Thursday, 30 June 2011

> Lets Race!!!!

HOlla Peeps,

Have you register yourself in this?

Join me in #Churp2race! Let's see who'll win the iPad 2, the Canon S95 or the HTC Desire! *pulls up sleeve!!! Click join for more info!!!




iPad 2, Canon EOS 550D, HTC Desire and more
click to join
JOIN THE RACECollect the most kms amongst your fellow Churpers in The Great Churp Churp Race Season 2 : The Night Race by inviting more friends to the Churp Churp community and sharing the campaigns. The Top 3 Churpers with the most KMs will win awesome prizes and the Top Churper gets to enjoy the privilege to choose first between an iPad 2 32GB Wifi, a Canon EOS 550D and a HTC Desire! The next 100 churpers will win a pair of TGV movie passes!
If you're in Top 20, you will also receive EXCLUSIVE Churp Churp plush toy andflashdrive!
-zuan-
p.s : lets get to the top!!! ;D

> Tech Thursday : It May Work, and May Not Work

HOlla Peeps,

For those who has Error 400, for a little tips on how to solve it try clear your cookies, your browsing data, histories, cache and anything that can be clear.. That mean you need to re log in to your all your account..

It may be a problems with a server, your web browser or internet security, you can try to download Ad-Aware from http://www.lavasoft.com/ for a solution.. Get a free download version..

Cross your finger and have a good luck with it
-zuan-
p.s :  it has yellow color in it does it? But i am NOT a supporter at all!!!

Wednesday, 29 June 2011

> Aku Dan Alexa : Part 1

HOlla Peeps,

Siapakah Alexa? Seorang gadis hot dari America, bertubuh sexy, mata berwarna biru, dan berkulit gebu ;D

BWAHAHAHA!!! Just joking~

Semua orang mesti dah firmiliar dengan ALEXA!!! Apa tugas Alexa? Ia menyediakan Free traffic metrics, search analytics, demographics, and more for websites...


menurut Alexa,
Based on internet averages, eleventx.blogspot.com is visited more frequently by females who are in the age range 18-24, have no children and browse this site from home.
So mostly pembaca blog aku adalah perempuan dan sekitar pelajar rasanya...Walau bagaimanapun (Gaya Mamat Khaild) blog aku masih belum ada review atau rating dari Alexa, hope ada soon :D

Thanks for the support~ ;D

-zuan-
p.s : dah tengok T3?  

> Movie Review : Transformers : Dark of the Moon

HOlla Peeps,

When the war on Cybertron between the Autobots and Decepticons appears lost to the Autobots, their leader, Sentinel Prime, attempts to launch the Ark from their planet, containing technology that could have saved his kind. Attacked by Starscream, it crashes on Earth's moon in 1961. President John F. Kennedy makes his famous promise to the nation to put a man on the moon. The 1969 NASA moon landing is actually an investigation of the wrecked spacecraft.

Dijanjikan Premiere Screening in 3D (reff here) oleh Nuffnang, tapi yang aku dapat hanya premiere screening biasa.. Takpe la, janji jadi antara orang terawal tengok 3rd installment of Transformers!!! Seperti yang dijanjiikan Transformers 3 : Dark of the Moon Movie Review

Okay, bergenrekan Aksi, Adventure dan Sci-Fi, filem ni memang aku boleh kata one of the best action movie yang aku tengok tahun ni.. Sebab apa? Michael Bay adalah seorang director filem aksi yang hebat dari segi letupan dan kamera angle yang jarang mengecewakan, dan salah satu filem favourite aku yang menjadi arahan Bay adalah Bad Boys II!!!

Dibintangi Shia LaBeouf sebagai Sam Witwicky dan model hot Rosie Huntington-Whiteley sebagai awek baru Sam,Carly!!! Aku suka tengok filem yang panjang dan durasi filem ni adalah 155 Minit!!!


Storyline : Jalan cerita yang tak melalut dan senang difahami, jadi sangat sesuai dengan filem aksi, tak perlu tengok #1 dan #2 untuk faham yang ke #3 ni

Aksi : Nama pun filem aksi, jadi filem ni mesti la padat dengan aksi!!! Berbanding #1 dan #2, yang kali ni adalah terbaik dari segi aksi, final battle yang epic dan lebih realisitik, dengan efek letupan dan pertempuran antara robot!!! Bay berjaya buat aku WOW beberapa kali!!!

