Saturday, 10 March 2012

> REDBOX Again!!!

HOlla Peeps,

Selepas bertubi-tubi dijamukan dengan entry bersiri sepanjang minggu ni, segalanya berakhir di sini.. Aku dah tak mau buat entry bersiri lagi! Ehhhhh lupa pulak, entry bersiri 'GTO' tak publish lagi.. Hehe coming soon~

Alright, weekend ni kita lepak dalam entry, REDBOX Again!!! Kenapa Red Box again? sebab beberapa minggu lepas aku dah Rock The Red Box dengan beberapa blogger lain. hehe

Hehe aku mungkin dah di-cop blogger yang suka karok oleh beberapa readers disebabkan profile picture kat g+ aku tengah karok, then ada pulak beberapa entry yang berkaitan dengan karok (sini, sini, sini, dan sini). Well karok untuk menguji suara , merapatkan silaturrahim dan have fun dengan blogger lain dan luckily suara aku didengar blogger + artis hebat seperti bro Zarul Umbrella sampai beliau ada puji kat blog beliau;

#ZarulUmbrellaDotCom

Hehe thanks bro!  (",)



Bro Zarul yang memukau semua yang hadir pada malam itu dengan persembahan vocalnya!

Bro AE a.k.a The AbangEnsem!!! Yang Menguasai mike dari Awal hingga akhir.. hehe

Diah! Juara kontest yang memiliki suara emas! Bila mau kluar album? hehe

Dari kanan, Sis Siezuka, Diah dan Madam (tak jumpa pula gambar solo Siezuka dan Madam adeh~)

Bro Jejai dengan Gayanya yang tersendiri selepas menuntut ilmu dari bro Zarul!

Taiko Unifi! Bro Kid! Dari awal dok pas mike kat aku suruh aku  nyanyi lagu bon jovi.. hehe

dan pesaing aku hehe............... Arelan (well picture tell stories hehe)



Overall, sangat enjoy dari awal sampai pertengahan (sebab aku tak stay sampai akhir sesi, aku blah awal) Event karok ni BEST! BEST! BEST! Nextime kita karok lagi! Hehe aku sakit tekak malam tu, kalau tak sakit, maybe aku dah boleh duet dengan Madam lagu berombak ombak hehe

Sedikit mengecewakan yang aku tak berpeluang nak berjumpa dengan Bro Eyriqazz! Salah seorang sponsor karok malam itu, bro GTO tak dapat hadir disebabkan ada hal..

Kesemua gambar diatas diambil dari blogger yang di-mentioned di atas.. hehe (belum ada kamera, hanya mampu ambil gambar dari blog orang lain).


-zuan-
p.s : happy weekend peeps (",) 

80 comments:

  1. meh beradu sore pulak

    kiki

    karok xsalah kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah.. for certain people they consider it wrong sbb buang masa dan melalaikan :)

      Delete
  2. memey best!best!best! best!

    ReplyDelete
  3. Pasni upload la plak vdeo karok tu....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err video ek? huhu xde kamera hebat la.

      Delete
  4. ni pun dah lame tak karok,, anak tekak dah gatal je ni,, ahahahah!!

    ReplyDelete
  5. Zuan kaki karok.tsk tsk tsk.hehe.gurau je.

    ReplyDelete
  6. Ko nyanyi lagu pe malam tu?
    Bon jovi? Haha!! Mesti tak sodap suara kau kan. Kalau suara sodap, mesti boleh makan. Tak gitu ling?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho bonjovi la apa lagi.. tapi suara tak sampai sbb sakit tekak

      Delete
  7. warghhh seronoknya !!!!!! untunglah klw xsegan nk nyanyi ramai2 cmtu, hihi nice~~~~ (n_n)

    ReplyDelete
  8. seronokla kamu kan zuan hehe
    aritu dh tgk kt blog arelan..
    zuan nyanyi lagu ape? :P

    ReplyDelete
  9. fobia dgn karok2 ni..hehe

    ReplyDelete
  10. malam ni nka karok jugak kot...

    ReplyDelete
  11. knp tak record vid setiap sorang nyanyi.. **kalau tak boleh jadi pengkritik tak bertauliah

    ReplyDelete
  12. seronak dow kau dapat jumpa blogger blogger ni!

    siap karok lagi!

    seronak seronak!

    ReplyDelete
  13. hohoho sakan berkarok nampak..kehkehkehhhh
    haha.bak kata ain tu..tunjukklah video...keh3

    ReplyDelete
  14. huiyoooo jejai tuhh . ahhahaha . aku tengok dua kali kot nama dia, aku ingat laki pasha sanda tadi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..hahaha tak kenal ngan laki pasha tu.. :P

      Delete
  15. klako jer ade plak dialog2 tmbhn

    ReplyDelete
  16. Wahhhh best nya lpk sambil karol wif others blogger ...

