Friday, 22 July 2011

> Pokok

HOlla Peeps,

 Malam ni tak ada entry aku nak post sebab aku ada game malam ni, just nak share lirik lagu Meet Uncle Hussain dan Hazama, "Pokok"~ (MP3 tidak disediakan LOL)



Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Ulang Chorus

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok




-zuan-
p.s :  lagu yang sangat ingah.. sedap suara Hazama nyanyi lagu ni 

15 comments:

  1. suka sangat lagu ni ^^

    ReplyDelete
  2. rr., baru nk g dgr la nih., -__-

    ReplyDelete
  3. erm sedap sore berbanding ai

    hahaha

    ReplyDelete
  4. boleh tahan kan lagu ni ^^ hehe
    layan juga ~

    ReplyDelete
  5. first time dengar macam tak best..lama2 best pulak :D

    ReplyDelete
  6. Wuwuwuwu, Hazama kacak ;D

    ReplyDelete
  7. memang best lagu ni . 1st time Tia dengar pun dah lentoks :)

    ReplyDelete
  8. salam kunjungan...terima kasih saiazuan sbb sudi jenguk2 blog sy.

    ReplyDelete
  9. ada kawan aku minat gila lagu ni dan aku sebaliknya.

    ReplyDelete
  10. sangat ringan untuk didengar, namun berat dengan maknanya...pertama kali dengar terus jatuh suka..hihi...

    ReplyDelete
  11. never heard the song yet! nnt nak youtubing laah. hehe.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...