Friday, 3 February 2012

> Your Mother

HOlla Peeps,

"Your Mother"by Yusuf Islam


Who should I give my love to?
My respect and my honor to
Who should I pay good mind to?
After Allah
And Rasulullah
Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father
Cause who used to hold you
And clean you and clothes you
Who used to feed you?
And always be with you
When you were sick
Stay up all night
Holding you tight
That's right no other
Your mother (My mother)
Who should I take good care of?
Giving all my love
Who should I think most of?
After Allah
And Rasulullah
Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father
Cause who used to hear you
Before you could talk
Who used to hold you?
Before you could walk
And when you fell who picked you up
Clean your cut
No one but your mother
My mother
Who should I stay rigt close to?
Listen most to
Never say no to
After Allah
And Rasulullah
Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father
Cause who used to hug you
And buy you new clothes
Comb your hair
And blow your nose
And when you cry
Who wiped your tears?
Knows your fears
Who really cares?
My mother
Say Alhamdulillah
Thank you Allah
Thank you Allah
For my mother.


Bersama keluarga Tercinta pada hari raya puasa tahun lepas



-zuan-
p.s : another busy weekend waitin for me.. 

51 comments:

  1. aku ada roomies yg chinese ..
    dia suka sgt lgu ni smpai buat die pnye ringtone..
    aku tanya, u paham tak lagu ni mksud ape?
    then die jawab, tak, tapi i suka sebab suare budak yg nyanyi ni comel sangat!

    ReplyDelete
  2. da lama x dgr lagu ni....dulu selalu main kt TV2 rasanya....hehehehe

    ReplyDelete
  3. Who next? Your mother
    Who next? Your mother
    And then your father~

    hehe..aku nak like la komen NiGhTiNaNgLe_FARA tu boley?

    ReplyDelete
  4. lama tak dgr lagu ni..msa kcik2 dulu salu nyanyi...tp dlu nyanyi suka suki, xda feel..mksud pon xtaw..skg bila nyanyi, bole nangis kot...huhu

    ReplyDelete
  5. ohh.. mama (>_<) tetibe rase rindu dgn mama..hurmm.. xde disebelah smsa bolat sakit.. T__T *i wish u were here mom *

    ReplyDelete
  6. ni lagu feveret ni,dan lagu ni buat aku rindu mak tiap masa

    ReplyDelete
  7. ni lagu feveret ni,dan lagu ni buat aku rindu mak tiap masa

    ReplyDelete
  8. rindu la ngan mama aku bro...

    ReplyDelete
  9. yang pompuan tu adik ko ek.lawa la adik ko..kim slm

    ReplyDelete
  10. love my mum ..

    mak saya mak awak..mak awak mak saya?? eh...silap.. hahaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. lagu ni selalu dimainkan diasrama pada waktu pagi.
    hehehe
    best.

    ReplyDelete
  12. best lagu tu .
    masa sekolah, selalu aku dengar :)

    ReplyDelete
  13. masa kecik sampai skrg still suka dgn lagu ni, sayang mak saya.. :)

    ReplyDelete
  14. lagu ni mmg best , comel je .

    ReplyDelete
  15. i love this song..:)

    sayang mak & abah..

    p/s :: yup tu semua yang rajin komen..:)

    ReplyDelete
  16. saya sayang keluarga saya ^^

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Saiazuan

    saya sayanggggggggggggg mak

    ReplyDelete
  18. Sayang keluarga kerana Allah... :D

    ReplyDelete
  19. Tak pernah dengar lagu ni ke sangat kecil masa tu? Adeh.

    ReplyDelete
  20. pernah dengar lagu ni dulu..lama da tak dengar...:D

    ReplyDelete
  21. lagu ni best.. rindu kat ma.. ;(

    ReplyDelete
  22. ske dgr :D syg mak lebeh yek.

    ReplyDelete
  23. woi, aku rindu mak aku. T__T

    ReplyDelete
  24. baru je kol mak aku kt kampung hehehehe *tetiba..

    ReplyDelete
  25. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/
    http://sabryoppa.blogspot.com/

    singgah blog sabry oppa okey..

    ReplyDelete
  26. wsok aku balik kampung
    dating dgn mak.hehe..

    ReplyDelete
  27. lagu ni sgt comel :)

    luv my family :)

    ReplyDelete
  28. dulu gua suka dgr lagu ini.^^
    =)

    ReplyDelete
  29. Lagu ini mengingatkan aku pada Puan Mama yang terchenta. =)

    ReplyDelete
  30. Lagu ini mengingatkan aku pada Puan Mama yang terchenta. =)

    ReplyDelete
  31. first belajar lagu ni kat sekolah. :') syahdu ja setiap kali dengar balik.

    ReplyDelete
  32. the best mom song ever!!

    ReplyDelete
  33. my mother, my mother, my mother, and then my father...love both of them :)

    ReplyDelete
  34. lama tak dengar lagu niii.
    masa kecik2 selalu pasang time dekat2 nak azan magrib kann.
    :)

    ReplyDelete
  35. suka lagu ini, mengingatkan pasal pengorbanan ibu

    ReplyDelete
  36. Suka lagu nie.. lagu nie sesuai sgt utk semua pringkat usia :)

    ReplyDelete
  37. ada bebudak yg rasa x cool bila berkepit ngan mak pdhal itulah sebaik2nyer... mmg lagu/nasyid neh besh....

    ReplyDelete
  38. hee..suka gak lagu ni..:)

    ReplyDelete
  39. dah lama tak dengar lagu ni. i miss my mom. dah seminggu tak makan masakan mama nih. *muka monyok* haha

    ReplyDelete
  40. anak buah suka nyanyi lagu ni. comel siap dengan gaya lagi :)

    ReplyDelete
  41. thank u mom...tingat mak, mesti nk nanges...adeh...hukhukhuk...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...