Monday, 5 September 2011

> Misi GUA!

HOlla Peeps,

#justgoogleit

Misi gua tahun ni sebagai seorang Blogger (so klu tahun depan, dah misi dapatkan kereta) :

Kumpul duit (hasil ads kat blog) dan dapatkan tablet pc so aku leh update blog aku dimana-mana aku berada!!! Tu je aku nak, update blog n keep in touch with others..

Sebab apa? Alrite, seminggu ni an, sangat susah aku nak update and keep in touch ngan other blogger n other friends... So walaupun seminggu an, aku rasa jauh sangat ngan korang, n sebenarnya aku RINDU korang!!!

"Macam mana nak dapat duit banyak tu? Susah kot?" alrite, klu senang tak fun la hidup kan? Usaha tu leh bawak kita ke mana kita nak, jus dont giveup!!!


-zuan-
p.s : cuti 4 bulan dah nak abis.. 4 hari lagi saki baki di seremban.. 

29 comments:

  1. betol. dont give up kating duit bagi gua

    ReplyDelete
  2. gudluck untuk misi tu. :) :)

    nampak lah UiTM dah memanggil hee

    ReplyDelete
  3. besznya klu dapat beli benda dgn duit ads =p=p

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..boleh tu,

    jgn lupe belanja .hehehe

    ReplyDelete
  5. wuiyo masih becuti lagi? beshnyer.

    betul tu ada tablet pc senang nak update di mana jua bila bila masa.

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dengan misi! :D

    ReplyDelete
  7. err..misi nk kawen bole juge :D

    ReplyDelete
  8. keje la wei..
    kalo keje dpt duit..
    tp konpom ko mls kan hak3..

    ReplyDelete
  9. hek9!~ insyaAllah dpt laa tu hehehe..
    chaiyok2! stuy bek2 n dpt keje cpt tau :)

    ReplyDelete
  10. kita masuk skim cepat kaya!!
    pocket support!! pocket support!!
    (Saling click Ads tu kira skim ker?)
    moga by raya tahun dpan, kita update guna HTC Sense!! Hoyeah!! <-alahai rendah nya target^^

    ReplyDelete
  11. 4 hari ja lg? saya da zda cti...huhuhu

    ReplyDelete
  12. all the best!!! jauh di mata, dekat di hati...

    ReplyDelete
  13. selamat tinggal seremban,,,hello kolej! ;p

    ReplyDelete
  14. teruskan berusaha dan semoga berjaya dengan misi tersebut..all the best!! gunakan waktu cuti dengan sebaik mungkin :)

    ReplyDelete
  15. Boleh punya, jgn give up ok ;)

    Heee.

    ReplyDelete
  16. teruskan usaha bro, hehe XD

    ReplyDelete
  17. berniaga kalau nak poket tebal ..p

    ReplyDelete
  18. zuan, syara reply kat sini.

    errr... ada ape2 yg tak kena ke dengan entry syara pasal buku tu? sorrylah kalau terasa. thats only the review. syara just convert into simple way to be understand. =.="

    ReplyDelete
  19. misi tahun depan nak kawen..hahaaaaa

    ReplyDelete
  20. *blushing*
    ada orang rindu~ keep it up bro..

    ReplyDelete
  21. Ganbatane.. Aku pun nak bajet2 beli tablet pc gak...

    ReplyDelete
  22. testing post komen

    ReplyDelete
  23. testing post komen

    ReplyDelete
  24. lepas lak pulak, td xlepas
    .....sabo je la =)

    Btw gambate ke arah mdpatkan tablet tu. Kumpul duit sndri plahan2 pun bole =)

    Else beli smartphone yg mesra pguna. Ade tu ssh nak update blog -.-

    ReplyDelete
  25. heiiii! selamat maju jaya dehhhh! semoga tercapai :D

    ReplyDelete
  26. oh pc tablet.. haha~

    bukan senang nak dapat tu. tapi senang nk dapat klu mmg dah ada duit. haha~

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...