Monday, 21 November 2011

Hubungan Sejenis


HOlla Peeps,

#justGayIt


Apakah yang sebenarnya telah terjadi??? Mereka sengaja berlakon gay? Ataupun memang Gay? 

Apakah semakin kurang wanita di luar sana? Ataupun wanita sukar untuk didampingi?? 

Best sangat ke buat hubungan macam ni???


#DiambilDariFacebook

(tiada niat nak mengaibkan mereka)

Yeah dan semakin banyak persoalan yang ingin ditanyakan kepada mereka yang mempunyai hubungan songsang macam ni, "Ya Allah, pimpinlah mereka ke jalan yang benar!!!"

Masih ingatkah korang dengan apa yang terjadi pada kaum Nabi Luth A.S.?

Hampir keseluruhan kaum Nabi Luth (rasul kepada satu kaum yang mendiami sepanjang timur laut (Dari Israel Yordania)Laut MatiIbukota Sodom terletak di Utara BasinLaut Mati) mengamalkan gaya hidup songsang, iaitu melakukan hubungan kelamin (sex) sesama sejenis iaitu lelaki dengan lelaki. Perbuatan ini merupakan sesuatu penyelewengan fitrah yang amat buruk. Nabi Luth telah menyeru mereka untuk menghentikan perbuatan tersebut disamping menyampaikan seruan-seruan Allah, tetapi mereka mengabaikannya dan malah mereka mengingkari kenabiannya. Akhirnya, kaum Nabi Luth dimusnahkan dengan bencana yang sangat mengerikan dan dahsyat. Kejadian ini berlaku pada kira-kira tahun 1800 sebelum Masihi. (wiki Nabi Luth a.s.)

#justgoogleit
Bencana yang telah diturunan keatas kaum Nabi Luth akibat mengadakan hubungan songsang

Sungguh dasyat bencana yang telah Allah turunkan kepada mereka yang ingkar apa yang ditegah oleh agama kita. Sudah banyak yang Allah telah tunjukkan, masih tidak takutkah kita dengan apa yang kita telah lakukan? Kembalilah ke pangkal jalan saudaraku, "Plenty of other fish in the sea" (quotes from 500daysofsummer) masih ramai perempuan di luar sana, tak pelu la menjalinkan hubungan sama jenis.


-zuan-
p.s : apa buat weekend haritu? 

66 comments:

  1. apa pun kena berbalik pada agama semula

    ReplyDelete
  2. xpatut diaorang ni kan??
    ruginya ......

    ReplyDelete
  3. Haishh..makin dahsyat dunia skg..huhu

    ReplyDelete
  4. naunzubillah..minta2 djauhkan bnda mcm ni dr blaku dkt family..

    ReplyDelete
  5. Subhanallah. menakutkan >.<

    p/s: weekend duduk rumah. keluar pergi pasar malam dengan parents. hehe. seronok! :D

    ReplyDelete
  6. Didikan agama tidak dititikberatkan aku rasa la...

    ReplyDelete
  7. klow macam tu,lama2 spesies manusia pupus...

    ReplyDelete
  8. susah nak cakap. mereka masih kecil, belum matang sebaiknya. hanya fikir percubaan yang membawa kepada kejadian macam ni.

    sesuatu perlu dibuat bagi menyedarkan adik adik ni. tak boleh nak biarkan.

    weekend suha bz dengan daftar masuk sem baru. :]

    ReplyDelete
  9. malaysia patut buat pergerakan bersih menentang hubungan sejenis..

    ReplyDelete
  10. bila nafsu menguasai akal fikiran dan perbuatan...maka ginilah jadinya

    ReplyDelete
  11. Sy ada beberape org kawan yg gay ni. Dah bagi nasihat pun tak berhasil jugak. Ramai lagi gay kat luar sane cume kite tk nampak je. Sama-sama la berdoa agar mereka berubah :)

    ReplyDelete
  12. hurmm da tengok minggu lepas. terang lagi nyata pic muka dorang kat fb uh..wallahualam la klu dorang setakat suke2 amik pic nie..tapi, xpikir kesan2 fitnah yg mndatang hurmm

    ReplyDelete
  13. ade jumpe gak gamba tu kt fb.. T_T

    kesian,,,

    btw.. weekend rituh,, hmm.. stay rumah jep :D

    anak teruna yang baik :D

    ReplyDelete
  14. astagfirullah..mintak dijauhkan la bnda2 cmni...

    kembali kepada agama..tu yg penting..

    ReplyDelete
  15. it's so pathetic kan . semoga Allah beri petunjuk dan hidayahNya kepada kita semua . mengikut fitrah itu adalah lebih baik . Allah dah ciptakan lelaki untuk perempuan dan perempuan untuk lelaki .

    ReplyDelete
  16. kalau diorang sekadar nak bergurau pun,,agak2 ar,,,sampai nak bergambar

    ReplyDelete
  17. tak faham golongan ni..apa masalah dorang ni eyh ?

    ReplyDelete
  18. eyh nak jemput ni....http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/happy-belated-8th-buffday-caxoeras-blog.html

    ReplyDelete
  19. justgayit?hahahaha..aku ade member gay..tak taw nak pulihkan camne lagi dah..

