Friday, 18 November 2011

> Hantu Burger

HOlla Peeps,

Bila sebut pasal makanan je, burger yang akan cross dalam kepala aku dulu kenapa? Sebab aku lah salah seorang penggemar Krabby Patty En. Crab!! Mana nak beli? Bikini Bottom la, mana lagi..hehe most of my close friends mesti dah tau dan keep in mind yang kalau keluar ngan aku, mesti aku serbu kedai burger..#LOL

#justgoogleit

aku bayangkan aku adalah si span kuning,
sedang beterbangan dengan Krabby Patty~

Bila burger je mesti ramai bayangkan McD adalah the best kan? Think again coz there is the best and biggest burger in town yang kurang diambil perhatian dan kurang diketahui oleh penggemar burger~


Carl's Jr. is The BEST One!!!

#carlsKatMid


Satu statement yang membuatkan ramai pengemar burger dari McD, Burger King dan KFC ingin membunuh aku! Hoho mesti ramai pernah rasa Carl's an? Aik tak pernah rasa? Then korang kena gak rasa, sebab all of my friend yang aku bawak pekena burger Carl's ni jatuh hati dengan kelembutan, kesedapan, keaslian, kehangatan dan kebesaran (saiz) burger tu, dan sure kenyang punya kalau makan. Dengan kentang dia yang lagi sedap dari kentang yang dibuat junkfood lain..

Tak caya? Pergi pekena sekarang, setahu aku kat Mid Valley ada, kat Mines, dan kat Pavilion.. Lain tempat tak pernah perasan lak ada..


[Ada 2 penambahan tab pada blog ni selain tab work dan movie review
iaitu achievement dan about


-zuan-
p.s : aku mengidam nak makan carls sebenarnya ni, siapa nak belanja?  

61 comments:

  1. mentang2 laa die suke mkn fast food kn..kemainnn!~ :P

    ReplyDelete
  2. huuu xpernah try pun xpe nti nak try puas2:D

    ReplyDelete
  3. wei zuan,,bgi tau lah harganya,,,lebih kurang cam md ke???

    ReplyDelete
  4. lapar la pulak. haha. meh nak belanja!

    ReplyDelete
  5. sure la lagi mahal dr mcd sbb burger dia superb best.. range 20 above la .. :)

    ReplyDelete
  6. x penah mkn lg ni...kena pekena gak ni..hehe

    ReplyDelete
  7. rege die mahal gile babis...

    aku lebey suke burger king

    :D

    ReplyDelete
  8. blum wujud lg kt tmpt sy..hehe

    ReplyDelete
  9. huwaaaa
    selagi den tak rasa selagi tu x dapet nk belanje kamu zuan
    hehehee

    kat sabah mesti x de ni
    wuwuwuwu =(

    ReplyDelete
  10. eh

    hehehe
    bukan org sabah, menetap je kat sabah
    ite orang perak..kikiki =]

    ReplyDelete
  11. tak pernah jumpa pun..ada kat kl je ke?

    suka burger mcd. spicy chicken mcdeluxe. awww sedapnya.

    ReplyDelete
  12. tak penah jumpa kedai ni

    so, still nak kata. bege Mekdi da best! hihi

    ReplyDelete
  13. mahal + big saize = worth the money.

    slalu tak habes.

    ReplyDelete
  14. Kat Kuching takder la bro.. Kat sini burger yang paling sedap burger jalanan..

    ReplyDelete
  15. my favorite too!!! hmm... lama xpegi. jom! :D

    ReplyDelete
  16. la.~ apesal tak pernah tahu pon.?
    btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  17. setia pd yg 1...
    double cheese burger mcD.
    tiada ganti.

    ReplyDelete
  18. wah,lapa tgk nyer~~~~

    ReplyDelete
  19. pocket akan taruk dalam 'list to do' nanti kalau pocket ter'pergi' kat tpt tpt yang kamu sebutkan itu :D

    hantu burger gak pocket nih :D

    ReplyDelete
  20. mesti try ni,burger segamat sedap weyh.

    ReplyDelete
  21. carl's burger ni memang sedap,
    tp aku lg ske mc'd,x taw kenapa..hehehe

    ReplyDelete
  22. oke. no wonder la order burger dulu. gila burger rpenya ;D

    ReplyDelete
  23. satu set dia boleh share dua orang sebenarnya hehe
    fries dia sangat awesome jugakk

    ReplyDelete
  24. nak try..
    tolong la bukak satu kat melaka ni..
    nak pg kl jauh..

