Saturday, 17 March 2012

> Contest Teka Angka Shakiddo.com

HOlla Peeps,


Whattttt zuan masuk kontest? Kenapa? Tak boleh? Hehe hadiah lumayan lor~


Tempat Pertama :RM50 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah
JERSI PANTHERA TEAM MALAYSIA
Tempat kedua : RM30 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah
Tempat ketiga : RM20 + Voucher JUSCO AEON
Hadiah misteri : Barangan saguhati dari IKEA


Sapa taknak rugi la hehe (",)

How to join in? Tekan sini je dan follow semua instruction yang diberikan..

Dah? Apa lagi, masa untuk meneka la..hee tekaan aku adalah :

RM339

Rasanya semua dah buat kot.. Yeke kid?


” Contest ini dianjurkan oleh shakiddo.com bersama sponsor hazmanfadzil.com dan sharidawati.blogspot.com ” 


-zuan-
p.s : happy weekend peeps (",) 

36 comments:

  1. nak join jugak..on the way..belum dpt idea nak letak berapa...haha~

    ReplyDelete
  2. all the best zuan! :))))

    ReplyDelete
  3. macam menarik je (:
    btw, gudluck zuan & hepi weekend.

    ReplyDelete
  4. good luck.jauh jugak angka yg wan letak =)

    ReplyDelete
  5. thanks join.. gud luck bro!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i will win! hehe ingat lagi tak word tu yang bawak aku ke runner-up place last month? hehehe

      Delete
  6. okey.. aku terasa nak join.. tp xtau nak teka berapa

    ReplyDelete
  7. aku hanya mampu support. good luck.

    ReplyDelete
  8. http://wanwidget.com
    teka apa ni, x faham

    ReplyDelete
  9. good luck bro! mana tau ada rezki nk menang ke nanti, amin....

    ReplyDelete
  10. agak lumayan . nak join tapi terasa busy pulak !
    haha
    anyway . goodluck zuan !
    nanti menang , kita tong2 voucher tu eh , haha

    ReplyDelete
  11. apsal gua klik url dari web lu 'sini je' gua dapat This is somewhat embarrassing, isn’t it?
    It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching, or one of the links below, can help.

    taknak kasi gua join lettew.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce cek blk link yang diberikan tu.. tq

      Delete
  12. akak pon nk masuk gak. tp tkde mood la nak wat entry.huhu~ good luck zuan...

    ReplyDelete
  13. bravo bravo bro..semoga menang..

    ReplyDelete
  14. dahsyat hadiah dia tu.... harap bro berjaya good luck yerrr

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    tip jumping bateri kereta kong

    ReplyDelete
  15. Ok kau salah seorang blogger yang rajin.. Yang terbaik Zuan! ;D

    ReplyDelete
  16. heeee
    suke die join kan
    gud2


    dapat nanti
    sharing is caring kan?
    hahahahaha :p

    ReplyDelete
  17. tgk orang join jelah. semoga menang :D zuan selalu bertuah menang2 hadiah ni jealous!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si zuan ni mmg moto dia nak mnang aje. tu yang slalu dpt je. (<<< ayat bodek sbb pernah dpt tiket free.hahahahaha)

      Delete
    2. walaupn hakikatnya, selalu kalah..be be +ve yang boleh menang :)

      Delete
  18. nakk join , gudluck ya ,

    ReplyDelete
  19. Menarik...kalau menang blanje tau....hahahahahahhahahahaaaaaa

    ReplyDelete
  20. good luck zuan.. kalo menang kita kongsi tau ;p

    ReplyDelete
  21. gudluck..takde idea pulak nk teka brapa hehe

    ReplyDelete
  22. zuan. kite bestfriend kan? *tetibe.

    nnt share hadiah boleh? haha :p

    ReplyDelete
  23. Amacam? Sapa yg menang nih?

    ReplyDelete
  24. zuan mesti menang punya lah! hehe.

    jersi n voucher jusco tu paling syok.

    ReplyDelete
  25. amboi...meriahnyer adiah...hehehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...