Friday, 15 July 2011

> Tweet di Tweeter

HOlla Peeps,

Rata-rata ramai yang masih belum mempunyai account twitter, so buat la account twitter.. Why? Join la sebab twitter cool..haha bukan tu main point aku.. Aku banyak gunakan twitter untuk share latest entry aku (selain daripada Facebook), dan yang best nye, tak perlu security check untuk share entry korang di twitter.. Cool an? Plus twitter ni juga salah satu medium untuk naikkan traffik.. Style an (kejap style kejap cool, haih~)

ala kiut nye, dah macam churp churp pulak


-zuan-
p.s : bukan main lagi promote twitter, bukan aku dapat 20sen per click pun..haha  

25 comments:

  1. ade acc twitter tapi tak faham la..
    now da berhabukk

    ReplyDelete
  2. ada..tapi tak aktif sangat.
    nati nak try la..
    thanks!

    ReplyDelete
  3. sangat aktif ber'tweet'.. serius.. ketagih.. add la myra yer... promote jap...

    ReplyDelete
  4. huhu twitter ni senang je nk paham..

    i follow :D

    ReplyDelete
  5. hahaha .. aku same mcm si zeera lana ..mcm tak fhm haha

    ReplyDelete
  6. twitter dah lama ada..tp xthu mcm mana nk mengxtifkannye..uu

    ReplyDelete
  7. huhu senang je paham twitter ni :D

    ReplyDelete
  8. Aku penah buat akaun twitter tp disebabkan aku x faham konsep dia, last skali terkubur macam tu jer akaun twitter aku.. HAHA

    MySuaraBlog: Blog Pilihan : Edy Fee

    ReplyDelete
  9. twitter dalah tempat untuk melepaskan kemarahan.. suka tulis merapek kat twitter.. sebab sapa je nak baca twitt kita..hehe

    ReplyDelete
  10. hehe sbnrnya twitter tu tmpat share something, bkn tmpat lepaskn kemarahan :)

    ReplyDelete
  11. Jom kita main follow follow!? :D

    http://twitter.com/#!/amiraabaziz

    ReplyDelete
  12. serious wa takde. dan gua malas? macam susah je twitter. demm. hahaha

    ReplyDelete
  13. twitter best sbb bley update status seberapa bykkkkkk yg kita nak..tade org annoy ponn. berbanding fb. huuhuh

    ReplyDelete
  14. Ade twit tu tapi x reti pakai camne hahahah

    ReplyDelete
  15. akaun twiter ada tpi.. xpndai guna hehe

    ReplyDelete
  16. kekadang bukak..kekadang tak..hee

    ReplyDelete
  17. promote bukan main.. haha..
    i folo u!!! ;)

    ReplyDelete
  18. yups
    twitter pun salah satu medium boleh kongsi entry blog baru
    ko tak add aku pun
    :-P

    ReplyDelete
  19. saya ader twitter yahooo.. gune untuk share entry baru je..

    ReplyDelete
  20. ada twitter tp mcm auto publish jer latest entri.. hehehe

    klu nk borak2 ngn org mcm xreti plak..

    MY LATEST ENTRI:
    "Yea~ Alexa Rank Dah Capai 1,000,000 Ke Bawah :)"

    ReplyDelete
  21. ade twitter..moh la www.twitter.com/zoeyzauyah

    ReplyDelete
  22. wah gila pemes blog ko entry pendek ja komen banyak.. hehe

    ada gak twitter tp jrg bukak.. sbb tk rmai kwn kt situ.. tu tk syok bukak..hhe

    add la type amiraliyana. kalau tk rmai org nma tu ko nmpk la gmbar aku..;p

    ReplyDelete
  23. oh twitter sygku, kat situ lah tempat i merapu meraban ,haha

    ReplyDelete
  24. ikut tahap kerajinan nak bukak twitter tu. hehe.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...