Wednesday, 9 November 2011

> WW : I Need Time

HOlla Peeps,


#TimeIsPower



-zuan-
p.s : Wordless Wednesday (WW) is a visual blogosphere phenomenon.
WW is a simple blog post featuring a photo which conveys a message that speaks for itself without using words. (wordless wednesday)  

38 comments:

  1. thank Q, finally i know what the hell of that wordless wednesday..hahaha sbb rmai yg gune, tp xtau amende tu... :D

    ReplyDelete
  2. haha! komen 1st kena sombong dah! :D

    tingin nk tgk cita ni, tp duit takdop lagi =.=''

    ReplyDelete
  3. me either.Ya ramai yang buat wordless wednesday tapi tak tahu apa fungsi dia.lol

    ReplyDelete
  4. u oredi have a time! =]

    use it wisely =]

    ReplyDelete
  5. and time is money,
    so i need money too :D

    ReplyDelete
  6. everytym..in arsene we trust..haha

    ReplyDelete
  7. Macam best jer cita nie.. Nanti nak donlod lah...

    ReplyDelete
  8. apakah? bar code kat header ko tu serupa kat paper la,ada paper mana tatau..berita harian ke mana tah..

    ReplyDelete
  9. every seconds count!

    time is precious.
    my time my MONEY!

    ReplyDelete
  10. wow. nice kalu ade jam mcam ni der. jimat .. hehe

    ReplyDelete
  11. sampai sekarang saya tak suke WW..dah pernah buat sekali..tu jelah sekali..

    ReplyDelete
  12. semoga diberi masa itu.. :)

    ReplyDelete
  13. masa dah cepat sgt berlalu...

    ReplyDelete
  14. need time badly ! huhuhu

    ReplyDelete
  15. justin timberlake hot habis ! sukaaaa : )

    ReplyDelete
  16. need more time jugakk..huhuuu

    ReplyDelete
  17. era pon nak masa gak nim.. selalu tak cukup masa. hurm~

    ReplyDelete
  18. if you need more time wear more watches. hehe. =)

    ReplyDelete
  19. masa tak pernah menunggu kita..hope gunakan ia sebaik mungkin..takdir sungguh misteri kadang2 kita sendiri terkejut dengan permainan takdir..

    ReplyDelete
  20. kn best ade jam mcm tu hahaa ^_^ masa itu emas..dats y kite kena kejar msa..

    ReplyDelete
  21. masa tu emas,, x kot,, g penting rasanya,, =_=

    ReplyDelete
  22. masa tidak akan pernah menunggu kamu ;p

    ReplyDelete
  23. masa itu emas.

    tetibe. hahaha

    ReplyDelete
  24. in times the best laah !

    ReplyDelete
  25. kan best kalau ada jam mcm tu kat tgn...hahahaa xD

    ReplyDelete
  26. xt zreti buat WW..mesti nk kena ade ayt :D

    ReplyDelete
  27. aku pun nak lebih time utk tido lbih hahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...