Lain-lain : Filem aksi yang padat dengan aksi dan humor!!! Banyak kali aku terdengar penonton-penonton lain di panggung tergelak dengan telatah dan gelagat Sam.. Dia memang pelakon yang boleh berlakon watak serius dan watak pelawak serius..  Sound effek cerita ni memang dalam tahap SUPERB, dengan bunyi letupan, OST juga sangat best!!! Kalau dulu Bumblebee ni just robot-robot underdog, tapi kali ni dia semakin power, dengan skill menembak dan fighting dia, semakin ditonjolkan.. Optimus Prime dah ada muatan tambahan kat belakang, yang digunakan untuk simpan senjata-senjata dia.. Kalau dulu (#1 dan #2) manusia ni lemah je, tapi kali ni, manusia dah boleh team up dengan Autobots lawan dengan Decepticon.

Apa Yang Kurang? Disebabkan filem ini adalah filem aksi, dan ini adalah filem, character robot yang terlalu banyak membuatkan perkembangan character robot-robot kurang menyerlah terutamanya tiga watak villain Sentinel Prime, Megatron dan Shockwave!!! Pada aku, perkembangan watak Shockwave perlu diberi keutamaan, kerana dia nampak lebih villain dari Megatron dan Sentinel. Aku lebih gembira jika durasi filem ini adalah 180 minit!!!

RATING : 9/10 (Aku nak tengok skali lagi Transformers ni, kali ni dalam 3D!!! Best dan Tak Bosan sebab ia lebih baik dari Revenge of the Fallen!!!)  


reference :
  1. http://www.imdb.com/title/tt1399103/
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Dark_of_the_Moon


-zuan-
p.s : Semuanya bermula dengan our-world-their-war, beberapa minggu kemudian aku-wow-di-tengah-malam!!! Apa benda tu? Baca la kalau nak tau..









Monday, 27 June 2011

> ATWR Comic : #3 Transformers dan Blog

HOlla Bloggers,

Selepas part1 dan part2 yang dikeluarkan pada December tahun lepas, After Tea With Robot (ATWR)  RETURNED with Transformers dan Blog???

click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge
click to enlarge

-zuan-
p.s hope everyone loves it.. ;D
please leave comment for improvement 


Sunday, 26 June 2011

> Upcoming July

HOlla Bloggers,

Aku nak share ngan korang list-list movie yang best July depan.. (reff here)

Transformers: Dark of the Moon
pembuka tirai July, dan antara filem yang dinantikan peminat-peminat robot ;D

Larry Crowne
lakonan Tom Hanks, aku tak tau la tayang tak kat Malaysia sebab aku tak perasan pun poster dia..

Monte Carlo
filem ringan lakonan awek Beiber, Selena Gomez, aku tengok trailer dia macam best je, sebab crita-crita remaja an..

Zookeeper
Ok, aku tengok trailer dia pun separuh gelak separuh tak nak, sebab banyak lawak-lawak yang dah biasa tengok.. kalau ada duit lebih dan masa lapang aku tengok la kot..

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Filem yang paling aku tunggu-tunggu sebenarnya.. :D Kalau ada duit lebih, aku layan 3D kot.. Pada pembaca novel HP, jangan spoilkan aku dengan ending dia please..hehe

ok aku baru tau ada crita ni, so trailer pn tak pernah tengok, so tengok la macam mana nanti..hehe

ok ni pun salah satu yang aku nak sangat tengok, trailer padat dengan aksi-aksi menarik, latar perang, memang favorite.. 

Pada peminat Justin Timberlake, jangan terlepas crita ni, dia beganding dengan Mila Kunis..

Cerita ni penutup tirai July dan pembuka August (Puasa la time tu), aku tak ada idea apa crita ni sebenarnya, tapi poster dia macam best je.. so aq letak dalam senarai filem yang aku nak tengok nanti..




-zuan-
p.s secara keseluruhannya, bulan 7 memang padat dengan movie-movie best, so makin kering la poket aku bulan depan.. huhu
so nantikan MOVIE REVIEW transformers hari rabu ni :D
adakah movie-movie ni akan trsenarai dalam TOP RATED movie?




> Ada Antara Korang Join Ni Tak???

