Friday, 11 November 2011

> VLOG : Arigatou

HOlla Peeps,


Alright, selepas beberapa minggu delay untuk publish entry VLOG SAIAZUAN BLOG, akhirnya aku buat keputusan untuk publish gak 1st vlog aku pada semua readers aku khas untuk mengucapkan terima kasih kepada korang..

Agak berserabut sikit vlog tu, apa nak jadi, jadi la #LOL..


video


Sepanjang proses merekod dan mengedit vlog ni, aku mula sedar yang seorang blogger yang biasa menaip sangat sukar untuk meluahkan kata-kata..


-zuan-
p.s : thanks pada yang request (sis hanie) dan bagi candangan buat vlog ni 

71 comments:

  1. 1st! aku komen dulu balik shah alam nanti baru tegok..hehehe..line x okey bro!

    ReplyDelete
  2. 1st! aku komen dulu balik shah alam nanti baru tegok..hehehe..line x okey bro!

    ReplyDelete
  3. lepas byr broadband sy tgk ok ! haha
    jom join pillow talk sy klw free ok... :D

    ReplyDelete
  4. Maybe i'm the best blogger among the rest but the actual things i'm not a good communicator.lol.Aku pun susah nak communicate dengan orang yang aku tak berapa rapat.haha.Nais :)

    ReplyDelete
  5. aku pon rasa org yg biasa menaip tu susah nak berkata2.salu kata2 melalui tulisan je kan,pasal tu lah kot susah nak communicate,lg2 bila berdepan.

    btw,nice try lah bro.tak sgka umur dah 23.=p

    ReplyDelete
  6. agreed..
    I can play with words in mind but I find it hard to express by mouth..

    mcam makan, semua orang pndai makan tapi tak semua pandai masak..

    "aku nervous giler siot..terpksa kol britney spears"...apekah? haha

    ReplyDelete
  7. Malam nie aku jumpa dua orang blogger yang buat vlog... Macam nak buat gak lah nanti...

    ReplyDelete
  8. aku senang nak berkata kata, tapi bia nak menulis, aku rasa susah nak susun ayat..heheh

    pandai kau edit and buat vlog.
    nanti cari la tema ok.
    boleh lawan vloggger yang ada.

    ReplyDelete
  9. muahhahaha!!
    pocket layan sampai abis siot!
    terasa pelik sikit, bila jantan layan jantan lain punya vlog tapi sebab merapu punya pasal...

    pocket maafkan.

    siyes!! cakak kat SIS HANI tu,
    pocket sure takkan wat vlog punyer!!
    sebab.. tak tahu nak cakap aper..

    tang part arigato gozaimasu tu pocket suka..:D

    ReplyDelete
  10. hahaha selama nie CK beranggapan zuan nie sorang yg serius..
    pas tngok vdeo tadi..ehemmm nak gelak dula keh3..xtau nak explain..tapi nampak cute kalah budak 5 tahun keh3..siyes xtahan senyum kambing dah CK nie :p

    ReplyDelete
  11. yup2. betul. sesetengah blogger lebih sesuai menulis dri vlog. tapi x salahkan mencuba?

    tahniah. !

    ReplyDelete
  12. yup2. betul. sesetengah blogger lebih sesuai menulis dri vlog. tapi x salahkan mencuba?

    tahniah. !

    ReplyDelete
  13. hahhaaa,, ok2,, besh,, hehehe ^__^

    ReplyDelete
  14. best.best.best.**tepuk tepuk tangan**

    sengih je aku tengok vlog ko dari mua sampai habes.. aku suka part romie and julie. apesal lagu tak abes..

    kelakar la ko zuan..tahniah, anda berjaya mencapai level seterunya sbg seorang blogger jd vlogger. yey! gimmi 5.

    Douitashimashite!!!!

    ReplyDelete
  15. laju gila kau cakap hahahaha..
    slow sikit...
    buat la part 2.. aku tunggu.

