letak dian nk santau biar cirit birit 2 minggu. boleh bg alasan camtu? hihi :P

    hmmm sebab itu memudahkan cik zuan senang nk tgok latest entry,mane tau dashboard tak funtion ke? hihi.

    *habes merepek je reason kan?

    saje je bg link,mane tau sudi letak kt bloglist :) so maybe lagi senang nk interact between blogger. insyaAllah :)

    ReplyDelete
  16. wahhh bestnye dapat bercuti...nak ikut...nak ikut..

    nak masuk lam bloglist zuan gak..

    sbb.. nnt leh la awk jd yg 1st baca lau kita update new entry..*err cam gdik jer bunyinye ;)

    ReplyDelete
  17. jgn lupa tglkn link korang ye :D

    ReplyDelete
  18. zuan,kte pon nk menyemak jgklah..haha

    http://myla-di-daautumn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. langkawi? hermm,,, +_+

    ReplyDelete
  20. kite punye :
    www.missfroggy84.blogspot.com~ ^^

    sbb kite jenis menghargai reader..cume kite bukan blogger tegar..update seminggu sekali aja..lagipun kamu selalu juga singgah blog kite..sgt hargai itu..mmg da taruk kamu lam kite nye bloglist pun~ ^^
    tiap kali ada kesempatan..kite pasti singgah sini~ =) have a gr8 holiday!~

    ReplyDelete
  21. kekekeke
    nak2!(aimieamalinaazman.blogspot.com)
    saye2!
    hehehe
    sebbnye, sy suke mai sinii..empunye belog ni suke merepek2 kate belog ni x bes.tapi kite ase ade je bende yg kite dpt bile mai sini walau iyenye merepek
    hehehehe
    olidey ye!
    selamat sopin cekelat utk kami
    kekeke

    ReplyDelete
  22. Howaahhh howahhhh langkawi!!!! Nak join bercuti bolehhh? >w<

    Baru je lepas cuti last week ngade2 nak ikut org cuti. Cuti kunun...bluekk (Monolog dalaman)

    ReplyDelete
  23. selamat bercuti bro..ada masa singgah yekk

    ReplyDelete
  24. Bestnya .. umi teringin gak nak gi jejalan kat sane .. best2 ..nanti tunjuk gambar ye :)

    ReplyDelete
  25. waaa g langkawi yeeeeeeee
    nk coklattttttttt ^_^

    ReplyDelete
  26. nak join!!! sebab...sebab..sebab...

    dkna selalu terjah blog zuan...so...bla...bla...blaaa :)

    choooww lu...selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  27. best nya ko pi langkawi. aku penah gi sekali. sampai sana sewa keta.

    tgu gmabr ko. xde siap. haip!

    ReplyDelete
  28. nk tamak boleh? hee...

    Selamat bercuti zuan. Take care! :)

    ReplyDelete
  29. beli coklat dkt aku weh
    hohohoho

    ReplyDelete
  30. sy nk join :)
    http://rosaisa06.blogspot.com/

    kenapa saiazuan perlu pilih saya sebab blog saya banyak info.heheh belagak pula. just tryla tgk blog sy ckup citerasa awk jadikanla bloglist kalau tak tak pe :) nak menambah rakan blog je.

    ReplyDelete
  31. hew2..kaklimah p0nn nk p jgk..hew2..c u there! ^_^

    ReplyDelete
  32. ehehehe! me too!

    http://sukadukatieha.blogspot.com

    rase macam takde je kot lam list zuan.. ehehe!

    sbb?? tieha suke terjah belog zuan since i'd listed u long day ago... :)

    up 2u nak letak ke tak.. ehehe! nice wikend trip.. untunglah!

    ReplyDelete
  33. nak jugakkk

    http://cintafara.blogspot.com

    sebab ? errrr* dah letak kau kat bloglist Lelaki Cantik . ok tak ? haha ;p

    ReplyDelete
  34. jeleznye ko gi langkawi!! kls aku 3 sem wat proposal kot nk g sn, tak penahnye lepas!!blnje aku cekelat ek?hahahaha

    err, yg sedia ada lam list ko akan kekalkan kan?hehehe

    ReplyDelete
  35. langkawi..
    nak coklat!
    hehe
    em nak jugak la.
    reason sb sy skg ni update hari2.
    so blog sy tak sunyi KOT!
    haha, dan semestinya u in bloglist la.


    http://budakijaupendek.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. u already in my bloglist!!.... so, i wanna u put me in ur bloglist.. boleh gitu??

    ReplyDelete
  37. have fun berholiday zuan :)

    ReplyDelete
  38. Have a great holiday Zuan.

    Agak-gak duit habis kat sana, balik
    berenang lah pulak ye. Alternative katanya, haha.

    Take care (:

    ReplyDelete
  39. selamat main ujan kat Langkawi

    ;-)p

    aku pun tak wat bloglist ni...

    ReplyDelete
  40. Nak join gak....

    http://azhamvosovic.blogspot.com

    Saya nak join blog list ni sbb ini adalah salah satu impian dalam hidup saya semenjak lahir dalam dunia blogging ini...kalau boleh saya nak masuk blog list semua orang...jawapan jujur mcm ni boleyh diterima tak? hahahahahhahah

    ReplyDelete
  41. bapa lama ko nak cuti ni weh
    aku br msk blog, ko lak p bcuti
    o ya, nape smua komen ko dok sebut "jue.. hanie.." xpun jue...

    gapo gapo?

    msk blog list ko?

    Baiklah. Nama sy Jue, kwn sy nama Hanie. Kami adalah power rangers!!jeng jeng! bole tuju lagu?haha

    ReplyDelete
  42. Langkawi...

    Zuan, nak dark choc! Dark choc! Dark choc! Post to Shah Alam. Naaaaakkkk!!!

    I dah ada dlm bloglist. Bukan tak sokong u buat ni tapi, jgn sampai berat nak loading. I pakai broadband tau tak?! Adush...

    Selamat berhujan kat sana. jgn pakai terjun dlm laut. tgk2 dulu bergelora ke tak.

    p/s: habislah i. takde supply dadah weekend ni.

    ReplyDelete
  43. pergh gi langkawi. last aku gi darjah 5. ish ish.. xpela nampak gambar pon jadi.posing kiut2 k, haha

    ReplyDelete
  44. uishhh..ur blog da mmg ade dlm bloglist i..cmne tuhh :)

    ReplyDelete
  45. shida nak masuk dlm bloglist SB,
    sebab rasa memang layak kot hahaa ^_^ xdelah gurau jer..sebab kita boleh sharing info dan tips..ada beberapa part yg shida beljar dr SB mcm cra nk jga passwd..n mgkin pasni byk lagi lah :)

    yg penting blog kita biru yay..hidup biru hahaa ^_^

    sorry agak gonjeng ngeehh ~_^

    http://duniakushida.blogspot.com/

    noted: kalau xdpt masuk pun xpe shida tiap hari pon dtg blog SB nih ok :)

    ReplyDelete
  46. ey zuan nak pesan chocolate!!! puhleaseee...

    ReplyDelete
  47. pi holiday beb... balik bawak citer dari Langkawi yerrr

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    skuter sanyang motor sym

    ReplyDelete
  48. nak-nak..hehehe
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. langkawi!

    happy bercuti zuan.

    next turn suha pulak cuti di langkawi dengan family. hoyyyeahhh. hahah :)

    ReplyDelete
  50. yeahhh,takdak can,haha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...