HOlla Bloggers,

Ok, merujuk kepada perkara di atas, apa ek??? Haha, sapa join Blogger Sports Carnival with City Golf anjuran City Golf, Nuffnang dan Bodega?? OK boleh rujuk sini kalau blurblur... Ok so far, yang aku tau nak join meaw dan tomatokering.. lagi??

Bila? tengok gambar bawah la senang..



-zuan-
p.s : harini tak dapat nak blogwalking sangat, penat mandi-manda and bbq party kat pd..


Saturday, 25 June 2011

> Bukan Rezeki

HOlla Bloggers,

Menang kalah adat pertandingan.. Pada JOZAN, bukan rezeki korang la kali ni, kalah lagi ek, hehe jauh lagi perjalanan.. Pada NABIL, #3 OK what? 150k, sape nak bagi lu wo? Tak yah kongsi dengan sapa-sapa.. JAMBU, korang belum cukup jambu la untuk final ni, pada aku, dari minggu 1 sampai minggu 8, korang memang calon juara aku, tapi persembahan SEPAH dan JOZANyang konsisten dan semakin best, aku mula tertumpu pada dua-dua team ni, tapi SEPAH lagi champion!!! Congratulations!!!! :D

gaya JUARA!!!


-zuan- 
p.s : lepas ni apa pulak program menarik yang akan warna tayangkan? kita tunggu...

Friday, 24 June 2011

> Aku WOW!!! di Tengah Malam

HOlla Bloggers,

Hasil kisah dongeng aku pada our-world-their-war, thanks to Nuffnang dan GSC-EON Bank Credit Card (click here and here)!!!


Aku menang apa? Aku menang pair of tickets untuk tengok premiere screening Transformers : Dark of The Moon pada 28 June 2011 (tuesday) waktu 9.00 pm di GSC MidValley!!! Walaupun hanya pair of tickets, aku sangat hargai sebab first time dapat special invitation!!!

SO tunggu MOVIE REVIEW aku yang akan datang, T3!!! here's a little special thanks to nuffnang for the tickets.. :D




robot color kuning pe tu? klik sini

btw, congrats to Ahmad Syafiq! for winning the grand price!!!

-zuan-
better try harder next time, this is just a warm up.. hehe
and for those who won the ticket, see ya this 28 June at Mid Valley






Wednesday, 22 June 2011

> List Blog : AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

HOlla Bloggers,

dari segmen benashaari : 

"terjah sini n promote :D

aku selitkan beberapa url blog yang telah melawat aku, dan aku tah terjah:

  1. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/
  2. http://atuk-phd.blogspot.com/
  3. http://fiqracake.blogspot.com/
  4. http://inikisahtia.blogspot.com/
  5. http://dalittledeeya.blogspot.com/
  6. http://puterianggerikrimba.blogspot.com/
  7. http://lytulip.blogspot.com/
  8. http://www.alyaesprezzo.com/
  9. http://www.lailyqaisyirah.com/
  10. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/
  11. http://lassierose.blogspot.com/
  12. http://nadznur.blogspot.com/
  13. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
  14. http://sukmabintara.blogspot.com/
  15. http://gurlgemini.blogspot.com/
  16. http://www.prince91.com/
  17. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/
  18. http://rosita-rizal.blogspot.com/
  19. http://simpl3blog.blogspot.com/
  20. http://mrbaiz.blogspot.com/
  21. http://viniyamey.blogspot.com/
  22. http://www.areliff.com/
  23. http://ryushychomya88.blogspot.com/
  24. http://fadzli-rt.blogspot.com/
  25. http://esmeda.blogspot.com/
  26. http://aku-amin.blogspot.com/
  27. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/
  28. http://zippomiller.blogspot.com/
  29. http://hadifar-fyda.blogspot.com/
  30. http://www.my-shopping2u.com/
  31. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/
  32. http://laman-ayahsu.blogspot.com/
  33. http://www.apikpehe.com/
  34. http://ilhamology.blogspot.com/
  35. http://takkeciksgtpown.blogspot.com/
  36. http://gadislollipops.blogspot.com/
  37. http://inibelogfyna.blogspot.com/
  38. http://mohdnaser.blogspot.com/
  39. http://teddysweetheart.blogspot.com/
  40. http://mysarah4.blogspot.com/

-zuan-
let's make it a win-win situation (kau promote aku, aku promote kau) :D
ni bukan list aku blogwalking tau, list aku promote je so sama-sama la promote blog member-member

> AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

HOlla Bloggers,


-zuan-
p.s a win win situation i hope :)

> Keywords???