    ReplyDelete
  16. pergh ada vlog tu cayalah.

    keep it up!next vlog please. :)

    ReplyDelete
  17. wow!! artis seh ada vblog.hehehehe!!!

    ReplyDelete
  18. ala..xdpt tgk..line prob.. ;(

    ReplyDelete
  19. (i just cant stop laughing) sorry. congrats in making ur first vlog:D

    ReplyDelete
  20. haha tahap dewa arimasen ye.heheee..mcm org yg dekat atas2 ni komen..btul la igtkan mcm series2 punya org..seklai..eh nmpk mcm umor 16 thun pn ade..heheee..keep blogging^^

    ReplyDelete
  21. Finally! dia buat jugak vlog! hahaha

    Serius mcm budak 16 thn...hahahaaa xD

    buat lagi..buat lagi :p

    ReplyDelete
  22. hehehe.... best best...

    tahniah bro!

    ReplyDelete
  23. hmm... menulis lebih mudah dari berkata2 kan.

    anyway.. gud job! :)

    ReplyDelete
  24. fulamak, abang nampak kacak ar hohohoooh

    ReplyDelete
  25. err. nape muka nampak berlainan ye? =="

    nada suara kamu macam neves..kikiki

    ReplyDelete
  26. demm! aku bace sume komen cam best je..jelez tak dapat tengokkk!! tggu la sok..sampai je kolej teros online nak tengok vlog kau..hahhahaa..

    ReplyDelete
  27. pergh....tahniah r ! somel (:

    ReplyDelete
  28. alaaaa..tak dapat tengok sebab kat opis sekarang nie.. :(

    ReplyDelete
  29. kuang2 ! ~~ keep it up..nanti boley letak banyak2 kay u-tube..=)

    ReplyDelete
  30. keh3x..ok la tu bro..kipidap..
    v2 ble plak?

    ReplyDelete
  31. cheyyyy! dah maju setapak lagi zuan nih..keep on blogging + vlogging! ;)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  32. tak pernah buat....vlog..

    percubaan yg baik lah Zuan..even nampak cam kalut sket kan? its OK...

    lepas ni kalau nak main gitar tu kasik abes ye?...baru boleh layan... (dh mcm retis u tube plak kan?)

    Nway...roti kawen tu camne??

    ReplyDelete
  33. hakhak..kamu cOmeylaah!

    ct tag kamu kt cni..bukn untuk kamu jOin..tp....hihihi
    http://jomjoinctk.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

    maaf..terletak link..tula..xder shOut lg :P

    ReplyDelete
  34. weeehuuuu!
    ada bakat nihhhh
    heheh

    tulah kekadang org x leh nk tulis tapi suke ckp
    tapi ada org x suke cakp, boleh tulis
    hehehehe

    ReplyDelete
  35. Dear Zuan,

    Vlog? Nice...

    After this, sound upgrade sikit eh.
    Tak clear sangat...

    Cakap pun biar terang. Tau tgh gelabah. Retisss kan... (:

    ReplyDelete
  36. wah vlog. gila berani. hehe. tp betullah kata zuan, kalau kita tgk blogger ni mampu tulis banyak2..kalau buat vlog, mesti ramai yg kedu ! :D tahniah on ur vlog zuan !

    ReplyDelete
  37. aku nak gelak dulu b4 tgk.
    hahaha

    ReplyDelete
  38. serius ! nak tgk sgt~
    at perlis now tp lappy t'tggl di rumah. grr~

    psst! i akn datang semula utk tgk oke :D

    ReplyDelete
  39. pehhhhhhhhhhhhhhh~ pandai main gitar .. wuuuu :ppppppp

    poyo lah mamat ni .. ahahaha ;pppp

    ReplyDelete
  40. percubaan yang bagus...

    tahniah dengan vlog anda zuan.. :)

