Thursday, 8 September 2011

> Movie Review : The Smurfs

HOlla Peeps,

Alrite, another movie review from me.. So brpuas hati dengan review Rise of the Planet of the Apes?


Sinopsis : Apabila ahli sihir jahat Gargamel mengejar Smurfs biru kecil keluar dari kampung mereka, mereka terjatuh dari dunia ajaib mereka dan ke dalam dunia kita. Mereka perlu mencari jalan pulang ke kampung mereka sebelum Gargamel menangkap mereka

Kenapa cerita ni best?

Korang akan geli hati dengan gelagat Smurfs ni! Smurfette: "Oh... my... Smurf."

Cerita ringan yang sesuai ditonton bersama keluarga! Aksi ringan dan tidak ada unsur KL Gangster! Korang pernah tengok kucing gelak? Kalau tak pernah dan tak boleh bayangkan macam mana, kena layan filem ni!

Pada yang inginkan sesuatu yang hebat, filem ini tidak sesuai dengan anda, this is just another simple movie.. but you will learn something from this movie, Gutsy: "NO Smurf gets left behind!"


Rating : 6/10 (filem ringan untuk adik-adik kecil, ops jangan tertipu dengan kecomelan diorang!)




-zuan-
p.s : 3 movie review dalam 1 hari!!! 

22 comments:

  1. adoi ak x smpt nk pg tgk wyg kot..
    rugi lak x dpt tgk citer nih hehehe

    ReplyDelete
  2. owh... i tertipu dgn kecomelan mereka... tp apa ada hal. comel gak. hihi.. :p

    ReplyDelete
  3. suka cerita gundam...

    ada hadiah untuk yg selalu jenguk blog saya :

    http://www.4shared.com/file/08_I9FA1/T_LAHIR.html

    ReplyDelete
  4. surae katy perry ade kan?? :D

    ReplyDelete
  5. mmg tak tgk lagi cerita ni..rasa ketinggalan jeh..hahaha..eh zuan,jeles la tgk zuan buat header utk fara tu..cantik maa..bile nak buatkan utk kte>>

    ReplyDelete
  6. 6/10 je?! Ala u make me say, eh takpa tgk lambat, exam dulu fokus haha:D

    ReplyDelete
  7. xberkesempatan lg nak g wayang..bz..stdy stdy..

    ReplyDelete
  8. huhu aku x berapa minat tgk kartun dalam wayang.. biasanya action je

    ReplyDelete
  9. boleh gak layan kartun sekali sekala

    ReplyDelete
  10. meh blanje tgok cter nieyh , haha

    ReplyDelete
  11. huhu,,tggu download ja la.. xda duit..

    ReplyDelete
  12. nak tunggu org download je.. hehehe!!~

    ReplyDelete
  13. memang ada niat nak pergi tengok movie ni tapi sampai ke sudah tak berkesempatan hahah :p

    ReplyDelete
  14. kartun ni lawak bro..tak sangka diorang boleh buat movie

    ReplyDelete
  15. belum sempat aku nak nonton lagi , uwuwuwuw

    ReplyDelete
  16. i smurf u,muahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  17. teringin betul nak tgok cerita ni ,tapi takde sape nak bawa pegi pggung wayang,, hukkk2

    ReplyDelete
  18. sentiasa full tak dapek nk tgk haha..

    ReplyDelete
  19. x minat la nk tgok klu ad yg lebeh comel dr den..

    hahahahaha

    ReplyDelete
  20. Hi..i'm afiq from egypt...mcm best je citer smurf ni zuan...

    ReplyDelete
  21. rasa nak tengok filem ni..

    *i smurf you.. haha~ gile kentang.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...