HOlla Bloggers, 

Keywords, the words that are used to reveal the internal structure of an author's reasoning (reff wiki)
Terkejut aku yang blog aku ni ada gak bantu pencari-pencari maklumat kat luar sana.. ;)


aku pun lupa sebenarnya entry-entry aku yang aku tulis, ye la, dah dekat 190 entry aku tulis, dan kat bawah ni antara entry aku yang berjaya dijumpai mengikut keywords



-zuan-
p.s tidor lambat je habit aku skarang ni.. adoi~

Tuesday, 21 June 2011

> Again

HOlla Bloggers,

Apa aku buat arini ek? Blogwalking je la kot walaupun kelajuan internet aku melebihi tahap penyu.. Oh, broadband, you do it all over again.. Special song to my broadband.. 

Again by Bruno Mars

Hands over my head thinkin' what else could go wrong
Woulda stayed in bed, how could a day be so long

Never believe that things happen for a reason,
But how this turned out removed all my doubt so believe
That for you I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through led me to you,
So I'd do it all over again
For you

I missed the first train stood out in the rain all day
little did I know
But I caught the next train, and there you were to sweep me away
Guess that's what I waited for

Never believed that things happen for a reason
But how this turned out removed all my doubt
So believe that for you I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through led me to you so I'd do it all over again

Oh, who ever thought a day gone so wrong could turn out so lovely
Yea, I'm so glad I found you
Even though the day went so wrong, I wouldn't change a thing
Yea, yea
I'm a do it
Do it all over again
Do it all over again
All I went through led me to you
So I'd do it all over again

Do it all over again
I'd do it all over again
I'd do all over again for you
All I went through led me to you
So I'd do it all over again for you

Whoever thought a day gone so wrong could turn out so lovely [x2] 



-zuan-
p.s thanks to sowang kawan aku ni, yang perkenalkan lagu ni kat aku.. best we!!! 
aku tak perasan satu benda yang penting ni, klu korang terpost entry time blogger2 otai post, msti korang nye entry takde orang nk baca..hahahaha


> Review : Top Rated Movie

HOlla Bloggers,

Kali ni aku nk share ngan korang top rated movie of all time yang aku jumpa dari IMDb (aku slalu bukak laman web ni kalau nk dapatkan review dan komen mengenai movie-movie yang aku nak tengok)


> link ke aku punya movie review 


#10

#9

#8

#7

#5

#5

#4

#3

#2

#1



-zuan-
p.s dari 10 movie ni, hanya 3 je aku dah tengok, iaitu The Dark Knight, Inception dan The Shawshank Redemption, dan aku harap dalam masa akan datang aku leh tengok lagi 7 movie yang aku masih belum tengok

> Kepeningan Penyu

HOlla Bloggers,

Balik dari melepak, mesti nk kena online sebelum tidur nak tengok status blog dan sebagainya, tapi dengan speed internet di rumah yang semakin lembab, membuatkan aku makin malas nak online.. Adoi penyu, laju la dikau~

-zuan-
p.s minggu depan Transformers 3 nak keluar, 3D la jawabnya :D

Monday, 20 June 2011

> Ads : Saya Menang Kereta

HOlla Bloggers,

Minat milo? Ni post khas untuk anda > cokelat-yang-plastiknya-berwarna-hijau
Tapi tu bukan apa yang aku nak promote sebenarnya, Korang nak menang van mini Milo (Milo Redemption LR)? Wow besar ek??? Sori la, yang kecik je boleh bagi, hehe..


