Sunday, 1 July 2012

> Hello July

HOlla Peeps,

Sorry, entry ni sedikit lambat ditulis memandangkan masa yang ada untuk memerah otak menulis entry adalah kurang disebabkan kurang cekapnya aku handle free time aku..hehe

Alrite, tengah korang ada free time ni apa kata korang terjah Top 5 ohsemmm komentator blog aku:

  1. KiD
  2. Hanie Dew 
  3. Adylia Qarissa
  4. Nurul Akmal 
  5. ctk



Base on entry ni, aku rasa korang alert yang aku join satu contest. Dan alhamdulillah walaupun kesibukkan melanda diri, rezeki masih belum terputus kepada aku oleh Allah S.W.T. Aku tersenarai dalam pemenang hadiah saguhati untuk contest tu.. Alhamdulillah! Semoga AE bertambah ensem dan bertambah rezeki beliau hendaknya, Amin.. (",)


-zuan-
p.s : ada empat paper lagi untuk aku hadap.. Pray for me peeps :)

click ads to show your support (",)

43 comments:

  1. Alhamdulillah menang..... wei,jawab paper leklok auwwwwwwwwwwwwwwwwww....

    ReplyDelete
  2. Wahh! Congrats naa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zuan menang dan menang lagiiii

      Delete
  3. Haha...dgn riak dan takburnya aku mengisytiharkan aku dah masuk minggu kedua cuti semester hahahahahah!!!

    Good Luck Zuan...jgn layan sgt org yg riak mcm I ni hahaha....semoga dpt DL lg sem ni...

    ReplyDelete
  4. tahniah zuan.hohoho..saguhati pon tetap menang gak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku menang tanpa bertanding.. hehehehee

      Delete
  5. semoga dipermudahkan jawab lagi 4 paper yea! :D

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.. KID tu sentiasa berada di mana2..hahaha

    ReplyDelete
  7. smoge berjaya jawab sume paper okeh

    ReplyDelete
  8. :D tumpang gembira. rezeki juga tu walopun saguhati. kekeke, congrat uuu.

    ReplyDelete
  9. Tahniah bro! Happy July oso.. :D

    ReplyDelete
  10. gud luck utk bro..tahniah kepada komentator tegar..hehe

    ReplyDelete
  11. wow sempat gak hapdet nih ..
    best of luck Zuan !


    Zuan top komentator blog cik ana! hee~






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. tahniah zuan..saguhati pUn meng jg.
    ok good luck in ur final exam..
    lorh,ak xt'pilih ke ohsemm komentator blog kO..hukhuk..

    ReplyDelete
  13. kalau dah rezeki tak kemana bro.thniah ye^^

    gudluck..

    ReplyDelete
  14. tengah final pun sempat update lagi ni..hee..

    all the best zuan..:D

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua top 5 komentator..

    > tak masuk dalam list pulak...bulan lepas aq byk menghilangkan diri dari dunia blog...haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas nie boleh rampas tahta la ezad ;p

      Delete
    2. terima kasih...ezad..hahahaha

      Delete
  16. taniah..slalu jgk zuan menang contest kan..murah rezeki

    gud luck exam

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Zuan

    moga berjaya

    ReplyDelete
  18. Salam blogger.
    Your blog is so neat, sedap mata membaca!visit mine after this keyh..anyway...congrats!
    http://igossiprizal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. KID memang sentiasa di atas.. Time kasih & Tahniah Dik.. :)

    ReplyDelete
  20. Bulan july ni jangan lupa befday aku wei. 22/7. nak hadiahhhhh! HAHA

    ReplyDelete
  21. sudah diterjah bro!
    dan good luck ngan paper2 ko tu! :D

    ReplyDelete
  22. dkna no 3?? hoyeeeeee... ;p

    ReplyDelete
  23. saguhati pun rezeki tuh...tahniah yer!!

    ReplyDelete
  24. slm ziarah dan tahniah ea meng. Gud luck utk exam tu~ :)

    ReplyDelete
  25. first time been here. heee sy lg 2 paper :D

    ReplyDelete
  26. hai zuan.. lama xdtg hahaha pesal majok2 ni.. kang tumbok kang ahhaha..

    gudluck for ur exam.. tau zuan blh punya jwb nanti.. ;)

    rajin nyer ekot contest.. nak jugak mcm zuan join mana2 contest..

    ReplyDelete
  27. hehehe..tahniah zuan rezki bulan baru kot hehee ^_^

    ReplyDelete
  28. wah Hanie kemain..xpnah miss jd top komentar kat komen ko hihi

    tsenerai dlm hadiah saguhati..mantop! share skit wuahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.dah lama jugak aku tak gi sini.ttp jgk jd top commentor..hahaha..

      Delete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...