    ReplyDelete
  17. haha.
    kemain karokkkk.
    nih jelesss nehh.
    ahh

    ReplyDelete
  18. amboi ang zuan,hehe

    ReplyDelete
  19. nak join jugak.cam best je.

    ReplyDelete
  20. untungla....awat xajak skali... ^_^

    ReplyDelete
  21. perghhh..heaven gler...

    ReplyDelete
  22. best sebenarnya karok2 ni..lagi2 kalau ada sponsor...hee~
    dpt jumpa blogger2..:D

    ReplyDelete
  23. da lame tak layan mo0d karok..

    ReplyDelete
  24. zuan..:)

    happy weeekend..;p

    ira pon cop zuan as blogger y kaki karok..hahahaha

    sbb suara mmg hebat la..:)..bkn nak bodek..;p

    da bc entry ni kat blog arelan aritu..heee

    br lepas tgk zarul kat melodi..ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tak sedap pn suara zuan :) thanks :D

      Delete
  25. owh...kaki karoks yer...

    pecaye tak, seumo idup sy x pernah berkarok? ;)

    ReplyDelete
  26. Sorry la malam tue xdapat nk join korang....

    Bro ada assignment media dekat 3 hari 2 malam dekat Perak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe its ok bro, maybe nextime kita bleh jumpa :D

      Delete
  27. perghhhhh giler karok nyerrrr... sora makin power lah tu heheheh... kalau sy kene ajak mmg tak nak nyanyi pun.. jd backup singer boleh hahahah... lama tak blogwalkingggggg....

    ReplyDelete
  28. fuyo! suara sdp tu. boleh la masuk mentor. hahah

    ReplyDelete
  29. mmg zuan suka karok kan.... ngaku je lah.... :p

    ReplyDelete
  30. wahhh... ni yg nak dengki nie.. lamenye x karok.. bestnye lau dpt join.. huhu :p

    ReplyDelete
  31. selalu karaoke dekat umah jer...

    ReplyDelete
  32. kau penah gi odisyen memana tak zuan? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err tak.. tak berminat nak jadi retis.. :)

      Delete
  33. err.. kurang berkaraoke ni. hihik..

    ReplyDelete
  34. bace pon dah rasa best. apatah lagi mengalaminya. mesti lagi best! hehe~..

    ReplyDelete
  35. bace pon dah rasa best. apatah lagi mengalaminya. mesti lagi best! hehe~..

    ReplyDelete
  36. den dah lamo gila tak karok2 nih...huhu

    ReplyDelete
  37. perh.. sdp nyer sore afiq ni

    ReplyDelete
  38. untungla dpt karok kt redbox !
    pernah msk sekali je kt redbox tu.. hehe

    ReplyDelete
  39. blogger tak penah lari dari karok, gitu jugak dengan karok. blogger mesti serbu. (:

    ReplyDelete
  40. there's no video for this meeting? huhu you're lucky spending so many times with them. :)

    ReplyDelete
  41. hoho bro..da tukar profile picture nampakkkk....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sesaje, baru nampak exclusive ckt.. :P

      Delete
  42. hahahaha...muka tu jugak ko letak.aiyooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha ni yang terbaik wooo :D

      Delete
    2. tarik nada tinggi ye abg long???hik3

      Delete
  43. abang yang pakai tshirt pepel tuh smart la...heeeee~

    abg zarul ade nyanyi lagu ramalanku benar belaka x?hehe

    ReplyDelete
  44. cepatlah sambor kamera sebijik zuan!! eh.. entry karok i mahu berpart2 tu nanti..ehe..

    ReplyDelete
  45. ko suka beno senyum cenggitu kan hahaha
    #tetibe rs nak karok lak haha

    ReplyDelete
  46. untunglah berkarok lagi :) heehe

    ReplyDelete
  47. haha..try lah masuk MENTOR..gaya masing2 mcm dh blh jdi retis dah.

    ReplyDelete
  48. wah wah wah. seronok kemain die ye :P

    ReplyDelete
  49. dkna tak nak tunjuk kebolehan dkna karok..takot korang terpegun sampai meleleh air mata hahahaaaa

    ReplyDelete
  50. untunglah....ada suara sedap hehe....

    Zuan bila nak ajak aku karoks ni?

    ReplyDelete
  51. woooo dahsyat menghimpun suara-suara kat redbox yerrr...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy pemasangan sticker bomb kereta

    ReplyDelete
  52. Aku tak pernah lagi karok kat Red Box .. Sadis gileww kan?? hakhakhak

    ReplyDelete
  53. karok je ko eh. haha. tak pernah karok kat redbox. karok tempat biasa2 je.

    ReplyDelete
  54. rindu pulak nak karok..asik melalak dpn lappy je haha

    ReplyDelete
  55. nanti bila nak karok jgn lupa ajak dya ye..haha

    ReplyDelete
  56. hahahaha...lawakla dialog tu....

    mmg korg selalu gather2 cmnie ke? karok sme2? cm best je...hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...