Ha, pernah nampak kan dekat iklan tv? Macam mana macam mana nak dapat ni?? Macam ni :
  1. Beli
  2. Download 
  3. Dan Hantar
Beli apa? Beli la mana-mana produk milo, download borang, dan isi borang tu, dan hantar bukti pembelian dan borang ke PROGRAM PENEBUSAN VAN MILO® MINI!!!
Ok, paham? OK ada yang blur-blur lagi ni kot, apa kata korang rujuk sini untuk maklumat lanjut!!! Jom jadikan van-van ni dalam senarai koleksi terbaru anda semua

-zuan-
p.s bangun pagi, gosok gigi dan minum milo.. Rutin harian ni.. :D


> Movie Review : List

  1. Captain America First Avenger
  2. Fast 5
  3. Final Destination 5
  4. Green Lantern
  5. Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1
  6. Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 2
  7. Hikayat Merong Mahawangsa
  8. Karak
  9. KL Gangster
  10. Kung Fu Panda 2
  11. Lada Land
  12. Megamind
  13. Pirates of Caribbean : On Stranger Tides
  14. Rise of the Planet of the Apes
  15. Sekali Lagi
  16. Shaolin
  17. Super 8
  18. The Green Hornet
  19. The Shawshank Redemption
  20. The Smurfs
  21. Thor
  22. Tolong! Awek Aku Pontianak
  23. Transformers : Dark of the Moon
  24. X-Men : First Class

-zuan-
p.s link to my personal movie review, sort alphabetically..
you can also see TOP RATED movie

> Movie Review : Green Lantern

HOlla Bloggers,


A test pilot is granted a mystical green ring that bestows him with otherworldly powers, 
as well as membership into an intergalactic squadron 
tasked with keeping peace within the universe.

Sebuah filem Superhero yang diinspirasi dari komik popular Green Lantern keluaran DC Comics. Dibintangi  Ryan Reynolds (Muka pelakon ni macam pelakon Bollywood, Hrithik Roshan) sebagai Hal JordanBlake Lively sebagai Carol Ferris dan Peter Sarsgaard sebagai Dr. Hector Hammond. Filem ini berdurasi 105 minit, dan keluaran Warner Bros. Pictures.

Storyline : Aq suka jalan cerita filem ni, bermula dengan konflik dekat angkasa, dia tidak terlalu melalut panjang. Ia tersusun dan mudah difahami pada aku.

Humor : Crita ni crita superhero, jadi kurang humor dalam cerita ni, kerana ia lebih bergenre Action, Crime, Sci-Fi dan Thriller.

Aksi : Cerita superhero tanpa aksi, bukan certia superhero namanya kan? Penuh dengan beberapa aksi mendebarkan, just ada beberapa fight scene yang kurang best, atau pada aku kurang menarik sebab biasa sangat, mungkin sebab hero crita ni baru dapat kuasa, jadi skill aksi lawan dia biasa sahaja.

Mesej : Hmm, apa mesej aku dapat dalam crita ni? Hmm, superhero comes save the day??? Jangan abaikan awek? Mungkin dengan color hijau kostume superhero tu dia nk bagitau kita suruh save the environment? OK, mungkin ada kot, aku tak perasan sebab aku agak mengantuk tengok crita ni.

Pelakon : Banyak pelakon-pelakon biasa dalam crita ni, Ryan Rerynolds pernah blakon sebagai supporting role dalam X-MEN ORIGINS : Wolverine.

Lain-lain : Dari segi sound, ok dan kena pada tempat dan masa.. CGI trbaik la kan, tapi pada permulaan cerita, aku rasa macam aku tengah main game, crita tu totally on grafik, tapi buka grafik PS2 la kan..

RATING : 5/10 (aku agak mengantuk tengok crita ni sebenarnya, jadi ia memberi kesan kepada review dan rating aku kali ni)

"In Brightest Day,
In Blackest Night,
No Evil Shall,
Escape My Sight.
In Our Darkest Hour, 
There Will Be Light"

-zuan-
p.s pada aku, ini filem superhero paling boring tahun ni..
harap Captain America bulan depan tak mengecewakan..


more movie review > movie-review-list






Sunday, 19 June 2011

> Kelainan

HOlla Bloggers,

Harini, waktu aku kat Melaka (Kampung belah Abah aku), aku banyak terfikir pasal blog aku ni, apa kelainan aku nak buat dekat blog aku ni... Tetiba terfikir pasal komik ATWR aku, sampai bila aku nak guna Exia dan Dynames dalam komik aku tu? Orang suka ke watak dua ekor robot tu?

Lepas tu aku dapat satu idea, aku peminat papercraft, dengan modal yang rendah aku boleh buat model-model yang cantik (walaupun masa nak siapkan tu lama) tapi memuaskkan hati dengan hasilnya, ye la, buat dengan usaha sendiri, setiap titik peluh dikira..


