Monday, 8 August 2011

> Rezeki Cuti

HOlla Peeps,


Sepanjang 3 bulan cuti ni 3 kejutan aku dapat dari nuffnang. (thanks to gsc-eonbankcard, citygolf, and xpax) Dan semua reward aku dapat diantara bulan 6 dan 7.. Alhamdulillah, thanks nuff (bila nak cashout duit aku pun tak tau~).. Semuanya bermula dengan Aku WOW!!! di Tengah Malam dimana aku telah bertarung bersama optimus menentang decepticon di Mid Valley untuk menyelamat dunia kat situ aku berjumpa blogger kreative heidishafiq (antara blogger awal yang aku kenal) dan dalam hall cinema aku ada ternampak blogger otai ujang tapi siapa la aku untuk dia nampak balik. ;p

Orang memberi, kita menerima, tak gitu?

kemudian aku pertama kalinya aku bermain golf di Blogger Sports Carnival 2011 with CityGolf dekat bangsar!!! HOYEAH lagi!!! kat situ pertama kali aku jumpa begitu ramai bloggers (sorang pun aku tak kenal), tapi kat situ aku berkenalan dengan deqnoor, seorang blogger yang sangat ramah. Owh ada lagi, beberapa minggu lepas, rock on with HOYEAH!!! MTV World Stage 2011 ROCK!! kat situ pun aku ada jumpa blogger cool zatywacky walaupun besesak-sesak dengan beribu-ribu manusia yang membanjiri icity..

Yang pastinya cuti aku kali ni tak de la wasted sangat (ye la tak kerja pun, blogging 24/7 je), hurm ble nak jumpa blogger otai lain lak ek? Aku nak korek ilmu-ilmu diorang..haha

Dan Alhamdulillah, rank aku di alexa naik lagi, thanks for the support,
dan dapat gak 1st review dari seorang blogger yang masyuk ROT

-zuan-
p.s : perut berbunyi, mana durian abah kopek tadi tah~ 

42 comments:

  1. buleh beli baju raya..kuikui

    ReplyDelete
  2. so? duit raye kt nuru jgn dilupe ye? ngeh3~

    ReplyDelete
  3. accececeyyyY! seronok letew LOL *dah berjangkit LOL :P

    ReplyDelete
  4. peh best gile.. aku malas nk turun kL join sume bende tu.. pas raye aku ingat nk aktif la ngn nuff..

    ReplyDelete
  5. untungnye bdan.. rezeki dtg melimpah ruah ;)

    ReplyDelete
  6. wahh,, nie yg wat makin semangat nih,, ehhehe ^^

    ReplyDelete
  7. cepat-cepat cashout yer...nanti bleh bg duit raya kt myra... :) *sambil buat muka tak malu*

    ReplyDelete
  8. perghh jumpe ramai blogger :)
    aku tak pernah lg jumpe korag haha

    ReplyDelete
  9. pehhhhhhhhhhh .. holiawwwww ! buleh belanja buka lah kan . #okebai ! ;p

    ReplyDelete
  10. jom befikr sejenak http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html =)

    ReplyDelete
  11. wah.. best!! banyak attend event nuffnang..

    ReplyDelete
  12. ala.. malunye nama i naik... blushing~ :p

    ReplyDelete
  13. wahhhh best gile..
    jumpe blogger2..
    byk cakap gile kn kat situ..
    mesti bunyi cam lalat..
    hahahahaha...
    tak ajak aku pun..
    grrrrrrr

    ReplyDelete
  14. best ye..saya tak pernah join apa2 event pun~
    nanti boleh bg duit raya ye~

    ReplyDelete
  15. nak sikit blh buat duit raya..hehe~~

    ReplyDelete
  16. wahhh
    seronokla nuff bagi macam2
    :-)

    ReplyDelete
  17. wawawah..bole bagi kite duit raya. maceh..

    ReplyDelete
  18. pehh , bestnye ..untungla..

    ReplyDelete
  19. untunglaa ade org review :D

    ReplyDelete
  20. Pergh HS lagi..sentap aku tengok budak ultraman ni..haha

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Saiazuan

    tahniahhhh

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  22. untunglaa dapat banyak hadiah..untunglaa ada org review..untunglaa..haha

    ReplyDelete
  23. salam..

    tahniah......saya tabik..!

    ReplyDelete
  24. er kreatif ke blogger HS tu? fames ke die? nape sy x knl? haha


    p/s: jom buke puase same2 (guna duit nuffnang) hehe

    ReplyDelete
  25. dtg buat terjahan dari bloglist group 1..hope shat2 slalu ye

    ReplyDelete
  26. Cehhh, dh snyum smpai ke telinga la tu ;D Congrats.

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan...follow ur blog..ana dri group 3.. :)

    ReplyDelete
  28. murah rejeki jejaka ini.. ;)

    ReplyDelete
  29. best nye ade chances to meet them all.hehehe
    hurmm wah dh lame la berblog n femes la ni..byk dpt reward dh.hehehe
    go go go

    ReplyDelete
  30. lepas nih leh la belanja aku
    :-)

    ReplyDelete
  31. pehhhhhh
    mang best gile ah..
    aii...kalo den.
    bermisai pon x dpt..hehehehe

    ReplyDelete
  32. mcm best je kalau duit tu beli baju raye tuk aku. kan?

    ReplyDelete
  33. wah rezeki melimpah ruah. belanja lah makan.

    ReplyDelete
  34. yesss..lepas nih dpt duet raye lah kan :D

    ReplyDelete
  35. bila nak belanja aku ni bro?

    wah..best kau.jumpa blogger blogger..aku tak pernah jumpa lagi..hmmm

    ReplyDelete
  36. hehehe..mesti baek ngan abg2 nuff neh....

    alexa tu xphm lg..huhuhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...