Monday, 5 November 2012

> Blogger Lama Tak Update Lepaks

HOlla Peeps,

Venue: KFC, KLCC
Time and Date: 18:30, 2 Nov 12
Attendee: Azham (Organizer), Jue & Hanie, Ezad, Sal, and Meeeeeeeeee!!!


Dan apa yang terjadi?







Sometimes, you dont have to write much to tell the story~


-zuan-
p.s: Lama tak buat comic strip. harap comic pendek ni mengubat kerinduan korang.. (",)  


click ads to show your support (",)

53 comments:

  1. sorry tak join korang. ekekeekek~
    next time!! insyaAllah ;)

    ReplyDelete
  2. pasti seronok dapat lepak2 sesama blogger kan...

    ReplyDelete
  3. tak pernah join gathering lg.. eh kak sal! bile nak mai lawat saya ni??

    ReplyDelete
  4. Best kan dapat hang out ramai2 camni.. :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha....bongeks kau Zuan!!! Tapi menarik la comic strip yang kau buat ni hahaha.....tergelak aku baca heheheh! Nak copy paste dalam blog aku boleyh? hahahahhaah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sila sila :)

      p.s harap tiada yang ambil hati.. niat hanya bergurau senda :D

      Delete
    2. Haha..geli hari baca komik strip ni..trademark baru.."Ada aku kesah.." HAHA

      Delete
    3. Haha tgelak aku bc. Kna abis ngan reaksi muka. Kudos!

      Delete
    4. aku suka part azham ngan ezad..lawak giler.. hahaha..
      best zuan!. sori baru dpt komen kat sini hari ni. ni pun menyempat..heehee..

      Delete
    5. Haha..aq pun gelak2 baca part tu..."ada aku kesah"...ok fine~ haha

      Delete
    6. dia jadi epic sebab kena je ngan muka tu :)

      Delete
  6. Haha..terbaik la Zuan...silap aq tak snap satu pic pun hari tu...kalau tak habis semua aq troll..hehe..

    ReplyDelete
  7. funny pulak buat pic mcm ni =)

    nice

    ReplyDelete
  8. hahaha ada aku kisah?
    macam real je muke diaa jawap cam tuuu dalam gmbar tuuu
    >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zuan mmg suka snap pic mengejut mcm tu...tetiba je da snap..kan Zuan? Haha

      Delete
    2. hahaha tapi still nampak photogenik jugakk tuu.
      :)

      Delete
    3. haah azham je yg photogenik tu..yg lain sume photogedik je..

      ada gambar zuan dalam simpanan Jue. yang korg semua tak tau..muahaahaha..

      Delete
    4. Tak nak upload ke pic tu..haha

      Delete
  9. camnie ah lepak x ajak .. bagus bagus. =p

    ReplyDelete
  10. sedang imagine.. kecil nya kau zuan.. berapa aagak2 tinggi kau eh zuan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha diorang dua tu tinggi sangat.. :P

      Delete
  11. haha takley blah part makan doubledown .

    mmg korg lame tak hapdettt ponggg

    ReplyDelete
  12. Ezad, macam mana nak sengih ni? hihi


    Diam² ubi berisi,
    diam² sempat kaurang gathering lagi. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bak kata aq..bantai je...kah3~

      Delete
  13. wahhh! sempat lg gather tu... lama xjumpa korang...

    ReplyDelete
  14. waahhh.. kenapa la pocket tak duduk KL,
    kalau tak. mudah mudah jer pocket gi
    nengok korang ber'huha' kat situ skali :D
    hehheheh

    jeles!

    ReplyDelete
  15. sekali sekala jumpe geng2 ni mmg best la..hehe

    ReplyDelete
  16. naper gambar aku takde? why... why? heheeee

    ReplyDelete
  17. hurmmm.... musim hujan nie tak dapat nak ajak makan burger bakar kat nilai tue...

    ReplyDelete
  18. skali-skala jumpa best gak :D

    ReplyDelete
  19. wahhhh meriahnye berkumpul dgn kwn2 blogger :)

    ReplyDelete
  20. 1 perkataan yg boleh saya ungkap.. KREATIF!

    ReplyDelete
  21. eh kak sal...kirim salam eh...hihi

    ReplyDelete
  22. Meriah nampak...idea bagus juga buat dialog gini.

    ReplyDelete
  23. wahh~ bestnya kumpul ramairamai :)

    kecik molek je awk nie ek ^____*

    ReplyDelete
  24. simple tanpa yat panjang2x..
    tp cukup menerangkan apa yg terjadi, hohoo
    tp kelakar jugakk klu buat dialog cenggini :D

    ReplyDelete
  25. yg kenal pun dua org je dlm gmbar tu..hehee..xsgka ezad si tgi lmpai hehee :D

    ReplyDelete
  26. tolong crop pic dkna masukkan dalam pic korang :p

    ReplyDelete
  27. pandai bro edit gambar

    ReplyDelete
  28. yang mana 1 ang? takdak pon.ahha

    ReplyDelete
  29. mmg best la dpt gathering balik.. :)

    ReplyDelete
  30. benciii korang gathering hahaha..

    aku gi camping ms tu..huwaaa

    ReplyDelete
  31. lama tak jumpa korang...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...