Wednesday, 27 July 2011

> Saiz Bukan Masaalah

HOlla Peeps,

Ramai yang merungut mempunyai saiz badan yang besar dan kurang yakin dengan keterampilan mereka.. Anda bagai mana? Saya ada penyelesaian, (dengan gaya rambut cendawan), anda akan dapat 'Baik Punya~' rawatan (sambil tunjuk tanda 'good')


INI BUKAN IKLAN MENGURUSKAN BADAN!!! (Tak ada payment pun kalau buat)



Kenal Adele? Pada yang kenal dia mesti tau kehebatan suara dan lagu-lagu gadis cantik molek ini.. Beliau membuktikan size doesn't matter!!! Membuktikan walaupun  badan bersaiz besar tidak mustahil untuk berjaya dengan bakat yang ada pada dirinya..
Rolling in the deep~


Tak semestinya luaran besar, isi nya pun besar..
Tak semestinya luarannya nampak sedap, isinya nampak sedap..

Jadi kepada pemakai baju ni, boleh simpan dalam almari ye.. #lol


Anikin juga membuktikan saiz besar tak semestinya tak  boleh bergaya


Jadi saiz bukan masaalah :)
Semua orang boleh berjaya



-zuan-
p.s :  no more wordless for today 

31 comments:

  1. mak gua cakap...nak bergaya,muka tak penting, yang penting hati..kahkahkah..

    aniqin...signing out

    ReplyDelete
  2. suara Adele tu sedap nyanyi lagu Rolling in the Deep, tapi version LP lagi best.... heheh

    ReplyDelete
  3. adele!
    sukeeee sgtlagu die!
    huu
    betol!
    tanx utk entri ni =)

    ReplyDelete
  4. tepat apa dikata...tapi kalau terlampau besar...tetap seksa wooo...

    ReplyDelete
  5. it is true that size doesnt matter. but kena lah sesuaikan segalanya dengan saiz badan. macam pemakaian, kalau agak besar, jangan pakai pakaian sempit yg boleh mengundang sinis orang lain. h0hho, =)

    ReplyDelete
  6. nice entry nieh ! even tak kenal pon 2 org yang disebut kat atas tuh. huhu. noob -.-

    ReplyDelete
  7. size only does matter when it comes to health problem :D

    ReplyDelete
  8. ya, size doesnt matter, tp kalau berpenyakit sbb size, and it does matter..

    ReplyDelete
  9. rupa paras dah tak penting, yg penting poket tebal..hehe kot!

    ReplyDelete
  10. Yg penting pandai jg kesihatan.Kan cikgu :)

    ReplyDelete
  11. yuppp jangan terlalu rendah diri .. tunjuk apa yang ada kat kita .. ;)

    ReplyDelete
  12. kene yakin pada diri sendiri, tu paling utama sebenarnya kann..

    ReplyDelete
  13. saiz kekadang2 di'pandang' muahahaha

    ReplyDelete
  14. yup2.. yang penting keyakinan diri :)

    ReplyDelete
  15. kau ptot letak gmbr aku skali, pastu caption dia :

    "gadis desa pun gemok gak, tpi dia selalu confident"
    =p

    ReplyDelete
  16. muka luaran boleh tipu kita dari dalam huhuu

    ReplyDelete
  17. hehehehhe
    tak kisah saiz apa
    janji pandai bergaya
    jangan jadi mangsa fesyen

    ReplyDelete
  18. stuju..
    dgn nilaiorg dripada luaran..
    tpi kpada pwatakan dan budi pkerti :)

    ReplyDelete
  19. hehe..size doesnt matter ye..tp lelaki suka tau tgk saiz.! haha ni hakikat tau..mencik

    ReplyDelete
  20. love Adele's song!! rolling in the deep.. :) u r rite cuz size is doesn't matters

    ReplyDelete
  21. badan besar pon leh kecik kalo kalo nasib...
    tp bukan penghalang la. ramai yg berjaya bdn besar [ dok kusi selesa kat pejabat] :D

    ReplyDelete
  22. yeeaaa....size bkn lg masalah.... ^___^

    ReplyDelete
  23. iya saiz bukan penghalang untuk kite melakukan sesuatu perkara =))

    ReplyDelete
  24. yg i pulak sebok nak gemok.
    fine -.-" hehe

    ReplyDelete
  25. kalau die ndai berstylo mylo size is not a big matter.as long die rase confident dan selesa dipakai ;)

    ReplyDelete
  26. suka3. haha.
    betul tu zuan. kan besstt kalau ramai lagi berfikiran sama. no discrimination, kan?. :) :)

    ReplyDelete
  27. tapi kat malaysia, size does matter.
    contohnya adibah nor, suara mantap, tapi kurang fofuler.

    contih terbaru, komen dari dang suria."awak ni gemuk sangatla".

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...