Saturday, 14 July 2012

> Arsenal Home Away 2012/2013 Kit

HOlla Peeps,

Gua Gooners!!! What Arsenal? Ok, Arsenal 3th position last season. But nevermind, next season mungkin milik Arsenal? Hehe aku bangga gak sebab ada gak blogger support Arsenal seperti bro Denaihati. Lain? Ada lagi? (Gua layan bola sebab suka main futsal je..hehe)

Alrite, aku nak tunjuk Kit Home Away Arsenal untuk 2012/13..

http://arsenaldirect.arsenal.com/home-page/home/page/home/
Arsenal Home 2012/13 Kit

http://arsenaldirect.arsenal.com/home-page/home/page/home/
Arsenal Away 2012/12 Kit

Ulasan Alex Song mengenai jersi baru Arsenal :
"I think the new design is really nice - I’m a guy who likes fashion and when I saw these colours, I was very happy. This kit is different to last season’s and I’m really excited to wear it. I might do something with my hair to match."

Amacam? Ok la kot walaupun kit Home nampak macam kit training je.. Aku lagi prefer kalau yang Away punya ada collar.. Apa pendapat korang mengenai kit baru ini?

Aku rasa kat Padang Besar dah ada jual jersi jersi ni, cuma malas or rajin nak ke sana je jadi persoalan sekarang ni.. Alright ni pulak new kit untuk team epl lain yang aku nak share;

http://www.ibtimes.co.uk/articles/339997/20120511/liverpool-news-home-kit-new-2012-13.htm
Liverpool Home 2012/12 kit

http://www.ibtimes.co.uk/articles/348317/20120604/new-liverpool-away-kit-2012-13-brendan.htm
Liverpool Away 2012/13 kit

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/kit_selector.aspx?selectorid=476
Chelsea Away 2012/13 kit

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/kit_selector.aspx?selectorid=476
Chelsea Home 2012/13 kit

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Kit-Launch/NewsListing/2012/May/manchester-united-unveil-new-gingham-inspired-2012-13-home-kit.aspx
Manchester United Home 2012/13 kit

Adakah ini akan menjadi salah satu koleksi baju raya 2012?


-zuan-
p.s: one more paper to face.. (",) 


click ads to show your support (",)

29 comments:

  1. yang away tu cam MU punye dah aku tengok..
    checkered vs striped..
    huhu

    ReplyDelete
  2. arsenal home tu pun smart jugak..:D

    > MU home unik sikit designnya kali ni...petak2 pulak...huhu~

    ReplyDelete
  3. buruknya yang color purple tu :(

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Zuan

    baju raya anak2

    ReplyDelete
  5. Haha....baju wasrna purple tu menarik hati aku hahhaa....Zuan tolong hadiahkan hehehehehe

    ReplyDelete
  6. hehehe.

    yang purple tu macam tak cun je.

    (kata kata ikhlas dari fan chelsea ).

    bro, bro layan troll football dalam facebook tak?

    ReplyDelete
  7. chelsea putih tu agak stail la..hehe

    ReplyDelete
  8. liverpool away agak menarik bro.. perh

    ReplyDelete
  9. haih...baju MU masih dissapointing kan aku...@_@
    tpi baju arsenal season ni mcm team perancis pun ada...

    ReplyDelete
  10. Se,uanya menarik... Hehehe

    ReplyDelete
  11. liverpool tu smart... yeah..!! haha

    ReplyDelete
  12. dalam byk2 tu baju MU & liverpool smart..(^____^)

    ReplyDelete
  13. liverpool hebat!! best!! YNWA!! hehehee

    ReplyDelete
  14. entry SEO nih zuan ! hehehhe. baju raya 2012 pakai jersey.. hihi

    ReplyDelete
  15. Giler aaahh.... mau dekat 12 tahun aku tak jejak Padang Besar nie.... tapi hajat hati nak beli jersi QPR but diorang dah take out MALAYSIA AIRLINES... terus cancel nak beli...

    ReplyDelete
  16. Hai zuan, saya ada tiket match arsenal. hiks :p

    ReplyDelete
  17. smart gak kalau buat baju raya kan...hehe

    ReplyDelete
  18. suka yg color biru tu .

    ReplyDelete
  19. Jom JOIN my 1st segmen! Only for Blogger Boy! :)

    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

    ReplyDelete
  20. ehh kak sha n hubby pun support arsenal okay? haaaaaaa

    nnt sila lah join kak sha nye first give away ye? hehehe

    ReplyDelete
  21. Maaflah. eden tak layan bola. hik

    ReplyDelete
  22. Arsenal ni antara fevret saya gak dulu2 masa zaman Thiery Henry..sekarang ni Man U hehehe

    ReplyDelete
  23. Tak minat bola laaaa.. Hahahaha. Beli je satu~!

    ReplyDelete
  24. Die hard fans arsengal juga ke?opsss arsenal..hihihihi :p

    ehemm spe y sombong ek skang ni..haha

    salam ramadhan zuan..korang ni ye2 o je nak gathering kan..huhu

    ReplyDelete
  25. Kena cari jersi Arsenal merah tue.. cantik...

    ReplyDelete
  26. xkisah mcm mna tp suke yg nipis sejukk selesa ok dah hehee ;)

    ReplyDelete
  27. gaggagaggaa
    saya peminat jersey!

    heee


    zuan!
    salam ramadhannn ;))

    lameeee x mai siniii
    sob2..soriii

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...