    ReplyDelete
  41. i want more i want more! plissss! ahahaha! ^_^

    ReplyDelete
  42. ok tu der!! boleh jd matluthfi ni.. hehe

    ReplyDelete
  43. you're damn talkative..:)) if you meet up me and my fifiey lychee, we can make vLOG too then ;)

    ReplyDelete
  44. vlog...wow pndai main gitar..wah ade bakat terpendam nie..=)

    ReplyDelete
  45. cayalah bro...sebab berani buat vlog...kalau aq..mahu terkedu je...hee~

    ReplyDelete
  46. biarkan jemari berkata-kata...hehe

    ReplyDelete
  47. dgn smangatnya aku donlod vid ko sbb nak streaming mmg slow gilos kan..tp aku smpt nengok intro skit..giler LAJU weh ko ckp!! ko nak kjar ape?hahaha nebes la tu kan hahahahahahahahahhaha br ko tau pe aku ngan hanie rs time kitaorg vlog dulu hahaha

    ReplyDelete
  48. psst! br dpt tgk.
    wahh Zuan, thumbs up.
    vlog tu~ berani !
    btw, suara xbpe clear + t'lalu ekspres rakyat :D

    ReplyDelete
  49. weh..ok la ni. walopon kdg2 ko mcm blur..hehe

    buat la lg. lama2 nanti ko dah biasa dah ckp depan kamera tu. ada bakat ni..

    ps:aku gelak gila bila ko ckp ko dpt idea dlm bilik air..sama la..hahaha ;)

    ReplyDelete
  50. Hahahaha, tahniah sbb dh berjaya buat Vlog. Tanda yg awk tak malu :P Eh bkn, berani^^

    Btw, comelllllllllll gilaaaaaaaaa muka time nervous :D


    ps: Sound tak clear. Urghhhh! --

    ReplyDelete
  51. yeye nampak 'kenebesan' org yg 1st time buat vlog ni. hehe

    ReplyDelete
  52. hehe tgk vlog zuan ni bkn cm bdk umr 18,tp cm bdk skolah menengah form 4 form 5..hehhee mmg awet muda la ko..yela hdup sntiasa ceria mmg awet muda la.. :)

    ReplyDelete
  53. c0baan...hehhe...all da best ea

    ReplyDelete
  54. haha. kelakar pulak rasa tengok vlog zuan. tergelak je masa tengok.

    ReplyDelete
  55. KHAIRUL RAHMAN : terbaik bro...

    all the best untuk next vlog~

    ReplyDelete
  56. HAHAHA.suara kau lg comel dr aku doh..haha.gudjob2..

    ReplyDelete
  57. lau muka ko macam budak 18 tahun, muka aku macam budak baru habis upsr agaknya~

    haha

    ReplyDelete
  58. ko petah bercakap dan ko petah menaip...aku taknampak yang ko susah berkata-kata..the next video slow sikit cakap,hahaha... aku ni la kaki blur,kena slow-slow,hehe

    ReplyDelete
  59. different side of you..kelakar kot..
    advise: jgn buat vlog lagi! :p

    Kalau nak buat juga mcm syazwan ckp kena ada tema then baru blh luah byk cerita and idea..gud luck!

    ReplyDelete
  60. nervous lettuw.

    heheh. its wow okay :D

    yeeahhh vlogger.
    keep it up. hihi :D

    ReplyDelete
  61. "Abg Stalker said...
    HAHAHA.suara kau lg comel dr aku doh..haha.gudjob2" <<< suara zuan mmg lagi comel kowt. zuan. buat suara matured cepat. kang aku soh ko nyanyi lagu pelangi versi doremon yg jiji buat. hahahahahahaha

    ReplyDelete
  62. mmg cm bebudak

    nway mmg terhibur

    ReplyDelete
  63. hahahahahahahahhahahahahahhahahaha

    cayalah bro..

    ReplyDelete
  64. Wan...bile nk men putsal....balik la doe...

    ReplyDelete
  65. hehee..xsgka zuan mude gler dr gaya..hehe.. ^_^

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...