Saturday, 23 July 2011

> BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF.. AKU UMPAMA SEBATANG PENSEL, ORIGAMI ROS DAN SEHELAI KERTAS!

HOlla Peeps,

lama tak join segmen ben10

SEBATANG PENSEL, ORIGAMI ROS, DAN SEHELAI KERTAS

"Aku umpama sebatang pensel yang akan mengarang sesuatu yang menarik untuk dibaca semua orang, semua golongan, semua budaya dengan satu bahasa yang mudah difahami.. Tapi siapa pensel tanpa sahabat karibnya sehelai kertas, aku juga sehelai kertas putih yang akan ditulis oleh pensel, tanpa aku si pensel tidak boleh menulis dimana-mana.. Tapi tanpa si Origami Ros sahabat karib pensel dan kertas, ayat-ayatku adalah baku dan bosan untuk dibaca, origami ros lah yang membungakan ayatku, ayat sebatang pensel di atas sehelai kertas.. Bersama-sama kami bekerja untuk kepuasan pembaca kami tanpa kenal penat, dan kami sentiasa terima kritikan membina untuk memantapkan lagi penulisan kami, mencantikkan gaya bahasa kami.. Terima kasih kepada pembaca kami, tanpa pembaca, siapalah pensel, origami ros dan kertas" 



-zuan-
p.s : weekend ni rehat-rehat, esok nak lompat-lompat kat MTV World Stage thanks to Nuffnang dan XPAC 

18 comments:

  1. woowwww..ayat puitis dan dramatis sehhh.hehehehe


    nak lagi stylo?meh sini
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

    ReplyDelete
  2. wahhhhh~~~
    ala2 romantik je ase...
    hehehe...


    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

    ReplyDelete
  3. hahahahah..wewitt, puitiss sungguh zuan! :P

    ReplyDelete
  4. salam kenal. datang dari segmen uncle ben.

    wahh! puitisnye ayat. ^_^

    ReplyDelete
  5. pergghh...ayat puitis...
    tapi,nice..^^

    ReplyDelete
  6. perghh ayat die :D hehehe ..
    terbaik la bro ^^

    ReplyDelete
  7. umpama pensel, ros dan kertas..fuh banyaknyer...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

    jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

    http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

    ReplyDelete
  8. romantiknya ayat...hehehe..
    thnks singgah:)
    follow you...

    ReplyDelete
  9. ohhh kawww kawww sungguh perumpamaaannya! :))

    ReplyDelete
  10. best perumpamaan...semoga berjaya ye

    http://www.trioseposen.com/2011/07/aku-seorang-blogger-umpama.html

    ReplyDelete
  11. kreatif la...

    ros gitu...penuh bunga2..

    hehe...

    ayat pun macam...sweet

    ^_^

    ReplyDelete
  12. alamak!! romantiknyeeeee!!!!

    ReplyDelete
  13. so sweet la=) dan kreatif

    ReplyDelete
  14. wow menarik..cantik gak rose tu :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...