Tuesday, 10 July 2012

> Penangan GTO Eyriqazz

HOlla Peeps,


Bila aku terbit entry ni beberapa hari lepas, masing-masing ingatkan ia adalah berkaitan bro Eyriqazz dan ada yang mention diornag kenal GTO dari Eyriqazz je! Huhu memang berpengaruh besar bro ni (GTO versi Zuan pula? Siapa kenal? Huhu


Adakah ini bukti Eyriqazz lebih famous dari Onizuka? JENG! JENG!! JENG!!!


-zuan-
p.s: ada dua paper lagi nak hadap sebelum balik Senawang isnin depan insyaAllah.. 


click ads to show your support (",)

22 comments:

  1. jwng jeng jeng... Hehehe

    ReplyDelete
  2. salam,

    GTO? citer jepun tu? jauh panggang dari api

    KLIK PA TIDAK CEKAP

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. memang beliau sangat berpengaruh dalam arena blog ni

    ReplyDelete
  4. bila aku baca pasal GTO, memang kepala otak aku ingat ke dia.haha

    ReplyDelete
  5. saya kenal gto zuan !muehehehe

    ReplyDelete
  6. terus lekat nama gto kat eyriqazz..hehe

    ReplyDelete
  7. jeng jeng jenng..tennnnnn..hehehe..:)

    ReplyDelete
  8. jeng jeng jeng...heheee..GTO tu..

    ReplyDelete
  9. hehee..masing2 mnumpangkn diri masing2 ehehee :)

    ReplyDelete
  10. semoga dpt jwb exam dgn tenang...dpt balik umah hehehehe

    ReplyDelete
  11. jeng jeng jeng

    MUNGKIN???hohho

    ReplyDelete
  12. GTO Kiddo ada tak? hehheheee

    ReplyDelete
  13. Orang lama memang power bro :P
    Tambah2 ada contest plak makin mencanak la tu :P

    ReplyDelete
  14. haha.. otai blog... haha

    ReplyDelete
  15. sy xkenal pn bro tersebut..hehe..

    ReplyDelete
  16. xkenal pon.ktrg ni newbies. jd xkenal blogger otai mcm korag ni.. =p..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...