Tuesday, 19 July 2011

> The Return of Papadom

HOlla Peeps,

Aku sorry kalau aku tak singgah blog korang malam ni, banyak kerja nak kena buat, esok pun sama gak.. so maybe tak blogwalking lagi.. So ni latest entry untuk korang.. Aku minat karya Afdlin Shauki, memang best, lawak dan padat dengan mesej..

Still remember with this? Papadom

They are back!!! with Papadom 2, when? Dont ask me..hehe

-zuan-
p.s :  follow their update on Afdlin-Shauki FB

16 comments:

  1. nak tengok nak tengok nak tengokkk

    yup, afdlin punya hasil karya memang besttt

    ReplyDelete
  2. kalau ada, memang nak tengok gak^^

    ReplyDelete
  3. cite nie memang best...suka!

    ReplyDelete
  4. papadom 2? mesti kena tengok nih! sama la.. suka karya2 afdlin..

    ReplyDelete
  5. cam best je...kene tgk dulu la..

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. afdlin best kot .. hehe :D
    papadom aku tungguu .. hehe

    ReplyDelete
  7. alahai, papadom 1 pun belum tengok lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. wah... mesti mia dah besar kan.. =)

    ReplyDelete
  9. papadom 2?
    wahh..mesti lg menarik ni..

    ReplyDelete
  10. Kompom best broooo????????????? :D

    ReplyDelete
  11. aku tunggu klua astro la...
    papadom 1 pun aku x minat
    wahahahah

    ReplyDelete
  12. wah.. besh beshh!!

    ReplyDelete
  13. I was an extra in Papadom. Papadom 2? Tak tau la... tgk nasib la ;)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...