OK, dengan papercraft tu, aku akan buat beberapa model robot baru, robot-robot tu yang akan menggantikan Exia dan Dynames dalam komik ATWR aku.. Jadi untuk seminggu dua ni, mungkin aku akan kurang blogwalking kerana aku nak fokus dengan pembikinan watak-watak baru, sekaligus menghapuskan watak Exia dan Dynames..

-zuan-
p.s penat la harini, so aku tidor awal kot, sori ek bloggers lain, tak dapat nak blogwalking ke blog korang malam ni, esok ek.. :D

Saturday, 18 June 2011

> Sebulan Dah KOt???

HOlla Bloggers,

Dulu (lama tu, bulan 12 kot, first time aku daftar nuffnang, time tu update entry aku pernah cecah 31 sebulan)
Lagi Dulu (tahun 2009, first entry aq Blackout! Transform)

dan menyepi jap (ada pun 2-3 update je sepanjang Januari ke April)

Bulan Lepas (Demam blogging aq kembali, last month, Mei, 32 entry Aku wat)

Bulan Ni (Rekod pribadi, 38 update(tak termasuk update ni) dan ada lagi beberapa enrty aku aq draftkan tunggu masa je nk publish..)

-zuan-
p.s selagi ada idea, aku post je.. Lagi ngarut idea tu, lagi aku nk post.hahaha tapi bagi blogger-blogger otai, satu update sehari pun da cukup.. huhu

dah lama gak ek aku dalam dunia blogging ni..? 

Friday, 17 June 2011

> Lupaka Nora Elena, Fokus ke Maharaja Lawak

HOlla Bloggers,

Semakin lama semakin best persembahan duo tu dalam MAHARAJA LAWAK ASTRO.. Duo mana? Ala yang tu la, yang gitu-gitu, eh yg gini-gini tu.. Dapat tak..? Ish awan nano nano nano~ haaaa JOZAN la, sapa lagi!!! Kreativiti diorng semakin memuncak dan semakin mengatasi pesaing-pesaing lain...


Aq semakin kecewa dengan persembahan JAMBU, diorng semakin merundum beberapa minggu ni, mungkin rasa selesa dengan kedudukkan diorng? Mungkin sudah kering idea? Atau simpan untuk final??? Takpe la, hope diorng perasan yang persembahan diorng makin mengecewakan aq (aq je la rasa macam tu)..

SEPAH macam biasa la, lawak kasar dan kampung!!! hehe aq, suka!!!! Memang sesuai untuk banyak lapisan masyarakat Malaysia... And for NABIL, welcome back to ML!!! Selepas beberapa persembahan yang mengecewakan (sejak Detektif Conan), Nabil akhirnya berjaya impress aq, and congrats (Macam la aq ni juri ML..hahahah)!!!

Oh lupa, R2.. Hmm.. Korang kna pecahkan tepurung kelapa!!! Jauh lagi perjalanan korang, Gudluck!!!
Hope persembahan terbaik dari semua peserta malam ni!!! ;D


Markah undian termasuk markah juri (reff here):

1. Jozan - 62
2. Sepah - 55
3. Nabil - 54
4. Jambu - 51
5. R2 - 33

-zuan-
p.s kalau aq masuk Raja Lawak nanti, vote aq ek..hahahaha


> Ads : DiGi Opera Mini 2 LB

HOlla Bloggers,

Aq first time dapat Buffered Earning, so aq nk promote sikit pasal DiGi Opera Mini 2 LB,


Get Opera Mini™ absolutely FREE!
One-click access to your favorite websites
Surf up to 6x faster
Supports almost any mobile phone


Charges
Opera Mini downloadBrowsing using Opera Mini
23 Mar - 30 June 2011FREE* - No Internet chargesStandard Internet charges apply
1 June 2011 onwardsStandard Internet charges applyStandard Internet charges apply
*FREE download is only applicable for any downloads at m.opera.com. For iPhone / BlackBerry / Android users, please connect to Wi-Fi to download Opera Mini from app stores.


Nak tau lagi? click sini

-zuan- 
p.s aq tak nak promote lebih, kang takut salah info aq bagi, so better korang tengok kat link yang aq bagi tu.. happy browsing :D


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...