    ReplyDelete
  20. um macam mana eh boleh timbul perasaan boleh suka pada kaum sejenis.

    apa pun masih belum terlambat jika mereka pulang ke pangkal jalan . Amin

    ReplyDelete
  21. inilah dunia akhir zaman...minta dijauhkan bala yg akan turun pada kita...amin

    ReplyDelete
  22. most of my friends are gays, so with friends of my wifey.

    bagi aku, dari segi agama tak boleh sentuh, tapi rasanya nak nasihat kan gay pun kena ar elok2.

    jgn keluar ayat2 cam 'nak bunuh', 'celaka', 'neraka' etc.

    sb Islam pun tak sukakan keganasan walaupun digunakan atas nama Islam kan?

    aku pernah baca entri pasal gambar2 kat atas smpi nk bunuh2 diorang. horror.

    ReplyDelete
  23. Pada pendapat sayalah people mcm ni mungkin mengalami masalah mental disorder kot ataupun pernah kecewa dengan pasangan satu waktu dahulu.Aku ada kawan gay tapi dia jadi begitu sebab hilang kepercayaan daripada perempuan.thats it.Sebab kecewa dia terus nekad utk mencuba mengamalkan hubungan sejenis dgn kaum sendiri.

    ReplyDelete
  24. perempuan makin ramai, gay2 sekalian, insaf la :)

    ReplyDelete
  25. emmmmmmmmmmm tak faham macam mana mereka jatuh cinta. :/ kdg2 yg gay ni ada rupa gak..so mcm waste je jd gay.

    ReplyDelete
  26. geli je tgk..semoga mereka kembali ke pangkal jalan.

    ReplyDelete
  27. agree on ur opinion. i dunno what they see being in this kind of relation. weekend aritu gi holland :P

    ReplyDelete
  28. kekadang kasihan melihat mereka hidup tanpa bimbingan dan ilmu yang sebenar :'((

    ReplyDelete
  29. Cant realy figure out tis kinda phenomenon... Haishh..

    ReplyDelete
  30. nauzubillah. dunia akhir zaman.

    ReplyDelete
  31. erkk... pengaruh kawan kot??

    ReplyDelete
  32. harap jauh dari ditimpa bala.. zaman songsang

    ReplyDelete
  33. tu bdk xde agama tu..
    iman goyah, ntah pape la

    ReplyDelete
  34. masyaallah :( serious sedih tgk lelaki hensem gay. banyak kot perempuan kat muka bumi ni. smg mereka dibimbing.amin

    ReplyDelete
  35. takutnya..dunia makin menghampiri akhir zaman

    ReplyDelete
  36. tak paham kot aku dengan diorang.

    ReplyDelete
  37. bnda same blh minat..ehhh~

    semoga dijauhkan!

    ReplyDelete
  38. huhuhuhhu.....

    pernah tertengok blog budak dua orang tu jugak....

    ReplyDelete
  39. dunia akhir zaman
    pintu taubat masih terbuka
    bertaubat la b4 terlmbt

    ReplyDelete
  40. syok sgt ke jdik gay hahahaha...

    ReplyDelete
  41. huuhh...tak paham aq dengan mereka ni...tak takut kena bala ke...

    ReplyDelete
  42. kejap lagi diterbalikkan la bumi ni..

    ReplyDelete
  43. tp S ambiga sokong diorg! erm

    ReplyDelete
  44. hmm. moga mereka diberi hidayah. :)

    ReplyDelete
  45. dunia dah akhir zaman,bukan setakat hubungan lelaki dengan lelaki je,yang perempuan dengan perempuan pun sama..harap diorang bertaubat sebln terlmbat..

    ReplyDelete
  46. apa mak jd r diorng nie..

    ReplyDelete
  47. wah, kaum gay ternyata udah menyebar luas ya..

    ReplyDelete
  48. diorg nie hanya tahu fikir seronok jer..kesannya hasil hubungan songsang tue tak terikir agaknya..banyak penyakit boleh menular..Smoga Allah memberikan mereka hidayah..

    ReplyDelete
  49. gelinye..pompoan punya la cun dan comel laki gak yg die nak..ewww

    ReplyDelete
  50. huuuuu
    sangat mentakoti azabnye
    emm
    kene sgt menjauhi dr pekara yg tidak normal ini

    ReplyDelete
  51. mintak dijauhkan dari semua nie..

    ReplyDelete
  52. ciptaanNYA dah cukup indah.. berpasang-pasangan antara lelaki dan perempuan bukannya sejenis..

    jauhkanlah hendakNYA..

    ReplyDelete
  53. habis tu kenapa pemimpin kita yg beragama islam masih diam dan tak halang. tp sibuk mejalinkan hubungan baik degn america iaitu BFF kepada israel..isu dlm negara sendiri tak dihiraukan. duit byk disalurkan ke negara luar. sampai 10 ribu dollar america derma kat mereka. fakir miskin dlm negara sendiri masih belambak. yg mintak sedekah sume kanak kanak.

    ReplyDelete
  54. erm....kciannyer dorg...sila berubah sebelum terlambat

    ReplyDelete
  55. ishhh geli la.. baek yg gay atau lesbian. sumpahhh dian mmg geli.

    ohh yeah. dulu dian pernah keje kt parkson sg wang,kat arena. jual swimming suit tau. and u know what zuan? a gay come. and die cari underwear (for swim lah of course),but size utk budak 7 atau 8 tahun. yg paling kecikkk. hahahahah.perhaps he's tryna hide it kot. cam pelik cari size budak kecik. and care die pon sangat teliti. gay selalunye kemas n teliti. but they disgust me =.='

    ReplyDelete
  56. saya penah sampai ke pompey ni di napoli, itali..kesannya masih ada

    ReplyDelete
  57. haha.penah tgk kt FB ;p
    skng benda ni mcm dah berleluasa kan
    banyakkkk -.-
    takot.jgn sebab sorg,semua alami
    bencana.minta di jauh kan.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...