Saturday, 23 July 2011

> Kesilapan Harimau

HOlla Peeps,

livescore.com

Sepanjang perlawanan tadi aku mengutuk perlawanan Malaysia, terutama pertahanan yang trlalu leka tidur diatas bantal yang empun tanpa menghiraukan singa-singa yang ingin membaham mereka.. Tiada semangat Malaysia Boleh dalam hati mereka, dan tak ada bersungguh-sungguh.. Terlalu mengharapkan Sali untuk gol.. Tapi sampai bila Safi boleh gol? Beliau hanya mampu menjaringkan 2 gol dari 8 gol dalam perlawanan ni.. Dengan kekalahan 5-3 aku rasa macam tengok Liverpool lwn Malaysia.. Bukan aku tak sokong Malaysia, tapi sebab aku sokong la aku kutuk, sebab kritikkan boleh membina seseorang menjadi lebih bagus.. Kalau selalu kena puji boleh membuatkan seseorng hanyut dibuai mimpi.. Harap perlawanan di Bukit Jalil lebih bagus.. See ya there peeps..

Total credits to Forward, and for the defensive, try Italian football style..Look at how they defend.. and to Singapore, is it total satisfaction to have an import player scored for you?


-zuan-
p.s :  Aaron Aziz penyokong Malaysia atau Singaura?

16 comments:

  1. even malaysia kalah mlm ni...tp still berbangga sbb sume anak jati malaysia...nk bandingkan singapore yg ade import player... pk2 kan... jgn mudah give up utk terus support our team ok!

    ReplyDelete
  2. Tak puas hati Malaysia kalah T^T

    Grrrrrrrr --

    ReplyDelete
  3. aduhh..Malaysia nie..awal awal tunjuk taring..minit pertama lagi dah score.tapi, makin lama, makin teruk, terutamanya bahagian pertahanan..hmmm..apa apa pon..Malaysia mampu kalahkan singapore nanti!

    ReplyDelete
  4. rasa geram dengan bahagian pertahanan..ada part diorang pandang je bola tu.bukan nak tolong player lain.huh..geram betul.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Zuan

    tak pa...
    HM akan balas di kl nanti
    Insyaallah

    SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. aaron aziz tak sokong dua2...dia busy..tak fikir pasal bola pon..hahaha

    ReplyDelete
  7. sedih la Malaysia kalah, huwaaaaa!!!! :(

    ReplyDelete
  8. sedih..xpa ..chaiyok2 harimau..

    ReplyDelete
  9. huhu .. btl bro ..
    defender tidur je ..
    sedikit berbaur kekecewaan dihatiku ini huhu

    ReplyDelete
  10. defender leka...masalah betul...kita kena menang balik sekurang2nya 2-0 nanti...harap dapat baiki kelemahan pertahanan, ganti subra yang main bagus waktu bertemu chelsea dlu...tukar pakai farizal marlias keeper...

    ReplyDelete
  11. jemputan ke COntest AKu berpuisi =)

    ReplyDelete
  12. kalau menang kat tempat sendiri tak ke macam jaguh kampung jer..

    kalau free fre tu singgha lah yer..

    Happy weekend

    http://erniefaizalsiti.blogspot.com/2011/07/antara-blogwalking-dan-bertandang-rumah.html

    ReplyDelete
  13. defend kiter terlalu cuai...
    tapi dengan keadaan 9 orang pemain..
    dapat lagi sumbat gol..hehehe..
    kompem..malaysia akan dapat kejar nanti...

    ReplyDelete
  14. agak sakit mata lah tgk Mas lawan mlm td..agak kecewa..
    hope kt bkt jalil nnt game dorang lbh bagus lg..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...