    ReplyDelete
  25. x main la carls2 ni..x main mekdi2..sy mampu beli burger tepi jalan tu je. rm2 sudaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  26. Ai suka mkn burger tepi jln tu lg sedappppp
    Nk boh apa boley ngeeee

    ReplyDelete
  27. alahai...mid valley , mines n pavilion xder la kt cni..huhuhuhu

    ReplyDelete
  28. wahh.mcm best je.kena try ni.hurm.

    dahku datang nak mintak maaf ni :(

    ReplyDelete
  29. hmmm selalu ternampak tapi tak pernah cuba lagi ...mungkin lain kali

    ReplyDelete
  30. mcm best je? cter lg detail skit,, hehehe harga penting.minimum kene bawak bpe

    ReplyDelete
  31. alaaa..aku baru je gi mines tadi..tapi dah makan mase tu..huhu..len kali nak try lah..

    ReplyDelete
  32. haishh tak pernah rasa lagi.

    apa lagi zuan?belanja lah kami2 nih.haha!

    ReplyDelete
  33. serius tak pernah makan, ko belanje aku la :P

    ReplyDelete
  34. kentang goreng kt Carl's Junior sgt sedap... hehehehe......

    ReplyDelete
  35. makan 'otai burger' jeee

    ReplyDelete
  36. eh, baru ke kedai ni? waah ! menarik ja.

    ReplyDelete
  37. err.. aku tak pernah makan lagi bugr ni.. macam nak try je,,huhuhu

    ReplyDelete
  38. suka makan burger tepi jalan je,yala itu je mampu bro..hehee

    slmt pagi^^, rajin edit2 ya..caiyook3

    ReplyDelete
  39. first time dgr..maklumlah dok hulu pahang ni mmg tak pnh nk merasa fast food.hehe

    ReplyDelete
  40. pestaim dengar..bese layan mekdi je..huhu

    ReplyDelete
  41. serius walaupun aku peminat setia burger tak pernah pulak dgr pasal burgr ni..
    huhu..kau belanja aku boleh..ahakz :P

    ReplyDelete
  42. masa aq pergi Mid Valley rasanya tak perasan la pulak Carl's ni....haha..

    #memang tak pernah cuba lagi...hee~

    ReplyDelete
  43. kwn i kate carls jr wat prt die crt brit

    ReplyDelete
  44. hm, mcm pernah dgr tp ok jugak klau nk cube....

    ReplyDelete
  45. Bunyi macam sedap..rasa nak cuba tapi kat Kota Bharu tak de lagi kot....

    ReplyDelete
  46. siyes kat mines ade??? t CK nak g serbu! jom zuan.~

    ReplyDelete
  47. Baru je tengok movie spongebob...bahahaha xD

    ReplyDelete
  48. Kuat makan tapi badan still maintain comel je.haha

    ReplyDelete
  49. hee, i damn much love burger!! :)) klo di indonesia pula, burger yang paling famous adalah fat burger or klenger burger..it tastes very delicious and the price is quite cheap :)) it's only available at mall only..hehe. meh sini arisha belanja burger!

    ReplyDelete
  50. sedapnyaaaaa..carls.jr!!!!!!!auwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  51. i prefer burger ramli. pergh terbaik

    ReplyDelete
  52. burger dia besarr. sedappp. haha
    tapi mahal sikit kan?

    cuba zuan try burger segamat. pure punya. rm 2.50 je tapi puas hati. :]

    ReplyDelete
  53. Burger gerai Ying&Yang kat UiTM nie pun sedap jugak!
    hahahah

    btw.. thank for sharing!
    Definitely going to try it!! XD

    ReplyDelete
  54. Dear Zuan,

    Jom! Carls kat Sunway Pyramid.
    Mai mai mai... Shah Alam mai... =D

    ReplyDelete
  55. lagi satu!

    Kita lepak Ijan Burger pun best. Paroi specialty... =D

    ReplyDelete
  56. kalau ko nak tau aku ni hantu burger macamana,ko tanya si erika tu haa, haha!

    ReplyDelete
  57. OK FINE!

    Balik KL ni nak makan Car's Jr kt Pavilion! Zuan nk ikot? hahahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...