Wednesday, 6 July 2011

> Tech : Mark Zuckerberg dan Google+

HOlla Peeps,

Google+ adalah social network terbaru keluaran Google. Aku try nak buat accout, dan dapat mesej ni

tak pe la, next time aku try lagi
Buat masa ni Google+ hanya dibuka kepada journalists, bloggers dan tech community (masih dalam proses testing iaitu ia hanya dibuka kepada pengguna terpilih) , DAN belum dibuka untuk awam. "ahhhhh~"

Percaya atau tidak, CEO Facebook, sapa lagi kalau bukan Mark Zuckerberg adalah paling banyak follower di Google+!!! Jom usya profile dia kat sini.

Excited nak try? Try demo ni.

sumber :

-zuan-
p.s : aku bukan insan terpilih google untuk try google+ ni..
sape tau lagi pasal google+ ni, sila share..

11 comments:

  1. macam best je bro.
    hehhe..

    ReplyDelete
  2. kalau dah popular..mesti ramai folower

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/7/11 00:31

    aritu slumber membe aku tye " ade sesape nk invitation google+?" ramai dh dpt msok. ak nye email lak pending. sgt dem. ==''

    ReplyDelete
  4. femes . kaya lak tu . haha

    ReplyDelete
  5. wah bloggers cm kita ni boleh gak lah ?? best2 .. haha

    ReplyDelete
  6. Ni macam Gmail dulu.. Hanya orang terpilih je boleh buka.. Lepas tu start leh invite..

    ReplyDelete
  7. wah,.kemende ni weii,. aku lagi la tak tahu pape,.haha

    ReplyDelete
  8. laaa..same la tao cbe nk masuk, tp same gak~

    ReplyDelete
  9. GOOGLE+ ni macam facebook jugak ek?

    ReplyDelete
  10. Wah..menarik... org fames selalu jadi tumpuan.. tu yg ramai nak follow dia...

    ReplyDelete
  11. nak cuba buat jugak la nnti..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...