Tuesday, 31 July 2012

> A Gift From A Special Blogging Friend

HOlla Peeps,

Alhamdulillah, bertambah lagi koleksi gift dari kawan blog



-zuan-
p.s: DN ni memang seorang blogger yang baik hati dan pemurah, dah 2 gift dapat dari dia, 
thanks (",) 


click ads to show your support (",)

46 comments:

  1. cantekknyaaaa.mmg adiah kenangan tu ;)

    ReplyDelete
  2. Bestnya! DN memang akak yang baik hati!:D

    ReplyDelete
  3. best ye ad org bg :)

    ReplyDelete
  4. Cantik kan.. akak pun dapat.. :)

    ReplyDelete
  5. hohoho...alhamdulillah.dapat hadiah lagi tu

    ReplyDelete
  6. LAWANYA ADIAH..UNTUNGNYAKAN ADA BLOGGER YANG HATINYA PERMURAH=)

    ReplyDelete
  7. lawa sih yang singapor tuh.

    ReplyDelete
  8. dah sampai ye. alhamdulillah semuanya ok. hope you like it.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yups, thanks again..suka sangat.. trus letak kat tempat display di dalam bilik :D

      Delete
  9. dpt gift lagi tu...cantik ! hee..:D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...murah rezeki....

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat hadiah..
    huhuuhu

    ReplyDelete
  12. wahhh dpt hadiah la!!
    singapore !!! besnye zuan :P





    slm ramadhan.
    cik ana

    ReplyDelete
  13. mmg best la dpt hadiah.. :)

    ReplyDelete
  14. DN memang pemurah, ingat lagi yang dia belanja kepsi tu, semoga DN dimurahkan rezeki selalu....

    ReplyDelete
  15. wah.. cantiknya gift dari deqnoor tu.. wah...

    ReplyDelete
  16. untungla zuan :)
    ramai org sayang ;)

    ReplyDelete
  17. untunglahhh. untunglahhh. sayang betul DN kat kau. :P

    ReplyDelete
  18. perh.. smartgift tu... obersea lak tuh...

    ReplyDelete
  19. wahhh....bestnyeee....sgt sweet

    ReplyDelete
  20. wahhh wahhhh balik bercuti orang tue dapat gift... wah wahhh untung laaa ada orang ingat kan

    ReplyDelete
  21. Waah hadiah yang cantik!! Bertuah kau Zuan!


    Nak try rapat dengan DN jugaklah macam ni! ;P

    ReplyDelete
  22. wah terbaik ! kena kongsi ni !!! hehehe :D

    ReplyDelete
  23. untunglaaa..haha

    DN tak aci tau bkn zuan je :p

    ReplyDelete
  24. woah...smart nya...thniah,,

    ReplyDelete
  25. harus seronok rasa dihargai,kan~ ^^

    ReplyDelete
  26. waaahhhh.. dapat hadiah lar.. habakkk2~ *untunglah

    ReplyDelete
  27. Bestnya dapat hadiah daripada rakan blogger

    ReplyDelete
  28. bestnyaaa dapat hadiah! saya pun dapat hadiah dari zuan Perlis

    ReplyDelete
  29. intai zuan tanpa entry :(

    ReplyDelete
  30. wah...murah rezki Zuan dan si pemberinya hehehe!

    ReplyDelete
  31. serba salah kat DN sebb lambat bg alamat akibat tak sempt nak tgk komen dan jenguk blog dan bw. =(

    ReplyDelete
  32. wah. seronok. yelah. orang kata, baik dengan ramai orang ni untung kan. mcm mcm dpt ha.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...